Gravidute prin FIV (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui melisa28

Gheveronica, sa-ti traiasca baietelul, si refacere usoara dupa cezariana.

Fetelor eu azi dimineatza cand am mers la toaleta am vazut pe hartia igienica cateva firisoare f mici de urme de ceva, chiar nu stiu ce a fost defapt...culoarea era exact ca atunci cand avem acea scurgere de dinaintea menstruatie(rosu-maroniu). E adevarat de de 2-3 zile a inceput sa ma doara burta ca la menstruatie, nu dureri puternice, asa o jena cat sa-mi aminteasca cum era cand vine ciclul.Nu mi-am sunat medicul, m-am gandit ca daca va incepe sa curga sau sa dea in sange rosu atunci am sa o fac...dar nu am mai vazut nimic pana la ora asta...

A-ti mai patit asa ceva? Sa ma ingrijorez, pana acum am zis ca poate asa trebuie sa se manifeste organismul inainte de sarcina ...am numai 37 de saptamani...

37+

Din ce spui tu pare a fi asemanator cu dopul gelatinos, nu te speria si eu tot pe la 37 + sapt. am inceput sa pierd dopul gelatinos si am nascut la 38 si 2 zile.
Tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

many_bany, dar nu e nimic gelatinos, asa cum scrie pe net ca arata dopul gelatinos, a fost asa ca si niste firisoare de sange numai ca nu erau rosii, erau maroniu-rosu...sau de abia acum va incepe sa se desprinda si dopul?...

La fel spui ca ai patit si tu?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui melisa28

many_bany, dar nu e nimic gelatinos, asa cum scrie pe net ca arata dopul gelatinos, a fost asa ca si niste firisoare de sange numai ca nu erau rosii, erau maroniu-rosu...sau de abia acum va incepe sa se desprinda si dopul?...

La fel spui ca ai patit si tu?

37+

La mine a fost ceva cat un bob de mazare la inceput cu firisoare de sange(vascularizat), apoi cam la 2 zile tot asa, dupa o sapt. a fost cat o nuca aproape si in noaptea aia s-au si rupt membranele.

Mergi la inceput

many_bany, daca asta este explicatia si in cazul meu , inseamna ca nu mai e mult.Dureri ca la ciclu am zilnic vad , pe hartie nu am mai gasit nimic deocamdata, sper sa nu pateasca bebele ceva si eu sa stau asa, avem circulara de cordon.
pupici.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Veronica, sa-ti traiasca baietelul! Nici eu n-am avut laptic pt Luca al meu decat putin pt o luna. Ii dadeam si formula in completare, apoi am ramas doar pe formula. A luat bine in greutate, chiar foarte bine si sper sa mergem bine in continuare.

Acum am ceva emotii, ca si eu si tati suntem un pic raciti. Iar micutului ii curge un ochi de 2 zile. Sper din suflet sa nu ia raceala de la noi. Eu sunt mai bine, am odar o usoara jena in gat, tati in schimb e cam rau...

Melisa, daca tu simti bebeul in regula cu miscarile, inseamna ca e de la dop. Dar poate pt linistea ta ar fi bine sa mergi la un control. Pana la urma 37 de saptamani e destul de bine chiar si daca s-ar pune problema sa nasti. Iti tin pumnii!

Pup toate fetele si asteptam vesti de la proaspetele mamici.

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Alinamultumesc.

De miscat misca, ieri si azi chiar a fost activa, scurgere ca atunci nu am mai avut...cred ca m-am speriat doar.
Saptamana viitoare sunt programata la control, sper sa fie totul bine , na stii cum devenim toate inainte de a naste, ne punem n-spe mii de intrebari...

Si aveti grija cu Luca, sa nu-i da-ti raceala.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Melisa . Sunt sigura ca e totul ok. Asteptam vesti dupa control. Ai stabilit cum nasti?

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetelor, imi cer scuze ca dau buzna aici, va doresc la toate nstere usoara si bb sanatosi, vreau sa stiu si eu cat costa o inseminare la elias ( daca a mai facut cineva acolo), am facut luna trecuta laparoscopia si as vrea sa incep cu inseminarile, dr meu este la elias si vroiam sa stiu dinainte cam care ar fi costurile.
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Buna fetelor, imi cer scuze ca dau buzna aici, va doresc la toate nstere usoara si bb sanatosi, vreau sa stiu si eu cat costa o inseminare la elias ( daca a mai facut cineva acolo), am facut luna trecuta laparoscopia si as vrea sa incep cu inseminarile, dr meu este la elias si vroiam sa stiu dinainte cam care ar fi costurile.
Va multumesc!

Miky82, raspunsul il gasesti mai repede si mai usor pe forumul Asteptand un ingeras in viata noastra si subforumurile acestuia!
si sa ti se implineasca visul cat mai repede!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze

Mergi la inceput

Alina, deocamdata vad ca sunt bine, nu sunt simptome de nastere, dar bagajul mi l-am pregatit de pe acum.

Maine am programare la doctor si vom discuta si despre modul nasterii.
Abia astept sa merg maine, sunt atat de curioasa cat a mai luat micutza mea in greutate, daca este bine, ultima data avea circulara de cordon.

Adria, esti bine ?, cum e micutul, sa ne povestesti si noua cand ai timp cum a decurs nasterea

Pupici pentru toate mamicile, si gravidutelor

38+

Mergi la inceput