Gravidute prin FIV (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

buna fetele...n-am ami intrat de mult pt ca bebele meu rasfatat nu sta decat la mami in brate..acum a venit mama la mine si mai am timp si pt mine putin..
modificari pt listuta..Tudor-Cristian,3900gr,57cm,apgar 10,prof Marinescu-giulesti
[size=4]gheveronica..felicitari pt puiul mic care a intrat in viata voastra
va pup pe toate cu drag

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Melisa hai cu vesti bune de la dr.Cand scoatem ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Many_bany, sper ca in curand sa scoatem majoretele.
Am fost azi la doctor si mi-a spus ca circulara de cordon e tot acolo, vom merge pe ideea de natural daca se poate iar de nu ma baga in cezariana.
Mi-a spus ca lichidul amniotic este putin, placenta este de gradul 3, si sa fac multa miscare.Iar de nu imi vine sa nasc pana pe 21 iulie sa ma prezint la clinica.

Ma cam sperie faza cu lichidul putin, sper sa fie bine totul pana la capat.Cica daca observ ca bebele nui mai misca sa vin de urgenta la clinica.

Eu nu inteleg spre final se pierde din lichid?...pana acum cand mergeam la un alt medic imi spunea ca e in cantitate normala.

C e sa fac oare , cat mai multe lichide sa beau?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna ziua fete dragi
revenim si noi dupa cateva saptamani de lipsa in care s-au intamplat atat de multe lucruri
dupa cum bine v-ati inchipuit am nascut: stiti ca v-am scris in dimineata zilei de luni 13 iuni ca am avut niste firisoare de sange in secretie, in aceeasi zi am mers la consultatie iar medicul m-a internat imediat in spital cu diagnosticul de col sters si posibilitatea de a maste oricand, am mai rezistat inca 3 zile pe perfuzii cu gynipral in spital dupa care in dimineata zilei de 16 iunie, joi, mi s-a rupt apa si m-au bagat direct in cezariana, am nascut doua minuni: Ingrid si Eduard care de cand au venit pe lume ne-au schimbat complet viata, sunt sanatosi slava domnului, din pacate eu am avut ghinion, in timpul cazarienei la scoaterea bebilor mi s-a sfasiat vezica, iar reconstructia ei a prelugit durata cezarienei cu inca 3 ore, am avut hemoragie puternica, mi-au facut transfuzii de sange, am stat in spital 2 saptamani, iar sonda am purtat-o aproape 1 luna, ieri am fost in sfarsit din nou la spital si am scos-o, pot spune ca abia acum mi-am revenit dupa cezariana si anemia data de complicatiile survenite
dar asa cum zice toata lumea: totul este bine cand se termina cu bine
eram tare curioasa sa intru sa va scriu si sa vad ce mai este nou
adria, si tu trebuie sa fi nascut intre timp, dar cred ca bebe iti ocupa tot timpul
vero, felicitari pentru grasun, sa-ti traiasca si sa va faca fericiti
melissa, tin pumnii, doamne ajuta sa ai o nastere usoara fara nici un fel de probleme
alina, pisuc mic, ce mai fac bebeii?
many bani, cum a fost/este in concediu, v-ati relaxat? ce-ti mai face baietelul?
va pup si va imbratisez cu drag si sa stiti ca nu a fost zi sa nu ma gandesc la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Cristy !!!

Felicitari din inima, mamica curajoasa! Sa fie sanatosi Ingrid si Eduard si sa va aduca numai bucurii!!!
Ma bucur tare ca s-a rezolvat problema ta si esti bine acum, pacat ca s-a intamplat, dar bine ca totul e in regula acum si te poti ocupa de bebei. Care cred ca iti ocupa tot timpul.
Te pup si numai bine!

Adria, Melisa, Many, Vero, Bianca, va pup si pe voi cu drag si asteptam vesti!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

crysty...felicitari pentru minunile din viata voastra!!!!!!!!!!multa sanatate

poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Cristy, ma bucur ca minunile voastre sunt bine si imi pare tare rau de trauma suferita in timpul cezarienei, insa bine ca macar acum esti ok. Cum te descurci mami cu 2 bebei micuti si tu inca nerecuperata total? Noi acum suntem iar la tara la bunici ptr. ca in Buc. nu-i de stat cu un baietel care vrea numai afara, aici sta in curte toata ziua si are amenajata o piscinuta in care sta ca o closca cate 2 ore. Planuim vacanta nr. 2, sa vedem care va fi urmatoarea destinatie. In vacanta care s-a incheiat a fost foarte frumos dar foarte obositor, Vlad ne-a alergat peste tot, dar asta este.
Sper ca macar din cand in cand, aici sau la "mamici prin FIV" sa ne mai pove de voi.
Va imbratisez cu drag
Fetelor, nu mai enumar va apasat si va urez w-e placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Cristy, sa-ti traiasca minunatiile, si sa va bucurati de ei.Imi pare rau sa aud prin ce ai trecut, usor sunt sigura ca nu a fost, dar bine ca acum e totul bine.Refacere rapida iti doresc, si multa multa sanatate bebeilor.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

'neata fetelor, va multumesc pentru urari, asa este a fost greu dar cu siguranta a meritat orice sacrificiu, voi stiti mai bine ca oricine cat de mare este bucuri de ati tine copilasii in brate dupa atat de multa asteptare
alina, draga mea, si noi am intrat acum in perioada colicilor si nu este deloc usor sa-i vad cum se chinuie, incercam tot felul de produse: ceai de colici (anason, fenicul, chimen), espumisan, ieri am cumparat colief si inca un medicament pentru gaze, dar pana acum cel mai eficient s-a dovedit a fi debridadul, am vorbit si cu o prietena care imi va aduce din anglia infacol,speram sa gasim solutia miraculoasa pentru ca micutii sa nu se mi chinuie atat de mult, voi cum va descurcati cu bebita?
many, ce bine suna, tara, piscina, aer liber, bucurati-va cat mai mult de piticutul vostru, noi asa cum spuneam suntem bine cu exceptia colicilor care sunt normale mai ales ca suntem in perioada de trecere de la prenan la nan 1, ne-am ingrasat deja cate un kg si ceva, fetita este mai mare are 3,700kg iar baietetul 3,200kg, am inceput si noi sa iesim la plimbare in parc dar numai seara pentru ca in timpul zilei este prea cald, imi este putin teama sa ies singurica cu doi bebei, asa ca deocamdata ies numai insotita: sotul, soacra, mama, etc
melissa, asteptam vesti in legatura cu nasterea, doamne ajuta!
adria, cand poti asteptam vesti
va pup fetelor pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

'neata fetelor, va multumesc pentru urari, asa este a fost greu dar cu siguranta a meritat orice sacrificiu, voi stiti mai bine ca oricine cat de mare este bucuri de ati tine copilasii in brate dupa atat de multa asteptare
alina, draga mea, si noi am intrat acum in perioada colicilor si nu este deloc usor sa-i vad cum se chinuie, incercam tot felul de produse: ceai de colici (anason, fenicul, chimen), espumisan, ieri am cumparat colief si inca un medicament pentru gaze, dar pana acum cel mai eficient s-a dovedit a fi debridadul, am vorbit si cu o prietena care imi va aduce din anglia infacol,speram sa gasim solutia miraculoasa pentru ca micutii sa nu se mi chinuie atat de mult, voi cum va descurcati cu bebita?
many, ce bine suna, tara, piscina, aer liber, bucurati-va cat mai mult de piticutul vostru, noi asa cum spuneam suntem bine cu exceptia colicilor care sunt normale mai ales ca suntem in perioada de trecere de la prenan la nan 1, ne-am ingrasat deja cate un kg si ceva, fetita este mai mare are 3,700kg iar baietetul 3,200kg, am inceput si noi sa iesim la plimbare in parc dar numai seara pentru ca in timpul zilei este prea cald, imi este putin teama sa ies singurica cu doi bebei, asa ca deocamdata ies numai insotita: sotul, soacra, mama, etc
melissa, asteptam vesti in legatura cu nasterea, doamne ajuta!
adria, cand poti asteptam vesti
va pup fetelor pe toate fara exceptie

and the miracle happened... mami fericita de Ingrid si Eduard

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Felicitari Crissy!!! Ma bucur enorm pentru tine! Bine au venit si bb Ingrid si bb Eduard!

Sper ca ne dai voie sa va trecem si la noi la odisee!
Poate reusesti sa treci si pe la noi cu detalii!
Pupici multi si tie si piticilor tai

Felicia,de (Gabriel) si 36+ cu bulina Anamaria AMR 4 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput