Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
andreea_78 spune:
Emilyjeuly unde faci cursurile de puericultura si cam cat costa?
Cred ca sunt foarte interesante, mai ales pentru cei aflati la primul bebe.
andreea_78 spune:
Lia asteptam sa te intorci acasa.
Ane ai grija si nu te forta, ca nu face bine la bebe.
Georgia am inteles ca visele ciudate si urate vin impreuna cu sarcina, din cauza ca ne facem prea multe griji. Ai grija de tine si stai linistita ca totul e ok.
georgia79 spune:
dianalaura
andreea multumesc frumos... am sa incerc sa ma linistesc si sa ma gandesc ca fac parte din paranoia de sarcina
Loredana multumesc mult... o sa iau si eu dintr-acela de care iei tu... ca nu vreau sa mai iau in greutate pentru ca am ramas cu 20 de kg de la sarcina anterioara pe care le-am luat tocmai din cauza vitaminelor luate!
+16 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
dana84 spune:
buna fetele
liabine ca a trecut si ca esti bine.
brambu a grija de bebe.stai cat mai mult in patut
mai fetelor eu cred ca am facut candida...nu stiu de la ce...poate de la tampoanele zilnice dar eu simt ca am candida.aveti idee ce as putea sa iau sa-mi treaca in afara de spalaturile cu bicarbonat care vad ca nu au efect....plzzzzz help!!!!
burticile
16+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Loredana_M spune:
Dana84, nu ai de unde stii ca ai infectie cu candida, decat daca mergi la ginecolog si iti ia secretie vaginala si iti face cultura din ea. Nu prea e bine sa iei antimicotic sau antibiotic dupa ceea ce crezi tu ca e. secretia alba si simptomele de inf cu candida pot aparea si in alte infectii cu alte bacterii sau fungi. Deci... fugi la medic.
Loredana 14+
dana84 spune:
loredana eu cred dupa simtome ca este candida....ca am mai avut.in general fac de la tampoane,protej slip etc.chestiab este ca inainte cand nu eream gravi luam nistatina si imi trecea imeidiat...acum m-am uitat pe prospect si vad ca nu e buna in sarcina
la doctor ma duc abia sapt viitoare.
cfhestia este ca am eu acea senzatie de disconfort gen ma spal acum si in 10 min am impresia ca nu m-am mai spalat de 1 an
cu secretiavce sav zic nu este multa si nu miroase a nimic.
nu stiu ce sa fac pt inceput am renuntat la protej slip
16+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
emilyjeuly spune:
andreea78, noi mergem la motherhood, vezi ca au site pe net! modulul ales de noi, care este mai complex, costa 220 ron/cuplu. noua ne-a placut de tipa care tine cursul.
dana84, daca este candida, poti sa iei canesten ovule si crema (daca ai macarimi). ovulele sunt pentru un tratament de 3 zile. sunt permise in sarcina. totusi, asa cum ti-au zis si alte fete, cel mai bine mergi la medic sa iti recolteze o secretie si vezi rezultatul, iar daca este candida medicul iti va da un tratament adecvat.
Emily 16+ cu
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
Loredana_M spune:
Pentru discomfortul local eu ti-as recomanda clotrimazol crema(canesten gyn de ex), aplicatii locale. se recomanda prin trim 3 de sarcina, dar daca simti ca e asa de rau si nu mai suporti pana mergi la dr...
Loredana 14+
georgia79 spune:
brambu ce mai faci?
Esti bine?
+16 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
dana84 spune:
tocmai m-am spalat cu un ceai de musetel cu galbenele si ma simt muuuuuuuuuuult mai bine.o sa mai fac chestia asta si mai pe seara sa vedem poate pana la urma reusesc.
voi v-ati intrebat doctorii daca avem voie sa ne spalam in interior???
16+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne