Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Multumesc, fetelor!

many - nu e inchis la culoare, e rosu-aprins, de aia ma si preocup. SI, mai ales, eu nu am mai avut pierderi de nici un fel la celelalte sarcini. Sper sa fie bine. N-am ce face decat sa vb cu medicul si sa stau linistita.

M-am mai linistit ca l-am vazut pe bb ca misca, e bine si ii bate inimioara, dar ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Lia ma bucur ca totu a iesit ok

corina eu n-am stare deloc parca sunt nebuna acum ma apuc sa scot covoru din sufragerie sal spele fratimiu iar eu bag aspiratoru si spal pe jos.dupa curatenie dau o tura pe plaja , e superb afara.

Brambu ai ggrija de tine si linistete ca totul o sa fie bine.Imi aduc aminte ca si eu la prima sarcina am patit la fel , mie insa mi-a facut injectii 3 zile si repaus la pat 7 zile.

fug ma apuc de treaba

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna dimineata burtici!
LA MULTI ANI CU INTARZIERE ANIVERSATELOR!
Lia[/red, sa stii ca am avut pumnii stransi pentru tine...chiar daca n-am apucat sa scriu ca am vrut sa citesc tot din urma!
Ma bucur ca esti ok... te asteptam aici sa stam de povesti!
[red]brambu[/red, imi pare tare rau draga mea... eu cred ca o sa fie bine pana la urma! Sa stii ca si eu inainte sa-mi faca cezariana de urgenta am sangerat tot asa rosu aprins! Aveam 34 de saptamani! Pana la urma a decis doctorul sa ma opereze pentru ca nu stia de unde sangerez ( colul era perfect inchis)... s-a dovedit ca aveam un hematom pe placenta care se sparsese... deci daca ar fi fost doar asta nu era nimic foarte grav! ( la mine era in plus si dezlipire de placenta... se vazuse si ecografic).
La tine cred ca a fost doar un hematom care s-a eliminat!
Incearca sa stai linistita in pat cateva zile si ia-ti 3 no spa pe zi de 80 mg si 3 supozitoare cu scobutil... astea ajuta mult si stiu ca opresc sangerarea pentru ca nu se mai produc spasme.... dar oricum vezi ce zice medicul tau! sa te faci repede bine
ahhh si sa nu uit... eu cand am avut ameteli mi-au spus ca-i din lipsa de fier si mi-au dat elevit si imediat m-am simtit mai bine... tu cum stai cu fierul?
[red]Miere ma bucur pentru dopplerul tau ca e bun... al meu n-a ajuns inca si nici nu stiu cand va ajunge...astept... banii vad ca i-au tras din cont!
Fetelor... ia careva dintre voi Magne B6 pentru dureri de burta? Mie mi-a dat medicul meu dar am senzatia ca mananc prea mult de la B6 si l-am oprit si intr-adevar ma cam doare burta de cand l-am oprit...nu foarte tare dar sacaitor! Nu stiu ce sa fac!
In plus ieri am simtit bebele miscandu-se puternic iar de ieri dimineata n-am mai simtit-o deloc... si stau cu inima stransa!
Am avut tot felul de vise ciudate in ultimele nopti!
Ba am visat ca mi se scurtase colul... apoi ieri noapte ca bebe era mai mic cu 2 saptamani decat trebuie... azi noapte am visat ca ma certam rau de tot cu mama... numai cosmaruri!
Abia astept sa mai treaca 2 saptamani sa merg la eco sa vad ca-i bine totul... intre timp ma tot impung in burta doar doar o misca bebelina!...
Offf... greu cu atatea griji!
va pup pe toate si va imbratisez cu drag!

+15 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

buna dimineata la toate fetele!

Lia ma bucur mult ca esti bine dupa operatie! sa te intorci sanatoasa acasa!

Brambu, la odihna cu tine! menajeaza-te cat poti. Nu o fi usor cu printesa frumoasa langa tine dar mai deleag-o si tu lui tati al ei cand poti.

eu mi-am propus sa fiu mai nesimtita si egoista, sa ma odihnesc mai mult si vad ca reusesc destul de bine!

aaaa.. si cred ca incep sa simt si eu ceva miscari de bebe! mai ales noaptea sau dimineata, la orizontala in pat . sper sa nu fie doar imaginatia mea!

16+
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Neata!!

Sunt ff trista, am facut eu pe viteaza pana acum, da' nu e bine. Am ajuns aseara la urgente pt. ca am avut pierderi de sange rosu aprins. Am fost la ziua copilului de care va spuneam si cand am ajuns acasa am gasit pe chiloti ditamai pata de sange. Si cand ma stergeam ramanea pe hartie. Fuga la spital, cu copil cu tot, mort de oboseala, se zbenguise toata ziua.
Am asteptat 3 ore in cur pe scaun (o bataie de joc la urgente, in general) cu ganduri negre. In final, la 1 noaptea, m-au controlat, eco. Pare ca e de la oboseala, efort, nu au gasit nimic grav. De sangerat nu am mai sangerat, dar pe hartie mai este sange cand ma sterg. Cica mai e sange in uter pe care il voi elimina usor-usor zilele astea. Uterul nu e contractat, colul ok. In schimb, bb era bine, ii batea inimioara, se misca, masuratorile ok. Deci, repaos total. Am ajuns acasa la 2 jumate noaptea, obositi morti toti. Silvia a dormit ff prost de oboseala, s-a trezit de spemii de ori plagand ca e obosita, mititica.

Azi imi sun si ginecologul sa vad ce zice.
Oricum, sunt speriata si deloc linistita. Sa speram bine.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Brambu, nu te stresa ca nu ajuta. vezi poate iti recomanda ginecologul ceva pentru sangerare.

16+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Buna dimi burtici!(ahhh,ce dor imi era de fraza asta)

Mi-a trimis Lia73 sms ca a iesit din operatie si este bine.

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

pai normal ca este bine, nici nu avea motive sa fie altfel.

bebele meu este foarte activ. il simt mai toata ziua. cateodata ma ingrijorez ca loveste asa des, ma gandesc ca poate nu ii este bine acolo . ciudat este ca la eco sta cuminte intr-un coltisor si nu face si el tumbe.

16+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Georgia, ma bucur ca mai dai cate un semn de viata!
Bianca, apropo de nesimtire...cred ca ma apuc si eu...de exemplu am vb la munca pentru risc maternal, si cica trebuie facuta evaluarea, si nu sunt fonduri acum, bla, bla...Acum i-am anuntat ca joi merg la cluj si probabil ma voi interna, sa vina cineva sa preia gestiunea la magazin. Si dupa ce ajung acasa, mai ales ca dupa operatie am inteles ca trebuie sa stea copilul cam o saptamana acasa, ferit de alti microbi, o sa fac bine si o sa imi iau concediu medical (mi-a zis dr ca imi da daca nu vor astia sa imi dea risc). Si uite asa o sa fiu doamna. Ca oricum mi-am calculat si nu ma ajuta cu nimic faptul ca muncesc la indemnizatie, tot la 600 voi ramane, ca daca calculez la 75 % din venitul net al ultimelor 12 luni, iese mai putin. Asa ca m-am hotarat sa nu ma stresez. Acum ramane sa imi rezolv cu angajarea fictiva din august pana in decembrie, eu acum fiind cu contract determinat pana la 31 iulie. Si pentru ca sunt insarcinata, nu imi vor schimba contractul pe nedeterminata, asa ca va trebui sa imi gasesc o firma, la care sa ma angajez fictiv si sa platesc eu darile catre stat (ale mele + ale angajatorului). Oricum, ma bag la 2 ore / zi, si la 250 lei brut trebuie sa platesc per total 113 lei. Dar e bine ca doar pe august si septembrie, ca din octombrie intru in prenatal.

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Buna fetelor!
Georgia, pentru dureri de burta eu iau Biomagneziu de la Pharma Nord. nu contine vit B6 si nu creste apetitul. Eu il iau de o luna si pe langa dureri de burta am scapat si de constipatie si de oboseala cronica.

Loredana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crynac spune:

buna si eu dupa week-end!
Brambu, sangerarile nu sunt prea bune in timpul sarcinii, cred ca ai avut un hematom..tre sa stai linistita, sa te odihnesti, sa nu ridici greutati.........si eu am avut la inceput sangerari si mi-a dat duphaston 4 pe zi, iacum am scazut la 3 pe zi, dar inca stau cu teama ca la eco mi-a gasit un hematom si sper totusi sa se absoarba. Doctorita mi-a recomandat cat mai multa odihna, sa nu fac efort, sa nu ridic si repaus sexual.acum sunt in saptamana 15.
Lia ma bucur ca ai trecut cu bine, asteptam vesti cand revii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Brambu ai grija de tine. Menajeaza-te.
Te asteptam cu vesti de la doctor.

Mergi la inceput