Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

micki mica multa sanatate sa ai! si sa vrea kiti fara tztz!

danasor wowwwwww...de ce tii cura de slabire?nu pricep si pace

bea iti doresc sa-si regleze ivanel somnul din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Seara buna dragelor!

Micki sanatate multa!

Danasor am vazut filmele cu Anastasia, este f draguta. Azi dupa ce am vazut-o cum mananca am lasat-o si pe a mea sa se hraneasca singura cu lingurita. De poza in costum de baie nu mai zic nimic, arati f bine!! Cate kg ziceai ca ai?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Bea tare greu tre' sa-ti fie. Or iesi maselele din spate ca oricum lui Ivan i-au iesit toate pe repede inainte... nu stiu ce sa-ti zic. Isi revine el... aproape toti copiii au astfel de perioade. Incearca sa te asezi si tu langa el sa te odihnesti de fiecare data cand doarme...aveti gija de voi
Micki deci n-ai scapat nevirusata pana la urma. Sanatate multa voua si intarcare usoara lui Kiti (daca te-ai hotarat)

Eu am fost azi intr-o mare alergatura. Du copil la gradinitza... servici, adu copilu' acasa, iar o ora la serv.... mi s-a pus pata sa-mi pun jardiniere cu flori la geamul de la sufragerie.. da-i si alearga si dupa alea vreo 3 ore (jardinierele de la Brico, florile de la piatza, plantatul lor la mama la curte... d-astea), dupa care rutina zilnica... imbraca repede copiii, du-i in parc, intorce-te ... da-le sa manance, fa-le baie.... offf.. sunt praf si pulbere dar a meritat. Geamul nostru de la sufragerie este cat peretele de lung si de inalt si avem o balustrada afara pe care am agatzat jardinierele astea pline cu muscate de toate culorile. Eu, care n-am fost in viata mea disperata dupa flori... acum sunt data pe spate, mi-e drag de ele de nu mai pot...

Ma duc sa fac o baie si dupa aia ... naaaniiii

Noapte buna fetelor

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

a quick one:

cica danasor..arata bine...tre sa o vad si eu...si nyny si blue is cu florile, apoi bea ne-a dat vesti de ivan pe care il pupam sa se faca bine...lorex e cu examenele (felicitari ptr bursa) simplicity...e cu shopingul de cosmetice (oooo la laaaa)nyny e cu sandalute noi la copii micky mai are timp si de seriale bf e cu ciresele...de poftim si noi pe aici alexuzzza e cu berea...traiasca mami ! ca bine zici miremia...ne-a zapacit cu fifi decenuela tot cu smotru...sper ca ai papat azi...mai putin ca vin cu sorina are bb care are par ondulatmp...sper sa nu mai experimentati crize

bun....sper ca nu am uitat pe nimeni la mica

fructe papam oricum in orice forma...intre mese

doarme in pantaloni de pijama + body cu maneca scurta...cand e rece ii dau si bluza...e cu nasturi si buzunar la piept....ma topesc cand il vad

seriale grey, private practice, house, lost, csi , metalist, criminal mind, rome, spartacus...cand sunt off

picior 20 1/2, 21

plec la somn!

va multumesc tuturor ptr cuvintele frumoase de incurajare si condoleante...nu mai nominalizez ca trebuie sa ma intorc in spate si e tarziu.

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Neatza...

Haideti haideti ca e tarziu....poftiti la o cafeluca fierbinte si buna

Sper ca ati dormit toate pana tarziu azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!
Azi dau eu cafeaua?
Haideti la o cafeluta neagra fierbinte sau un caffe latte spumos.

Nyny sa-ti creasca florile mari si frumoase!

Am uitat sa zic de seriale...singurul serial la care ma uit este House. Doar ca acum il vad in timp real, asa ca trebuie sa astept sa apara cate un episod. Cand o culc pe Mara ma mai uit la documentare pe discovery-uri si seara la cele cu crime pe ID si Reality.

Sa aveti o zi minunata doamnelor!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!
Azi dau eu cafeaua?
Haideti la o cafeluta neagra fierbinte sau un caffe latte spumos.

Nyny sa-ti creasca florile mari si frumoase!

Hmmmm .... oferta ta e mai tentanta. Sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!

noi traim pe piciorul cel mai mare?????????
23 la sandale, si ii vin fix..........
pana ajunge la 46 ca ta-su mai e..................

cred ca am sa il fac cu ou s cu otet mai des pe aici, ca vad ca tine..........

a dormit bine
triasca vibrocilul si oscillo......

deci a adormit abia pe la 11, ca nu l-am pus noi mai devreme, si a avut o trezire, de s-a pus in fund si a inceput sa faca la fel cu cocosul.......si l-am pus inapoi si a adormit instant
apoi la 4.40 i-a trebuit papa

si somn again, pana la 9.15 fara treziri

dumnezeu sa ii tina naravul...........

fete pot sa sterg din poze, sa nu ocup mmult loc?????????
sau le mai las????????

ieri facuram 14 sapt..............:)))

ma doare un pic un san.......partea exterioara, oare de ce???????

am uitat sa va zic, am niste sani, exact asa de mari, sau si mai mari de cum erau cand trebuia sa il alaptez pe ivan...............deci va dati seama, laptarii, nu alta.....si mai aaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm

ioi sper sa am lapte, sa nu dau iar o avere pe LP.........doamne ajuta!

na merg la program de dimi, apoi un pic afara......

p.s. am mancat cirese.au fost dulci.........deci nu am murit...

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 14+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna
sarumana nyny si miremia de cafele
mire draga ce matinala esti

de seriale nu zic nik...da' nik...aici las tv doar pe nemteste...poate se prinde mai repede de minesi nu vreau sa ma uit la dvd din aceeasi cauza...iar in nemteste inteleg mai mult de o gramada...ca io ma uit......cand se indura astia 2 mari sa mai imi zica si mie detalii,e bine...

o zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!
Pe mine m-a parasit tehnica, laptopul care a ajuns un jaf a inceput sa guitze ca un porc injunghiat si l-am dus la reparat, care inseamna ramas bun ca n-au timp de el, si am ramas cu calculatorul-televizor care se misca ca mortul, e moartea pasiunii sa rasfoiesti pagini cu el (nu duce flashuri, habar n-am), la el ne uitam doar la filme, car filme apropo...

ne uitam la multe prostioare, ne-am facut cont pe vplay si ne delectam cu comedii in principal, that 70's show, anatomia lui grey, ne mai uitam la californication, dar ne-am pierdut interesul, modern family, neveste disperate si altele, nu lost, nu house, nu cougar town (care e stupizel dupa mine) si how I met your mother, intersant pana la un punct, cand te uiti la filme cu kilul nu mai au farmec... aaa, si sotului ii place shit my dad say... haios (deci comedii)

Noi azi ne-am trezit la 6.30 prima data, am vazut ca e devreme si ne-am culcat toti inapoi, inclusiv Kay si ne-am trezit la 9.20 ...

eu ma chinui cu detoxicolonul... primele zile nu s-a intamplat nimic, exceptand urgenta, ieri m-a prins pe drum, noroc ca aproape de casa, mai trebuia sa cumpar pampersi si n-am izbandit, deci nu incercati asa ceva daca aveti joburi sau examene sau in calatorii... cica curata foarte bine tenul, elimina transpiratia si atenueaza simtitor anxietatea (astea pe langa efectele principale de reglare a digestiei). O sa va spun rezultatele finale, daca sunt multumita si daca il recomand.

Ce-am apucat sa citesc.
Micki, bafta cu intzarcatul!
nyny, floricele, mmmmm, tre sa ma ambitionez si eu, ca am kilarit la flori de mi-e rusine, gestul cel mai nobil care il puteam face era sa le daruiesc altcuiva, acum am 2, o dracena si un craciunel, dupa ce le-am inghetat afara, le-am uscat inauntru, de le cadeau frunzele ca dupa fukushima (mai inainte se spunea hiroshima ), dar ma visez gospodina cu flori (aveam acasa mai multe carti despre cum sa cresti flori de camera si gradina). Bravo pentru realizare!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput