Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Uram si noi La multi ani pentru data de 19 iunie

La multi ani Stefanna !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasii si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Profit ca a iesit pisicul meu la plimabre cu tati si-mi fac de cap!

SENSIBILA - draga bunica ta! asa e..ce nu fac parintii ptr copii lor indiferent de varsta !? Sanatate multa tuturor si sa ne dai vesti bune!

LILIANA - condoleante ptr tatal tau. Sa-l pierzi asa din senin cred si eu ca a fost un soc Sper ca cel mic sa-si reintre in normal repede!

IRENE - hei bravo Diana asa se face! E mai greu pana te obisnuiesti cu serviciul , statul departe de pui mai mult timp..si ea se va obisnui cu noua viata..ce sa-i faci...asta e...trebuie sa ne adaptam din mers! Bafta multa!

ERINA - ce planuri aveti ptr vacanta? distractie placuta!

Eu am fost la intalnirea cu educatoarele si incepem sa mergem la gradi' de pe 4 octombrie. Fac "ambientarea" cate 2 copii pe saptamana. randul lui ricky era pe 20 septembrie dar noi fiind in vacanta la vremea aceea e mai bine sa intram dupa vacanta. Abia astept. Ricky deja uitase de mine pe acolo. se juca de nu mai stia de el!

In masura in care aveti timp si chef va rog sa-mi dati si mie un vot la link-ul asta

http://lancaster.donnamoderna.com/lancaster/picture/8357/

Se mai voteaza pana pe 30, ideea e sa fiu in primele 100 ( adica primele 11 pagini) si eu acum sunt pe la 32 caci m-am inscris tarziu. asa ca m-am gandit ca mi-ar prinde bine o mana de ajutor. va fi nevoie insa sa va faceti cont Multumesc in avans

Am fugit sa calc caci am un everest care ma asteapta!

O zi superba

Mergi la inceput

nafi - multumesc si VOTAT. Esti foarte frumoasa

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

nafi - multumesc si VOTAT. Esti foarte frumoasa

Atat sunt de mare !

wow ..ce rapida ai fost! Multumesc ! Poza este de cand eram gravi in 5 luni!

Mergi la inceput

Fetele ma intrat sa spun La revedere !

Noi se pare ca maine dimineata plecam, ca la noapte e nu stiu ce eclipsa de luna si cica nu e de bine. Ca afecteaza, bla bla.

Inca nu stiu

Oricum vb spre sf saptamanii viitoare, sau cealalta.

Pupici si sa fie toata lumea bine si sanatoasa, sa aud numai vesti bune

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

fetelor am nevoie de ajutorul celor care au inceput serviciul inainte de termen... as crea sa stiu ce acte trebuiesc facute, le duc eu la primarie? se ocupa firma??

in alta prodine de idei..Tanya este foarte bazaita cand vorba de somn.. oricat de obosita este trebuie sa faca crize de plans cand o duc la culcare.. si mai nou la 3 noaptea se trezeste, ma striga si cere la mine in pat unde adoarme dusa.. astazi mi-a facut o surpriza placuta si a adormit dupa masa fara planset.. pana azi mi-am pus tot felul de intrebari si incercat tot felul de strategii sa vad ce nu este in regula.. am vazut ca daca o las cu lumina aprinsa e un pic mai linistita.. dar ma intreb de la ce sa ii fie oare teama de intuneric asa deodata? uf.. vedem cum vor decurge lucrurile in zilele urmatoare

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

sensibila, tatal tau trebuie sa aiba mare grija sa nu faca efort o perioada destul de lunga pentru ai permite organismului sa se acomodeze cu noul obiect.. in rest rabdare ca sanatatea vine usor usor

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Liliana, condoleante! E greu sa pierzi pe cineva drag, mai ales cand pierderea survine neasteptat. Dar putere, sunt sigura ca bunicul ar vrea sa-si vada nepotii iubiti si fericiti, asa ca acum trebuie ca toata atentia ta sa mearga la copii, ei sa se simta in siguranta si fericiti.

Sensibila, tare incercata mai esti! Iti doresc sa treci cu bine peste toate! Gia e norocoasa sa aiba asa o mamica!
Drum bun si distractie placuta in nord!

Stefanna, Rebiana27, mami25_7, stanucel, va urez de acum LA MULTI ANI fericiti si sanatosi, sa va puteti bucura de comorile voastre! Nu uitati ca cel mai de pret cadou sunt copii!

Eu o sa dispar o perioada, maine incepe concediul si abia pe la mijlocul lunii iulie ne mai adunam pe acasa. Nu cred sa mai reusesc sa va citesc in concediu, dar o sa incerc! Sa aveti o vara frumoasa si sa va bucurati de ea alaturi de iepurasi si nu numai! Sa ne citim cu bine in iulie!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna.

Urez si eu La multi ani fericiti Stefanei-sa te bucuri de baitii tai frumosi, Rebianei sa fii fericita alturi de morena dulce si de cavaler si mami25_7 sa te bucuri de baieii tai scumpi!

Nafi am votat. Mult succes!
Plecam la Rixos Belek. Sper sa fie copiii bine sanatosi si sa ne putem relaxa toti patru.

Numai bine si ne auzim dupa ce ne intoarcem.

Mergi la inceput

Buna fetelor!

ERINA - multumesc ptr vot si vacanta placuta!

Eu reusesc destul de greu sa ma mentin activa pe forum ptr ca iesim destul de des in parc. de fapt cred ca mai toate faceti acelasi lucru!

Ricky se distreaza de minune cu alti copii. e f sociabil si toata lumea se mira de cat de vesel si bine dispus e tot timpul. Se urca si coboara singur pe scarile de la tobogan Incerca uneori chiar sa alerge. azi incerca sa prinda un porumbel care se incapatana sa nu zboare ci sa se plimbe in pas alert prin parc

Desigur cade de multe ori dar nu plange. se ridica si o ia de la capat! Tati e f mandru de el bineinteles!

Weekendul asta suntem singurei si trebuie sa pun la punct ultimele detalii ptr vizita de 5 zile a prietenilor nostri de la Roma ( fata e cea de care va spuneam ca a facut in vitro in Spania si e garvi acum in 17 -18 saptamani cu gemeni, baiat si fata! Iar pe fata o vor numi ca pe mine )

Asa ca ma asteapta o saptamana plina plina....

Va doresc un weekend placut si multi pupici puilor vostri dragi!

UN VOT VA ROG!
http://lancaster.donnamoderna.com/lancaster/picture/8357/

Mergi la inceput