Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!
Raspunsuri - Pagina 7
micki_mica spune:
intrebare: temperatura 37.5, la adulti, e febra?
Mami a lui Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/15-brose-baby-friendly" target="_blank">Brose-butoniere, baby-friendly
Magazinul meu
Beatrice1982 spune:
eu stiu ca peste 37 e febra..........tu ai?
baga paracetamol.......
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica intrebare: temperatura 37.5, la adulti, e febra? |
Miki...of-of...si eu stiu tot ca Bea...ce trece de 37 la adulti e cam febra(sub-febra, parca pana la 38...)...Baga ceva, nu o lasa, ca e nasoala temp. asta, 37...te blegeste rau... poate scapi repede...
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Miki...of-of...si eu stiu tot ca Bea...ce trece de 37 la adulti e cam febra(sub-febra, parca pana la 38...)...Baga ceva, nu o lasa, ca e nasoala temp. asta, 37...te blegeste rau... poate scapi repede... Sorina, mami de Diana si Iris |
ms ms
am sunat med de familie si mi-a dat tratam. cu 2 l lichide si paracetamol, vad ca-mi creste temperatura si...sa nu dau in altele.
cica e o viroza cu epidemie de stafilococ, bantuie impreuna.
sunt ca o mumie mergatoare...plus cap in galeata...
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/15-brose-baby-friendly" target="_blank">Brose-butoniere, baby-friendly
Magazinul meu
sorina_bz spune:
Bea...sorry de trezirile dese ale Ivanelului...Se trez. sa pape?...sau plange? (adica...pare a fi o durere de dinti?)..i-o fi cald, sau sete?...nush... zic si eu...sau doar se ridica in popou, adica se trezeste pur si simplu?
Ca e des tare, o data pe ora...nu stiu cum gasesti putere...dar, asa e...de undeva vine ea si puterea...daca e musai...
micki_mica spune:
si uite asa, intarc eu puiul...
Magazinul meu
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui micki_mica ms ms am sunat med de familie si mi-a dat tratam. cu 2 l lichide si paracetamol, vad ca-mi creste temperatura si...sa nu dau in altele. cica e o viroza cu epidemie de stafilococ, bantuie impreuna. sunt ca o mumie mergatoare...plus cap in galeata... |
Doamne-sfinte, ca nu mai mor odata virusii astia...credeam ca scapam de ei daca vine caldura, dar uite ca nu e asa....Ai grija de tine, si poate reusesti sa te odihnesti putin....un somn e medicament curat. si insanatosire grabnica!
danasor spune:
Buna fetelor
Savurez o crema de nes cu lapte, cine doreste e bine-venit
Sorina, Nyny , sunteti voi draguzte
Bea la noi s-au copt deja ciresele de mai, dar sa stii ca nu prea au gust, curand vor aparea si cele gustoase; la ce mai pofteste domnisorica ? si eu am facut socata,
BF sa va fie de bine ciresele, pe ce picior mare sta Dani
Micki sanatate multa , trebuie musai sa-l intzarci?
micki_mica spune:
citat din mesajul lui danasor Buna fetelor Savurez o crema de nes cu lapte, cine doreste e bine-venit Sorina, Nyny , sunteti voi draguzte Bea la noi s-au copt deja ciresele de mai, dar sa stii ca nu prea au gust, curand vor aparea si cele gustoase; la ce mai pofteste domnisorica ? si eu am facut socata, BF sa va fie de bine ciresele, pe ce picior mare sta Dani Micki sanatate multa , trebuie musai sa-l intzarci? pui mic |
nu vorbesc cu fotomodelele, care cica au nascut!
nu se pupa tratamentul cu alaptatul. deloc. si nici nu am alternative. intr-un fel as fi pregatita. el a mai avut 2-3 zile fara supt. atunci nu eram eu pregatita. acum cred ca sunt. ata ete.
mai rau imi pare ca nu il pot scoate afara, si nu sunt in stare sa ma joc cu el, ca inainte. si pana vine ta-su de la munca, pe la 7-8...micul meu pui sta in casa.
am amanat si vaccinul. ca maine nu-s om de iesit din casa. si il vreau nevirusat.
Magazinul meu
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Bea...sorry de trezirile dese ale Ivanelului...Se trez. sa pape?...sau plange? (adica...pare a fi o durere de dinti?)..i-o fi cald, sau sete?...nush... zic si eu...sau doar se ridica in popou, adica se trezeste pur si simplu? Ca e des tare, o data pe ora...nu stiu cum gasesti putere...dar, asa e...de undeva vine ea si puterea...daca e musai... Sorina, mami de Diana si Iris |
daaaaaaaa
des
plange si se ridica in cur, si pana nu merg la el nu se pune inapoi.......
nu papa............
rar papa.....
dar stiu semnele de cand ii e foame
si cand numa plange asa aiurea
rar doarme cate 2-3 ore legate.......
sper sa isi revina.....
ce bine era cand era mic.....se culca la 9 si mai manca la 4 si se trezea la 10.....ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dor mi de vremurile alea.....
sper sa treaca tot odata cu raceala.......ca nu mai pot......
micki sanatate!!!!!!!!!
si sa vrea kiti sa il intarci......
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!