Gravidute prin FIV (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Cristy, noi am trecut prin colici tare urati, am ajuns la homeopat, dupa remediile administrate a mai avut inca o criza urata si apoi gata am scapat, coincidenta sau nu asa a fost. Vezi ca infacol acum se gaseste si in Ro, uite www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=infacol&ItemId=7478382" target="_blank">aici. La noi a fost apa de ploaie, il aveam din Ungaria. Ce a facut cat de cat bine a fost Grape Baby Water, este un ulei de marar si il calma mai bine ca infacolul.
Multi pupici si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Cristy, ce greutate frumoasa au copilasii deja!
Imi pare rau ca nu ati scapat de colici. Poate aveti noroc cu debridatul. La noi n-a mers, il agita ff tare. Vomita, il facea sa traga parturi, se trezea si din somn ca sa traga parturi.
Cu Colief si, ca si Many, cu Gripe Baby Water facem fatza.

Nu va spun ca am ramas fara Colief acum vreo saptamana. Am zis sa vedem daca putem renunta la el.... A fost asa de marait vreo 3 zile, pana cand am reusit sa facem rost... Avem 3 luni si tot ne mai deranjeaza colicile astea .

Sa stii ca eu abia la 2 luni am inceput sa ies singura cu Luca, atunci cand s-au mai calmat durerile de burtica... Acum insa suntem tare linistiti amandoi

Va pup!!!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Crysty..eu iti recomand cu caldura Protectis..eu am luat o sticluta si cand s-a terminat sticluta s-au terminat si colicii lui Tudor..si avea doar o luna jumatate cand am scapat de colici
pup cu drag

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
scuze ca nu mai apuc sa trec pe aici, dar din cand in cand citesc cu drag!
Noi suntem foarte bine: Petru are 3 luni jumatate, l-am botezat pe 3 iulie. Este un baietel minunat, foarte cuminte si vesel, il alaptez exclusiv si ia foarte bine in greutate (are 6.650 kg azi, desi la inceput parea ca o ia mai lent in sus cu greutatea). N-a avut colici din fericire, si de cateva saptamani doarme legat toata noaptea. Asa ca parca am si uitat noptile fara somn de la inceput...
Va imbratisez cu mult drag pe toate, sa aveti copii sanatosi si frumosi, veseli si norocosi!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Pisucmic , sa-ti traiasca baietelul mult asteptat, sa se faca mare si sanatos.

Vroiam sa va intreb daca voi v-ati recoltat celule stem...? Eu pana acum am zis ca nu am sa o fac, dar parca incep sa ma razgandesc...voi ce a-ti facut?

Pupici la toate mamicile si gravidutele de bebei mult asteptati

39+

Mergi la inceput

Pisuc, ma bucur tare mult sa citesc vesti bune despre voi. Mamica draga, va citesc cu mare placere, asa ca atunci cand ai timp mai scrie cateva cuvinte despre voi.
Melisa noi am recoltat celule stem, cu o firma care este una dintre cele mai scumpe din Ro. Asa am considerat atunci ca este bine, iar raportul servicii vs. pret ni s-a parut ok. Acum nu stiu daca as mai face, dar este parerea noastra. Nu imi pare rau ca am facut recoltarea, ma rog numai sa fie Vlad sanatos si sa nu fie nevoie de ele.
Oare Gabi ce mai face?

Mergi la inceput

Buna si de la noi!

Eu sunt cu vreo 2 saptamani in urma lui Pisuc, si se pare ca asta (3 luni) este termenul noptilor dormite cap-coada. In noaptea premergatoare zilei in care implineam 3 luni, Luca a dormit de pe la 10.30 la 6

Melisa, eu am mai scris. Si noi am recoltat celule stem. Chiar ieri vorbeam cu sotul, ca trebuie sa platim ultima rata. Ziceam ca e singura cheltuiala pt care n-o sa-mi para rau ca am dat banii degeaba!

Many .Mai plecati pe undeva in concediu? Noi anul asta nu mergem pe nicaieri ca ne amenajam casuta.

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st
Buna si de la noi! Many .Mai plecati pe undeva in concediu? Noi anul asta nu mergem pe nicaieri ca ne amenajam casuta. Pup toate fetele! Mami fericita: Luca 12.04.2011 Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Ma bucur tare mult ca Luca a inceput sa doarma toata noaptea. Noi nu am pupat asa ceva decat dupa ce am zis stop titi. Cand sugea se trezea toata noaptea, nu sugea mult era de control . Si noi acum suntem la tara, mai avem de tras cu casa, practic saptamana viitoare ne pleaca mesterii, terminam si noi etajul. De fapt ne mai raman usile(care sunt deja comandate) si parchetul, unde nu se mai face multa mizerie, ca acum a fost un praf de nu mai stiam de noi. La toamna punem centrala si incet incet sa incepem cu mobila, dar greul s-a dus. Cu vacanta nr.2 am mai vrea sa plecam o tura, poate la bulgari, am gasit ceva dragut, insa s-au cam incurcat itele la sot la firma, sa vedem cu le descurca si am zis ca macar dupa 20 august sa plecam. La 1 sept. incepe Vlad gradi. apoi incep eu munca si nu o sa mai fie loc de hoinareala Spor la amenajat si voua casuta, chiar daca nu mergeti anul asta in vacanta (dupa parerea mea Luca este totusi micut)cine o sa fie mandrii ca caminul lor? mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Spor la treaba cu casuta!
Nu imi pare rau ca nu mergem in concediu. Copilul e mic, am mers noi cu masina la drum de 2 ore, dar parca mai mult nu m-as incumeta, ai dreptate.

Nicio graviduta noua prin FIV?
Anul trecut pe vremea asta faceam Gonal de zor ...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Salutare!
Eu abia acum indraznesc sa intru pe acest topic.
Sunt in sapt 27+ si voi avea o fetita.Ma simt bine, nu am nimic in afara de un burtoi imens.Si sunt foarte fericita.

Corina, o 25+ fericita cu

Mergi la inceput