Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!
Raspunsuri - Pagina 5
nyny spune:
Neatza...
Ia sa ma bag si eu la un Illy freddo d-asta ca tare bine arata. Sorina multumiiiiim. Foarte nasol ce povestesti "crizele de nervi"... bine ca s-a linistit in final... si bine ca s-a potrivit maseleala cu vremea frumoasa ca sa putem iesi cu ei afara. Cel putin pentru mine e mare lucru.
Dece servici usor azi. Cu criza de timp stiu cum e... la noi dimineatza pana plecam de acasa si seara pana intra copiii la culcare e o fuga continuua, mai ales acum vara ca stam afara pana la 20.30-21 si cand intram in casa : "David hai la masa... Mara hai sa-ti fac baie... fug repede sa le pregatesc paturile... David hai la baie... Mara hai la masa" ... in 30 de min trebuie sa le fac pe toate... da' las ca vine ea pensia uite acusica si sa vezi odihna atunci ... daca nu cumva o luam de la capat cu nepotzeii. Mda... hai ca am luat-o pe aratura....
M-ati bagat la idei cu vestimentatia copchiilor de noapte si l-am lasat si eu pe David intr-un fel de salopeta cu maneca si pantalonul scurte... si a dormit de la 22 pana la 9 cu o pauza de biberon la 5... el dormea asa de vreo luna dar a avut niste scapari zilele trecute ... poate i-a fost cald
Gata, ma apuc si eu de treaba ca ma da sefu' afara...
Puup si sa aveti o zi frumoasa .
Mamica fericita de Mara si de David
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex miki, insanatosire grabnica! am reusit! am fost admisa pentru o bursa de doua saptamani in Polonia! in iulie.. o sa-mi fie dor tare de bobi _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Felicitari mari si multe!
E bine sa faci ceva si pentru tine / familie / profesie.
Da, iti va fi dor de bobitza, dar ceea ce faci prinde bine la viitor.
blue_flower spune:
Neata fetele,
Dani poarta 21 la pantofiori, si i-am luat sandale 22. Ca m-am gandit ca o sa ii mai creasca piciorul vara asta si sa nu ii fie stranse pe picior. Sotul meu are 46 la picior, asa ca ma astept si la Dani sa aibe piciorul mare.
De dormit doarme intotdeauna dezvelit, in body si pantaloni fara picior. Cand e frig, ii mai pun/puneam sosete. Acum nu. Pantalonii sunt din bumbac, f subtiri.
I-am dat cirese ieri....doamne, cerea intr-una. Adevarul e ca eu mananc cate 1kg pe zi in perioada lor, daca si lui ii plac...cu atat mai bine. I-am dat vreo 6-8 parca, si a facut kk noaptea dupa ce a adormit si azi dimineata. Inseamna ca pt el sunt diuretice. Sau poate astea din grecia sunt mai chimizate. M-am gandit si la asta...dar erau atat de buuune....Nu ii voi mai da pana nu apar astea ale noastre. Eventual cand s-or coace cele 15 cirese din copacul nostru.
o zi usoara sa aveti, eu am de munca o gramada.
danasor spune:
Neata!!!
Sorina de cafea, buuuna tare ; sorry de nervii micutzei,o fi avand si ea vreo nemultumire mica ... dar la ce frumoasa e i se iarta
MP pupici micului buzoian... astia-s oleaca cam fitzosi dupa cum vad
Smply sa te bucuri de cumparaturi , pupam pe Ariana cuminte si frumoasa
Micki bafta la vaccin!
Nyny sa-i fie de bine sotului meciul, mai ales ca a castigat echipa favorita
Dece nu-ti fa griji de dieta, gandeste-te ca acum de cand ai inceput serviciul arzi mai multe calorii, te imparti in mai multe locuri; la mine cam asa functie , daca stau acasa se puuuuune
sondaje:
- dormit in body cu manecuta lunga, pantaloni lungi si sosete , ca nu suporta nimik de invelit; in casa tot cu bluzita cu manecuta lunga, e mai rece ca afara
- fructe pasate cu cereale la ora 10-11
ieri i-am facut supa cu galuste si m-am gandit sa-i dau bucatele mici, dar pana nu i le-am pasat nu voia nimik, dadea jos din gura; intr-un fel e bine ca nu baga alte prostii in gura dar trebuie sa se obisnuiasca sa si mestece sa nu fie lenesa
Ieri m-am ambitionat si am tras o fuga la piscina, e foarte mishto acolo, pacat ca ma duc singura, si nici nu prea sunt oameni pe acolo in timpul saptamanii, dar m-am simtit f bine;
am pus pe mail niste filmulete cu A. daca puteti sa le vedeti, si am aruncat si o poza cu mine ca ati cerut, numai ca mi-am facut-o singura dupa o tura de bazin, cand e supta burta
pupic si o zi buna
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex miki, insanatosire grabnica! am reusit! am fost admisa pentru o bursa de doua saptamani in Polonia! in iulie.. o sa-mi fie dor tare de bobi _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
WOW! ce mamica studioasa si activa! Felicitari!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui simplicity Yannis si super sexi mama Alexutzza arata ca de obicei relaxati, si foarte frumosi , foarte frumos pare sa fie acolo unde ati fost btw fetele care mai urmariti seriale faceti ceva recomandari ? Mami de Ariana Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
multumim de complimente
Cu serialele m-ai lovit
Eu am urmarit Desperate Housewives, Heroes, Nip/Tuck, The Tudors....cam astea
Ma tenta Lie to me, am descarcat inca nu am vazut
Am vazut ceva din Dexter, dar nu ma pasioneaza
E o miniserie nou-noutza de la HBO cu Kate Winslet, Mildred Pierce, pare interesant, e descarcata si to be seen ASAP
In final imi exrim regretele pentru terminarea seriei LOST a careia fan sunt si fara de care ...nu stiu ce sa mai vad
In lipsa de LOST am devenit fan FRINGE, dar tocmai s-a terminat sezonul 3 si suntem in vacanta....
Acum sa vedem daca ne pupam la gusturi
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui blue_flower Neata fetele, Dani poarta 21 la pantofiori, si i-am luat sandale 22. Ca m-am gandit ca o sa ii mai creasca piciorul vara asta si sa nu ii fie stranse pe picior. Sotul meu are 46 la picior, asa ca ma astept si la Dani sa aibe piciorul mare. De dormit doarme intotdeauna dezvelit, in body si pantaloni fara picior. Cand e frig, ii mai pun/puneam sosete. Acum nu. Pantalonii sunt din bumbac, f subtiri. I-am dat cirese ieri....doamne, cerea intr-una. Adevarul e ca eu mananc cate 1kg pe zi in perioada lor, daca si lui ii plac...cu atat mai bine. I-am dat vreo 6-8 parca, si a facut kk noaptea dupa ce a adormit si azi dimineata. Inseamna ca pt el sunt diuretice. Sau poate astea din grecia sunt mai chimizate. M-am gandit si la asta...dar erau atat de buuune....Nu ii voi mai da pana nu apar astea ale noastre. Eventual cand s-or coace cele 15 cirese din copacul nostru. o zi usoara sa aveti, eu am de munca o gramada. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
sa ii fie de bine ciresele lui Dani! Chiar daca sunt laxative Eu stiam ca diuretic e ceva care te face ca faci pipi...si asta stiu de la bere ca e diuretica Traiasca berea!
de Yannis
blue_flower spune:
Eu nu prea sunt fan tv/seriale, dar m-am uitat cu drag la Prison Breack si Greys Anatomy. Primul era prin 2007-2008 si al doilea cand eram insarcinata si era iarna/nu puteam iesi in curte.
Apoi am dat peste Big Love, intai pe HBO, apoi l-am descarcat de pe torrente.
Acum...nu mai am timp de seriale. Mai dau jos cate un film si ne uitam noaptea, in uichend. In rest....gradina, gradina, gradina. Iarba, trandafiri, muuulte plante de ingrijit....tv-ul cam sta inchis. Il mai deschide sotul dupa ora 11, cand noi toti dormim...el sta si se uita la Dezastre in Aer si alte asemenea.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza sa ii fie de bine ciresele lui Dani! Chiar daca sunt laxative Eu stiam ca diuretic e ceva care te face ca faci pipi...si asta stiu de la bere ca e diuretica Traiasca berea! de Yannis |
Ai,ai, ai...ce neiertatoare esti. Da, laxative. Nu m-am gandit prea mult cand am scris.
alexutzzza spune:
Sorina multumim de cafeluta de vara! Taaaaaare buna! Va doresc o zi usoara! fara crize brrrrr...
Nani dezvelit ca de obicei, am acum in pat, in loc de paturica ...o cuvertura d-aia de se pune peste pat , ca un cearseaf da un pic mai grosuta, cand reusesc si ptr cat sta invelit cu aia il mai acopar.
Doarme in cei mai subtiri pantaloni lungi si body cu maneca scurta. La amiaza cand bate soarele pe partea cu camera lui doarme doar in body.
de Yannis