Gravidute prin FIV (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Bianca, mult laptic si bebe Stefan sa fie papcios si necolicos!

Castelana, tinem pumnii luna viitoare sa vina bebe2!
Cristy, ce fac micutii? Tu esti bine? Cum a fost nasterea?
Melisa, cand mai mergi la control? Ati programat cezariana??
Alina, ce mai face Luca? Pupici la amandoi!

Eu vineri am programata marea intalnire! Astazi cred ca am eliminat dopul gelatinos, dupa ce am stat cam toata dimineata in picioare (calcat, curatenie). Asa ca mi-am facut bagajul de spital in seara aceasta, just in case...
Pupici la toate Gravidutele si mamicile noastre fericite!
Many

39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adria nastere usoara

a nascut misspi, din pacate unul din bebelusi s a dus la DD, Matei e un ingeras acum, insa Victoras e bine

pupici la toate fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Adria, iti tin pumnii!
Misspi, ti-am scris si la FIV Sibiu: curaj si putere pt minunea Victoras!
Castelana, ce veste! Iti doresc sa ti se implineasca visul din nou!

Cristy, Bianca, Oria, Vero, Melisa, Mirela si restul gravidutelor sau mamicilor, va pup cu mare drag!

Noi suntem bine, am facut vaccinurile de la 2 luni. Am trecut si de hopul asta cu bine. Am mai scapat si de colici, am inceput sa dormim pe afara, sa ne placa la plimbare... ne facem baiat mare

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Adria, maine nasti?...ce tare, inca nu-mi vine sa cred...ce repede a trecut timpul, stiu ca la scurt timp dupa tine am aflat si eu ca am ramas insarcinata, si acum cand aud ca vei naste incep sa ma pregatesc si eu psihic de cand va sosi si la mine momentul.

Eu ieri am fost la controlul de 36 de saptamani, mi-a spus ca am tot circulara de cordon, mi-a facut iar cultura de col...sa vada daca mai am stafilococul auriu, sau daca mai am vreo alta infectie, iar peste o saptamana aflu raspunsul.Colul se pare ca e bine, nu s-a scurtat, asta e bine imi era teama sa nu se fii scurtat si sa trebuiasca sa stau numai in pat,si ca micuta mea are 2800kg...

In rest nu am hotarat cum voi naste inca, se pare ca la urmatorul control de 38 de saptamani vom hotara cum e mai bine sa nasc, dar parca vad ca voi ajunge tot la cezariana.M-a si informat ca va fii plecat din tara dupa 15 iulie, asta inseamna cand eu voi avea fix 39 de saptamani pe atunci.DPN -ul meu este 21 iulie, iar daca as ajunge pana acolo cu sarcina, se pare ca nu pot naste cu el...nu-mi fac sperante prea mari ca ajung chiar pana acolo, macar sa ajung la 38 de saptamani asta si vom vedea noi ce si cum sa facem sa fie cel mai bine.

Adria , eu iti doresc o naste cat mai usoara, dar in primul si-n primul rand iti doresc ca bebe mic al tau sa fie sanatos, si frumusel foc.

Iti tinem pumnii stransi pentru maine, la ce ora ai programata cezariana... sa fim macar cu gandul alaturi de tine

Fetelor va pup si eu pe toate

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Adria, suntem cu gandul la tine!
Melisa, dolofana fetita. O sa aiba peste 3000 gr la nastere!
Va pup!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Alina
Adria, sper ca esti bine

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Si eu sunt cu gandul la fetele dragi Cristy si Adria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

Adria, suntem cu gandul la tine
cristy ce faci...asteptam vesti???
alina06stpt Luca si pt tine
eu am nascut pri cezariana pe 17iunie ora 4.35 noaptea un garcon de 3.4kg 51cm pe nume luca...suntem acasa din 19.06 si incercam sa ne acomodam...nu am avut lapte si papam formula...ne iubim mult si incercam sa ne cunoastem ..
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui gheveronica

Adria, suntem cu gandul la tine
cristy ce faci...asteptam vesti???
alina06stpt Luca si pt tine
eu am nascut pri cezariana pe 17iunie ora 4.35 noaptea un garcon de 3.4kg 51cm pe nume luca...suntem acasa din 19.06 si incercam sa ne acomodam...nu am avut lapte si papam formula...ne iubim mult si incercam sa ne cunoastem ..
pup toate fetele

mama de luca gabriel
dn 17.06.2011
multumesc doamne

Pup si eu mamica si garconul la ceas de noapte, ma bucur ca totul a fost ok, imi pare rau ca nu ai laptic, dar sa fie Luca, sanatos si sa se faca mare chiar si cu formula.
Mami

Mai asteptam vesti

PS Alina multi

Mergi la inceput

Gheveronica, sa-ti traiasca baietelul, si refacere usoara dupa cezariana.

Fetelor eu azi dimineatza cand am mers la toaleta am vazut pe hartia igienica cateva firisoare f mici de urme de ceva, chiar nu stiu ce a fost defapt...culoarea era exact ca atunci cand avem acea scurgere de dinaintea menstruatie(rosu-maroniu). E adevarat de de 2-3 zile a inceput sa ma doara burta ca la menstruatie, nu dureri puternice, asa o jena cat sa-mi aminteasca cum era cand vine ciclul.Nu mi-am sunat medicul, m-am gandit ca daca va incepe sa curga sau sa dea in sange rosu atunci am sa o fac...dar nu am mai vazut nimic pana la ora asta...

A-ti mai patit asa ceva? Sa ma ingrijorez, pana acum am zis ca poate asa trebuie sa se manifeste organismul inainte de sarcina ...am numai 37 de saptamani...

37+

Mergi la inceput