Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!
Raspunsuri - Pagina 3
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti fimiu papa cu lingura ...ceva intre lingurita si lingura de adulti intotdeauna i-au placut fructele,dar de vreo saptamana ma sperie...fac cu blenderul tot felul de "nectaruri"...baga la greu...in compensare,cam refuza mancarea,ca nu-i prost......fructele sunt dulci,mancarea nu btw...sa incercati:pepene galben+banana+capsuni...si il lasati asa...gros...nu-l diluati cu nimic... |
..aoleu, ce bine suna treaba aia cu banane, pepene galben si capsuni!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui micki_mica Nyny, Sorina Ne-am intors de la dr. El e bine. Vineri il vaccinam. Eu sunt varza. Muci...cap infundat...capul doare...da' trece. |
Miki...multa sanatate! ...sa treaca repede!
Bine ca e bine puiul!
Ce vaccin faceti acum?
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Miki...multa sanatate! ...sa treaca repede! Bine ca e bine puiul! Ce vaccin faceti acum? Sorina, mami de Diana si Iris |
Ms!
Ne-am decis pt Prevenar, cica ajuta impotriva pneumoniei provocate de bacterie. La cea virala nu ai de ales. O iei si asta e. O doza acum si una peste 6 luni. Nu suntem fani vaccinare in plus fata de cea de la stat, dar am tot discutat cu mai multe persoane si..am ales pt el.
Mami a lui Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/15-brose-baby-friendly" target="_blank">Brose-butoniere, baby-friendly
Magazinul meu
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui micki_mica Ne-am decis pt Prevenar, cica ajuta impotriva pneumoniei provocate de bacterie. La cea virala nu ai de ales. O iei si asta e. O doza acum si una peste 6 luni. Nu suntem fani vaccinare in plus fata de cea de la stat, dar am tot discutat cu mai multe persoane si..am ales pt el. |
...e bine de stiut.
Sa fie vaccinul de vineri fara reactii aiurea!
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
...e bine de stiut. Sa fie vaccinul de vineri fara reactii aiurea! Sorina, mami de Diana si Iris |
Sper sa nu aiba reactii aiurea. Ca am vrea un gratarel in weekend. Daca nu...tot in casa. Nici sala nu pup azi. Mi-e asa o ciuda pe starea asta. Daca s-o slabi din ea, atunci, fie! Indur.
Mami a lui Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/15-brose-baby-friendly" target="_blank">Brose-butoniere, baby-friendly
Magazinul meu
alexutzzza spune:
Cu cine o semana oare la preferintele ptr dulce?
Ai fost mortala cu Fifi
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui micki_mica
Sper sa nu aiba reactii aiurea. Ca am vrea un gratarel in weekend. Daca nu...tot in casa. Nici sala nu pup azi. Mi-e asa o ciuda pe starea asta. Daca s-o slabi din ea, atunci, fie! Indur. Mami a lui Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/15-brose-baby-friendly" target="_blank">Brose-butoniere, baby-friendly Magazinul meu |
Noi am facut Synflorix, e produs de o firma mai renumita, am facut toate dozele ca l-am facut de la 3 luni. Nu a avut nici o reactie niciodata si nici injectia nu doare. Eu l-as recomanda ptr pneumococ. De Prevenar nu zicea si Tomaca daca nu ma insel ca au ramas cu respiratu de mosuletz? asa zgomotos?
de Yannis
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Trebuie sa fac o rectificare: Ffi nu este margareta, este floare-de-nu-ma-uita. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
you're crazy!
lorex spune:
miki, insanatosire grabnica!
am reusit!
am fost admisa pentru o bursa de doua saptamani in Polonia!
in iulie..
o sa-mi fie dor tare de bobi
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex miki, insanatosire grabnica! am reusit! am fost admisa pentru o bursa de doua saptamani in Polonia! in iulie.. o sa-mi fie dor tare de bobi _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Felicitari!
La Buc vii fara Iuria banuiesc, nu?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)