Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
Lia73 spune:
numai gandul ca stau peste noapte acolo si ma omoara
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15
rania_s spune:
carola cumparaturi???hm cine ma aude ca am cumparat deja caruciorul zice ca nu-s intreaga la cap...am pus ochii oricum pe ceva lucrusoare de pe mothercare.
Lia73 mult succesc pe maine si bravo sotului tau.
17+
walkiria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 ahhhhhhhhhhhh ce viata pe voi va plimbati, la gratare, soare, cald........ la piscina numa yo in casa o sa ma latesc cat patul Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +15 |
Lia eu o sa ma fac cat casa daca o tin in ritmul asta. Mi s-au mutat socrii in Buc si mancam aproape tot timpul la ei (am cam scapat de bucatareala)....dar problema e ca mananc extrem de mult de cand nu mai am greturi...si face socrul meu o mancarica bunaaa
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 13+ cu
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
walkiria spune:
Lia mult succes maine la cerclaj...gandeste-te numai la bebita al tau ca o sa fie in siguranta si sigur o sa-ti fie mai usor.
Pup fata sa iti mai dau curaj
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 13+ cu
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
corina_s spune:
Lia multi de incurajare pentru maine
sunt sigura ca o sa fie bine si te asteptam cu vesti bune
o sa treaca si asta..important e sa fie bebelinul sanatos
walkiria felicitari pentru carucior
12+
dana84 spune:
lia bafta multa maine,sa fii puternica pt bebe.sigur va fii bine
16+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Lia73 spune:
neataaaaaaaaaaaa
o cafelut mititca?
hai ca am facut-o speciala ptr voi
yo nu beau
de la 4 am ochii cat cepele
nu mai pot sa dorm
va pup si va imbratisez
ne citim cand vin acasa
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15
dianalaura spune:
Multumesc de cafea Lia! Iti tinem pumnii azi!
O sa fie bine, ai sa vezi!
Eu mi-am trimis juniorul la camin, mai tuseste de cateva ori pe zi, ii mai curge nasul...da nu am cu cine il lasa acasa. Plus si ieri dimineata si azi dimineata m-am trezit si eu cu o jena in gat, si am tusit si eu sec de vreo 2 ori. Am fugit ieri repede la farmacie si mi-am luat oscillo, sa vedem daca nu se remediaza azi maine, bag si un paracetamol.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!
diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
andreea_78 spune:
Buna dimineata!!!
Multumim de cafea Lia si bafta multa. O sa treaca repede, o sa vezi. Te asteptam cu vesti bune.
Pupici de incurajare
Mihaela.1975 spune:
Buna dimineata feteleor. Ma alatur si eu cafelutei ca sa ma trezesc mai bine.
Vad ca voi sunteti harnicute, deja v-ati apucat de cumparaturi pentru bebe. Eu abia reusesc sa fac fata cu serviciul si incercand sa ajung cu treburile la zi acasa. Am reusit sa fac si eu sortarea hainelor ca mai mult ma incurcam de ele ca nu ma mai incap si sa fac loc ca trebuie urgent sa ajung la cumparaturi de haine. Daca ar fi dupa al meu sot deja am umbla prin magazine dupa cumparaturi. Vineri imi explica ce carucior si patut nemaipomenit a vazut el si ca trebuie neaparat sa mergem sa le vad si eu.
Sper de saptaman viitoare sa incepem si noi sa ne uitam de ce ne trebuie pentru bebe, macar sa ne facem idee ca nu prea ne pricepem fiind primul copil.
Felicitari pentru fetele care si-au facut bebeii si au venit cu vesti bune. Noi asteptam rezultatul de la dublu test.
Bafta Lia si ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
12