Gravidute prin FIV (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui corivio

Salutare!
Eu abia acum indraznesc sa intru pe acest topic.
Sunt in sapt 27+ si voi avea o fetita.Ma simt bine, nu am nimic in afara de un burtoi imens.Si sunt foarte fericita.

Corina, o 25+ fericita cu

O burtica, uraaaaa. Bine ai venit si aici sarcina linistita pana la capat si bebelina sanatoasa.

Melisa cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Corina, felicitari pt visul implinit!
Si eu am avut o burta maaaare! Imi aduc aminte ca tot pe la 27 de sapt, cand am intrat in cabinetul dr meu (nu ma mai vazuse de vreo luna jumate ca erau sarbatorile de iarna) a exclamat: Uaaaaa, ce burta mare ai!
Melisa???

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Many_bany, Alina, mamicute dragi, eu sunt bine.
Azi am facut fix 40 de saptamani, ma inebuneste caldura asta, nu pot dormi noaptea decat spre 3-4 dimimeatza, imi este f cald.
Joi sunt chemata la clinica, habar nu am ce imi vor face, oare imi provoaca nasterea?...Eu nu am nici un semn de nastere, decat ca bebitza mea e tare activa in burtica, atat.

Va pup si promit ca va tin la curent..., adik sper sa fie totul bine, ca sa pot intra un pic pe forum.

40+

Mergi la inceput

La multi ani celor care azi isi serbeaza ziua de nume.

Mergi la inceput

Am avut si eu contact sexual cu sotul desi sunt in saptamana 40, (asa ne-a indicat doctorul )iar dupa am avut o pata de sange, e normal?...a si la ultimul control care mi l-a facut el pe masa la fel dupa am avut o pata de sange.

Ar trebui sa ma ingrijorez?, bine ca ingrijorata sunt, dar vreau sa stiu si parerea voastra.
A-ti patit asa ceva?

40+

Mergi la inceput

Melisa cum esti? Scoatem sau deja ai nascut?

Mergi la inceput

Am nascut o minune de fetita.

Anna Raisa a venit pe lume pe 27 .07.2011...o iubesc atat de mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melisa28

Am nascut o minune de fetita.

Anna Raisa a venit pe lume pe 27 .07.2011...o iubesc atat de mult.

Felicitari si sa-ti traiasca minunea. Cand ai timp te asteptam cu povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

la burtici mamici si pitici!

In sfarsit s-au mai linistit apele pe 30 iulia a fost botezat Stefan si dupa plecarea musafirilor a revenit si linistea in casa. Stefan a implinit 2 luni astazi, este un bb foarte bun, multumesc lui Dumnezeu, papa titi si doarme bine, noapte se trezeste la 1 si la 4 si a inceput deja sa se intoarca singur spre partea dreapta.
Am pus fotografii si va invitam sa ne admirati minunea.

Felicitari mamicilor si sanatate multa copilasilor, sarcina usoara in continuare gravidutelor si bebici voiosi si sanatosi

Stefan (6.06.2011)
David (17.02.2009) Primul Craciun 09 [b] Petrecere 1 anisor Craciun 2010

Bianca, mamica de bebe Stefan (6 iunie 11) si de David (17 feb 10)

Having a dream come true is a bleassing, not a right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Melisa, felicitari! Sa fiti fericiti si sanatosi!

Bianca, sa va fie de bine! Ma bucur ca bebeul si-a facut un program.

Si noi l-am botezat pe Luca pe 30 iulie. Suntem bine cu totii. Tati e ocupat tare cu casa ca vrem sa ne mutam prin octommbrie . Asa ca eu sunt singura cu Luca. Nu-i usor, dar ne descurcam. Am cam scapat de colici, zic eu, desi uneori mai are zile cand e marait si sigur tot burtica il necajeste. Dar in general suntem bine.

Many, am vazut ca si voi ati avut probleme cu colicile. Dupa ce a inceput cu mancarica, ati mai avut probleme cu burtica? Imi spunea cineva ca daca au probleme de mici cu colicile, vor avea si apoi probleme cu burtica... cand se fac mai marisori... Asa sa fie?

Adria? Tu ce vesti ne mai dai?

Va pup pe toate si asteptam burtici pe aici!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput