Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

sa ii fie de bine ciresele lui Dani! Chiar daca sunt laxative Eu stiam ca diuretic e ceva care te face ca faci pipi...si asta stiu de la bere ca e diuretica Traiasca berea!

de Yannis

Ai,ai, ai...ce neiertatoare esti. Da, laxative. Nu m-am gandit prea mult cand am scris.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

sorry, dar mi se intampla si mie sa incurc chestii din astea si un "tras de maneca" , cel putin ptr mine e bine-venit, mai fixeaza chestiile in capu' vraiste. Mi-am inchipuit ca ai zis in graba, astea sunt chestii de se incurca usor intre ele cand vorbesti.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor
Ieri m-am ambitionat si am tras o fuga la piscina, e foarte mishto acolo, pacat ca ma duc singura, si nici nu prea sunt oameni pe acolo in timpul saptamanii, dar m-am simtit f bine;
am pus pe mail niste filmulete cu A. daca puteti sa le vedeti, si am aruncat si o poza cu mine ca ati cerut, numai ca mi-am facut-o singura dupa o tura de bazin, cand e supta burta

pupic si o zi buna

pui mic

... vreau si eu la bazin...

.... inca am dubii in ceea ce priveste poza cu tine(tu sa fii oare?!??)... are dreptate prietena ta cand spune ca nu se cunoaste ca ai fost insarcinata...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:

Neata fetele,

Dani poarta 21 la pantofiori, si i-am luat sandale 22. Ca m-am gandit ca o sa ii mai creasca piciorul vara asta si sa nu ii fie stranse pe picior. Sotul meu are 46 la picior, asa ca ma astept si la Dani sa aibe piciorul mare.
De dormit doarme intotdeauna dezvelit, in body si pantaloni fara picior. Cand e frig, ii mai pun/puneam sosete. Acum nu. Pantalonii sunt din bumbac, f subtiri.

I-am dat cirese ieri....doamne, cerea intr-una. Adevarul e ca eu mananc cate 1kg pe zi in perioada lor, daca si lui ii plac...cu atat mai bine. I-am dat vreo 6-8 parca, si a facut kk noaptea dupa ce a adormit si azi dimineata. Inseamna ca pt el sunt diuretice. Sau poate astea din grecia sunt mai chimizate. M-am gandit si la asta...dar erau atat de buuune....Nu ii voi mai da pana nu apar astea ale noastre. Eventual cand s-or coace cele 15 cirese din copacul nostru.

o zi usoara sa aveti, eu am de munca o gramada.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

yammmi...yammmi... cireseeee.

Ar fi trebuit sa apara "ciresele de mai" pana acum, dar eu n-am vazut pe nicaieri. Nici nu m-am uitat special dupa ele, dar mi-ar fi sarit in ochi ca in fiecare zi ajung pe la aprozar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Intre 10 muci, 3 stranuturi si 4 ceaiuri m-a trecut un gand: ce o mai face Arwen? Darius? Ca era suparata ultima data...

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/15-brose-baby-friendly" target="_blank">Brose-butoniere, baby-friendly

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Miki......e inalt kiti, baiat frumos...e normal sa aiba labutzele mai mari, cred...zic si eu...iris e piticot, de-aia poarta mai putin la pantof...
Nyny...ce bine ca a dormit bine Dav! Si.....da...si iris a devenit "mare fan" de afara, mai nou.
BF...cirese...yummyyyyy...inca n-am mancat anul asta...
Danasor.......nush ce tot ziceai tu de dieta...am vazut poza ta...nu-i deloc cinstit sa arati asa! Chiar ca nu se cunoaste ca ai fost insarcinata. Eu arat ca o gravida in 4-5 luni, cu burta mea.... fetele frumoase!
Alexutzzza....se pare ca azi e ok...am pus-o in scaunel la 10, si a papat chiar tartina de paine cu unt si dulceata de visine(cateva bucatele) si tartina cu unt si branza (alte cateva bucatele), cateva guri de lapte cu cacao plasmon, si cateva linguri de cereale, plus 100 ml lp inainte se somn.

S-a trez...ma striga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

aliluia merge in sfarsit netul........................slava domnului!!!!!!!1

mai mai mai, nu va e mila de mine????????????????????

acu de unde scot eu cirese?????????????????
of offffffffff

am zis eu ca ma las de forumuit pana nasc, pt ca in halul asta ajung falita si cat casa.....................

so...da mi pofta de cirese.da na ca va fac si eu ciuda cu socata de la mine..............asa de chichi.,...sa ma razbun.....

la noi e chiar racoare
mi s-a stricat termom dar nu stiu cate grade sunt.......
cred ca tre sa il las si eu pe ivan numai in body cu man lunga si ceva pantagaci subtirei..azi noapte a trebuit sa il schimb, transpirase..........

deci................hormonii de gravida iar imi fac probleme...........

mi dor de o noaPTE dormita cap-coada........

veti idee de ce doarme ivan asa de prost????

zicea mire ca i sa trezit Fetita de 7 ori.........
eu in gadul meu..numa de 777777777777???????????????????????????

si asta presupun ca nu in fiecare noapte..........

deci la noi e jale, mai ales acum cu nas infundat si aiurea......oooofffffffff

el se trezeste cam in fiecare ora, incepand de la 10 cand se culca.......
nu adorm bine la loc, iar e sus........

si aseara nu a vrut lapte DELOC
si a mai papat abia la 5 jumate dimineata, deci nu stiu
de la raceala.....ca dintii nu mai pot sa ii zic, nu stiu cum stau maselele in spate ca nu ma lasa sa ma uit............

dar e horror......deja nici sotul nu mai doarme cu noi, ca se trez si el, si sta toata sapt ore suplimentare......eu rupta..................
cred ca ma pasc niste contractii...nu stiu, e prea devreme, deci nu stiu daca e aia......de la atata dat jos din pat, urcat iar, iar trezit, iar dat jos din pat.................

aoleu
si nu mais tiu ce sa ii fac sa doarma si el ca tot omul.............

ma gandeam sa dorm cu el, ca deh, ar fi mai usor..dar daca apoi nu mai scap de el????????????

si asa imi face scandal seara cand ii da ta-su laptele, nu vrea frate numa de la mama..................

la mancat........stam tot prost...........

tot am citit.......voi atata dati la copii?
o banana/.?
de dimi?
ala e papa de dimi, sdik mic dejun??
nu e prea putin, si peste cat timp mai papa??????????

al meu manca cascaval, in sfarsit, si ou fiert..............holy saints.......doamne da sa mai mance............

si ce mai vroiam sa scriu?

am dor de duca
asa -as duce................................tot invartindu-ma vreo sapt.....(nush daca as rezista fara Iv) dar m-as duce si cu el, numa sa fiu dusa

mor de caldura......................

si tot asa........

nashpa...........

dar trece si asta si vin altele si mai si....

ps multumim de urari la Iv si la burtica........sa creasca amre si sa fie sanatoasa

merg sa il culs, si dorm si eu sa recuperez noaptea pierduta........

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Intre 10 muci, 3 stranuturi si 4 ceaiuri m-a trecut un gand: ce o mai face Arwen? Darius? Ca era suparata ultima data...

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/15-brose-baby-friendly" target="_blank">Brose-butoniere, baby-friendly

Magazinul meu

Eu am vorbit cu ea zilele trecute. Sunt bine amandoi. Stiu ca mai citeste forumul cand are timp... poate intra ea sa mai zica doua-trei vorbe despre ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982
[ps multumim de urari la Iv si la burtica........sa creasca amre si sa fie sanatoasa

Doamne ajuta!

bea, imi cer mii de scuze, nu mi-am dat seama ca tu esti gravi si ai pofte....uof....nu mai zic niente de mancare de acu inainte.
promit.

Mergi la inceput

gata adormit..........
l-am alsat pana acum ca s-a trez la 10, apoi pana seara la 10 -10.30 e mult, in cazul in care doarme 1 ora 1 jumate maxim, mai nou......pana acu dormea cam 3 orea, dar nu stiu ce l-a apucat.........

am uitat ceva imppppportant

nu intelegeam cum rezista dece cu nopti a la jiji..............dar acum inteleg si eu ce si cum.............si rezist si eu, doar ce o sa fac?

dar asa parca te adaptezi situatiei, ca nah, nu ai ce face altceva.............

gata ma ducccccc

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982
[ps multumim de urari la Iv si la burtica........sa creasca amre si sa fie sanatoasa

Doamne ajuta!

bea, imi cer mii de scuze, nu mi-am dat seama ca tu esti gravi si ai pofte....uof....nu mai zic niente de mancare de acu inainte.
promit.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

no lasa tu, ca doar n-oi muri din atata................sper.........
las ca il bag pe sot la inaintare sa imi caute in oras cirese cand vine acasa...... ca doar ii trebe la fetita....

Doamne ajuta!

Mergi la inceput