Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Trebuie sa fac o rectificare:

Ffi nu este margareta, este floare-de-nu-ma-uita.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

you're crazy!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Stai asa, ca eu vorbeam serios. Fifi este si un personaj de desen animat, o floare.
The crazy one in cazul de fata este MP.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica
Ne-am decis pt Prevenar, cica ajuta impotriva pneumoniei provocate de bacterie. La cea virala nu ai de ales. O iei si asta e. O doza acum si una peste 6 luni. Nu suntem fani vaccinare in plus fata de cea de la stat, dar am tot discutat cu mai multe persoane si..am ales pt el.

...e bine de stiut.
Sa fie vaccinul de vineri fara reactii aiurea!

Sorina, mami de Diana si Iris

Sper sa nu aiba reactii aiurea. Ca am vrea un gratarel in weekend. Daca nu...tot in casa. Nici sala nu pup azi. Mi-e asa o ciuda pe starea asta. Daca s-o slabi din ea, atunci, fie! Indur.

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/15-brose-baby-friendly" target="_blank">Brose-butoniere, baby-friendly

Magazinul meu

Noi am facut Synflorix, e produs de o firma mai renumita, am facut toate dozele ca l-am facut de la 3 luni. Nu a avut nici o reactie niciodata si nici injectia nu doare. Eu l-as recomanda ptr pneumococ. De Prevenar nu zicea si Tomaca daca nu ma insel ca au ramas cu respiratu de mosuletz? asa zgomotos?

de Yannis

Am vorbit si cu mamica de 2 pitici si cica nici unul nu a avut reactii adverse. Depinde de materialul clientului.

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/15-brose-baby-friendly" target="_blank">Brose-butoniere, baby-friendly

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Abia astazi am apucat sa citesc un pic, ca sa fiu cat de cat la zi.

Am vazut poze superbe:

Iris mi se pare ca are parul un pic ondulat, asa-i? e o frumusete , e frumos la voi in parc

Yannis si super sexi mama Alexutzza arata ca de obicei relaxati, si foarte frumosi , foarte frumos pare sa fie acolo unde ati fost

Kiti , pai ochii lui ma dau gata, are acel ceva(sper sa si-l pastreze ....o sa cam franga inimi)

Bea ce frumos e la voi, si ce burtica mare ai Bravo mami

Alicredo , <Lie to me> mi se pare un serial bestial( pt cei care gusta acest tip de filme), e un pic mai aparte....eu l-am download-at cu isohunt...
AlicredoImi pare rau pt pierderea prietenului tau si sper ca bunicul tau sa isi revina(Sanatate)

Bravo Mara si Anastasia pt dintisori

Tomaca tinem pumnii sa scapi cat mai repede.Sanatate !!!

Lorex Bravo pt bursa; sa ai momente frumoase acolo

Sondaj:

• Ariana doarme in body+ pijamalutza(pantaloni si bluzita/ salopeta din aceea intreaga) , la noi e cam racoare, plus ca temperatura corpului cand dormi e mai scazuta.

• Fructe i le dau ca si gustare, mananca singura cu manutza, pt noi e mai ok varianta asta sau uneori ii fac milk-shake(dar mai mult prefera varianta finger food)

btw fetele care mai urmariti seriale faceti ceva recomandari ?

Ea creste incet si sigur, e cumintica, adopt metode cat mai "linistite,calme", pt noi e ok asa,merge bine (deocamdata) , daca simt ca sunt obosita si ma enerveaza ceva imi spun " Goosfrabaaaaaaa"(stiti replica din "Analyse this"? ) si merg mai departe.

Eu sunt la schimbul 3 in seara asta , sotul e la servici, ma bag la un shopping de cosmetice, am pus ochii pe ceva de la MAC

Somn usor

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Micki am si eu cateva prietene care au facut copiilor Prevenarul si nu au avut nici o problema. Sanatate multa tie, sa-ti revii repede din starea nasoala
Lorex felicitari pt bursa.
Simply shopping de cosmetice... si eu sunt schimbul 3,nici sotzul meu nu-i acasa (a fost la meci si acum cred ca sarbatoreste victoria Stelei )... deci... concluzia...pot sa ma bag si eu la un shopping de cosmetice?(un emoticon care se scarpina in cap nu avem?) Ma bucur sa citesc de Ariana ca e cumintica. Nici nu mi-o inchipui altfel. Cred ca iti seamana foarte mult. Nici p-asta cu "Goosfrabaaaa" n-o stiam, dar o sa o aplic. Cred ca n-am mai urmarit un film de vreo 5 ani

M-a uimit o chestie azi. Tati le-a cumparat azi sandalutze copiilor. Marei nr.23 si lui David nr.21. E, lui David ii sunt fixe si trebuie sa le schimbam cu un numar mai mare. Desi e diferenta de 1 an si 10 luni intre ei, la picior cred ca David o sa o ajunga in cateva luni. Are o talpaloaga...

Acestea fiind spuse, eu ma duc sa ma spal pe dinti si ma bag la somn.

Sa avem o noapte silentioasa.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, doamnelor!

Haideti la un www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.mulinorosso.net/news/1_p.jpg&imgrefurl=http://www.mulinorosso.net/news.asp&usg=8Vyk9OcM8tyVDEXFYHnWlMmZAS8=&h=162&w=284&sz=11&hl=ro&start=0&sig2=HX2lWzPkc5fC_wkQkobe-g&zoom=1&tbnid=HkeNXe3MlNPrBM:&tbnh=83&tbnw=145&ei=Kb7dTeeUA5DRsgatlpjNBQ&prev=/search%3Fq%3Dilly%2Bfreddo%26hl%3Dro%26sa%3DX%26biw%3D1192%26bih%3D530%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=139&vpy=104&dur=3991&hovh=129&hovw=227&tx=132&ty=39&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:0,s:0&biw=1192&bih=530" target="_blank">illy freddo de vara!

Lorex...felicitari pentru bursa!
Nyny... deci traiti pe picior mare.. Bravo lui Dav, inseamna ca o sa fie un baietel inalt! Eu i-am luat piticoatei niste sandalo-ghetute nr.20, si ii sunt cam mari, dar are labutza grasutza, asa ca nici mai mici nu-i veneau bine.
Simply...Ariana, cea care creste frumos, si pe mamica inteleapta! Haioasa tare treaba cu "goosfrabaaa"..., trebuie sa mi-o amintesc si eu mai des. Lui iris ...da, incepe sa i se onduleze parul, acolo unde este mai lungutz... Despre seriale..poti incerca "Kyle xy", "Eureka", "The Mentalist", "The Doll House", "True Blood"......

Noi ieri am experimentat niste crize de nervi fara precedent...sper sa fie doar de la dinti...Pur si simplu nu am putut s-o hranesc, la masa de 18...nu am putut s-o asez in scaunul de masa, in asa hal se arcuia si urla...I-am dat lapte, in loc de mancare, l-a baut, s-a mai calmat, si am plecat in parc...Mai vedem astazi...sper sa nu repete figura..

O zi frumoasa, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna,sarumana de cafea sorina asa-i frumos ! sa nu lipsesti de la munca!

cuscrama si intrebam pe unde esti...shopping zici?...cand ai exam?...pupici norutzei !

lorex felicitari!

prevenar a facut si alex...a fost ok

sandalute nr 20 raportam si noi(noi am cam scapat fara crize majore...nush pana cand...ca "le are" si cu astea...m-am tot gandit de unde li "se trage"...cred ca-i ceva de prin buzau,de pe acolo...ca si tati de alex p-acolo s-a nascut,el nu-i ardelean ca mine)

o zi frumoasa dragele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi...sarumana de coffe , sorina...ca de obicei super buna...si la fix...

lorex...felicitari pt bursa...hai ca trec repede 2 sapt....

simpli...ce cumintele sunteti voi 2...mmmm....si shopping, zici...daca ma gandesc bine...cred ca in 80% din cazuri fac cumparaturi online. n-am mai apucat sa plec nicaieri...in afara da mall vitan si altul tot aproape...dar si in alea daca sunt k jiji...e pe turbo...asa ca...

sorina...of...cand aud din astea mi se face pielea de gaina...ce sa zic, rabdacol,mami...de fapt tu ai din plin...credca ti-ai fc stoc,..

eu as mai fi dormit...ca ieri am fost super mega cheauna...de oboseala am adormit pe la 12...jiji a avut o trezire..apoi dimi as mi fi dormit..dar...mandru adatdsteptarea....am zis ca-l mai pacalesc..de unde...
iar intru in criza de timp....in mai putin de o ora tre sa fac si shmotru si manacare...sa manac si eu...s-a cam dus dieta pe apa sambetei...dar...nu-mi mai ajunge timpul...

sa aveti o zi superba...
mai scriu de la munca

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Iris mai doarme inca...sa-i fi iesit (adu-l doamne) si ultimul colt de masea, poate..
S-a trez la 0.45, la 4 jumi si la 7, a baut lapte de fiecare data, si a adormit imediat...

MP......si zici ca-i de la "gena" de buzau?...foarte-foarte posibil.......nu stiam ca si voi, brutus, aveti ceva radacini pe la buzau...
Dece......spor la munca sa ai...eu azi iau o pauza de shmotru, ca-s obo, de la prestarile extinse de ieri...

Misca, fug!....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata, doamnelor!

Haideti la un www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.mulinorosso.net/news/1_p.jpg&imgrefurl=http://www.mulinorosso.net/news.asp&usg=8Vyk9OcM8tyVDEXFYHnWlMmZAS8=&h=162&w=284&sz=11&hl=ro&start=0&sig2=HX2lWzPkc5fC_wkQkobe-g&zoom=1&tbnid=HkeNXe3MlNPrBM:&tbnh=83&tbnw=145&ei=Kb7dTeeUA5DRsgatlpjNBQ&prev=/search%3Fq%3Dilly%2Bfreddo%26hl%3Dro%26sa%3DX%26biw%3D1192%26bih%3D530%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=139&vpy=104&dur=3991&hovh=129&hovw=227&tx=132&ty=39&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:0,s:0&biw=1192&bih=530" target="_blank">illy freddo de vara!

Lorex...felicitari pentru bursa!
Nyny... deci traiti pe picior mare.. Bravo lui Dav, inseamna ca o sa fie un baietel inalt! Eu i-am luat piticoatei niste sandalo-ghetute nr.20, si ii sunt cam mari, dar are labutza grasutza, asa ca nici mai mici nu-i veneau bine.
Simply...Ariana, cea care creste frumos, si pe mamica inteleapta! Haioasa tare treaba cu "goosfrabaaa"..., trebuie sa mi-o amintesc si eu mai des. Lui iris ...da, incepe sa i se onduleze parul, acolo unde este mai lungutz... Despre seriale..poti incerca "Kyle xy", "Eureka", "The Mentalist", "The Doll House", "True Blood"......

Noi ieri am experimentat niste crize de nervi fara precedent...sper sa fie doar de la dinti...Pur si simplu nu am putut s-o hranesc, la masa de 18...nu am putut s-o asez in scaunul de masa, in asa hal se arcuia si urla...I-am dat lapte, in loc de mancare, l-a baut, s-a mai calmat, si am plecat in parc...Mai vedem astazi...sper sa nu repete figura..

O zi frumoasa, tuturor!

Sorina, mami de Diana si Iris

Neata!

Multumesc de cafeluta! Ne rasfeti!

Talpaloaga si la noi. Are 21 dar sandale cred ca luam un 22....vedem, pe probate. Ghetutele sunt 21 si sunt aproape de limita. Traieste pe picior mare?

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Kiti , pai ochii lui ma dau gata, are acel ceva(sper sa si-l pastreze ....o sa cam franga inimi)

btw fetele care mai urmariti seriale faceti ceva recomandari ?

Ea creste incet si sigur, e cumintica, adopt metode cat mai "linistite,calme", pt noi e ok asa,merge bine (deocamdata) , daca simt ca sunt obosita si ma enerveaza ceva imi spun " Goosfrabaaaaaaa"(stiti replica din "Analyse this"? ) si merg mai departe.

Eu sunt la schimbul 3 in seara asta , sotul e la servici, ma bag la un shopping de cosmetice, am pus ochii pe ceva de la MAC

Somn usor

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Ms! Sper sa ramana acelasi pisoias cuminte si dulce. Dar stiu ca atunci cand o fi mare, tre sa fie cu cordonul ombilical, taiat. Ca asta nu mi-a placut niciodata la un barbat.

Seriale...eu ma uit (noaptea apuc) la "Dr G Medical Examiner", imi place cum analizeaza ei acolo, toate posibilele cauze. Si musai morala aia de la final. Asa-s eu, mai sadica .

Magazinul meu

Mergi la inceput