Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Iote domne' ca a venit si lumea la cafea...

Bea ma bucur ca ai avut o noapte buna. Bravo lui Ivan

Ruxita tu ce mai faci? Ai ramas setata pe curatenie?
Uite, pt ca stiu ca nu iti place cafeaua, te invit si pe tine la un ceai... de care vrei tu.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

neata fetele,

eu m-am trezit la 6.30, netezit pantaloni si bluza pt azi, facut machiaj, par, ciorba pt dani, ordine in bucatarie, mancat nitel, conversatie cu soacra, trezit copil la 8.05, aratat poze in carte, jughinit ca nu vroia sa il schimb de pampers, schimbat, alergat dupa el prin baie, camera, facut lapte praf, hranit plod in acelasi timp cu aratat tigrul si maimuta in carte, spalat biberoane, plecat la servici.
Am ajuns deja obosita, acum imi injectez niste cafea, pacat ca nu pot direct sa imi bag cofeina in vena!
Si am muuult de lucru.....

A, ca tot ati zis ca sunt cu florile, mi-au inflorit trandafirii cataratori, nu toti, dar au sute de bobocei, si o parte au inflorit. Aia galbeni mai ales. Am doi galbeni, doi albi si doi roz. Aia de la gard sunt mov inchis alternand cu culoarea piersicii. Doamne, e o feerie. Fi-miu a invatat si el sa miroase, nu mai musca, dar tot le rupe cand prinde ocazia.
Si mai nou vrea incontinuu in leagan. Inclusiv mananca acolo.
Citeam la "Parintii intreaba" ca zicea o mamica ca ea nu isi chinuie copilul afara pe calduri vara, ca il tine in casa, toata ziua....si i-au explicat toate celelalte mamici ca e bine pt copil afara, bine, nu in soarele de la ora 1, dar cu sapca, crema de soare si apa multa, la umbra....ce e mai bine? Si ea nu si nu, ca e mai bine in casa, ca afara o chinuie. Ma gandeam ca pe Dani al meu nici legat nu l-as putea tine in casa. Cum se trezeste, cum vrea sa alerge pe afara, sa se lupte cu furtunul, stropitoarea si toate maturile de prin garaj.
O zi frumoasa sa aveti.

Bea, chiar daca ai pomenit de fructe, eu nu mai zic nimic de mancaruri. Am promis doar.

Ne-am hotarat sa mergem la mare 4 zile in iunie. Doamne ajuta, mi-e o frica de nu mai pot, cum o sa iasa cu copilul, dar...mergem. Vom fi in total 4 cupluri cu 4 copii. In acelasi hotel. Daca nu rezistam, plecam acasa. Pacat ar fi de bani. Ne-am gandit si la Bulgaria, dar celelalte cupluri (2 dintre ele) si-au luat bilete cu Litoralul pt Toti, ei stau 6 zile, noi doar 3 nopti. Si eveident, platim aceeasi bani, ca na, noi vrem mai putin, nu am luat pachet. :)
Va tin la curent, pe 12 iunie plecam.
Daca ne-om hotari, ca inca n-am platit.

paaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza!
Pe mine m-a parasit tehnica, laptopul care a ajuns un jaf a inceput sa guitze ca un porc injunghiat si l-am dus la reparat, care inseamna ramas bun ca n-au timp de el, si am ramas cu calculatorul-televizor care se misca ca mortul, e moartea pasiunii sa rasfoiesti pagini cu el (nu duce flashuri, habar n-am), la el ne uitam doar la filme, car filme apropo...

ne uitam la multe prostioare, ne-am facut cont pe vplay si ne delectam cu comedii in principal, that 70's show, anatomia lui grey, ne mai uitam la californication, dar ne-am pierdut interesul, modern family, neveste disperate si altele, nu lost, nu house, nu cougar town (care e stupizel dupa mine) si how I met your mother, intersant pana la un punct, cand te uiti la filme cu kilul nu mai au farmec... aaa, si sotului ii place shit my dad say... haios (deci comedii)

Noi azi ne-am trezit la 6.30 prima data, am vazut ca e devreme si ne-am culcat toti inapoi, inclusiv Kay si ne-am trezit la 9.20 ...

eu ma chinui cu detoxicolonul... primele zile nu s-a intamplat nimic, exceptand urgenta, ieri m-a prins pe drum, noroc ca aproape de casa, mai trebuia sa cumpar pampersi si n-am izbandit, deci nu incercati asa ceva daca aveti joburi sau examene sau in calatorii... cica curata foarte bine tenul, elimina transpiratia si atenueaza simtitor anxietatea (astea pe langa efectele principale de reglare a digestiei). O sa va spun rezultatele finale, daca sunt multumita si daca il recomand.

Ce-am apucat sa citesc.
Micki, bafta cu intzarcatul!
nyny, floricele, mmmmm, tre sa ma ambitionez si eu, ca am kilarit la flori de mi-e rusine, gestul cel mai nobil care il puteam face era sa le daruiesc altcuiva, acum am 2, o dracena si un craciunel, dupa ce le-am inghetat afara, le-am uscat inauntru, de le cadeau frunzele ca dupa fukushima (mai inainte se spunea hiroshima ), dar ma visez gospodina cu flori (aveam acasa mai multe carti despre cum sa cresti flori de camera si gradina). Bravo pentru realizare!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Jur ca n-am apucat sa citesc mesajul tau cand am scris mai devreme. Am fost gand la gand...

Cu florile.... da... si eu am 2 in casa: o orhidee si o... am uitat acum cum ii spune... un fel de cala. Parintii mei au o curte mare, cu tot felul de aranjamente florale, casa la fel plina cu flori. Eu n-am fost niciodata incantata de flori, adica imi placea sa vad la ei, dar nu sa am eu un casa... sa le ingrijesc.. s.a.m.d... M-a luat asa dintr-o data o pasiune subita

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata buna
sarumana nyny si miremia de cafele
mire draga ce matinala esti

de seriale nu zic nik...da' nik...aici las tv doar pe nemteste...poate se prinde mai repede de minesi nu vreau sa ma uit la dvd din aceeasi cauza...iar in nemteste inteleg mai mult de o gramada...ca io ma uit......cand se indura astia 2 mari sa mai imi zica si mie detalii,e bine...

o zi minunata sa aveti!

mami de si

totusi insista, asa a invatat Ela engleza, uitandu-se la seriale cu subtitrare in engleza, din clasa ei ea e singura care nu a facut engleza deloc in generala si are note mai bune decat multi altii (nota 6 e o nota buna la engleza in clasa ei ) si asa se invata si rusa uitandu-te la canale rusesti! E metoda cu cele mai putine eforturi de invatare din partea ta!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza ;la amiaza...

MIRE....AI FACUT TU CAFEAUA???? dumnezeule..., sa ma ferc la ochi...

sarumana si pt cea de la nyny..f buna

BF..la mare in iunie??? nu-i cam frig..apa rece...scuze , la mine...la mare inseamna...marea...nu piscina...si pt mine daca nu e apa calda...sa ma balacesc...si je si ji...park nu e ok...da na fiecare la stie pe ale lui...

bea....mi-esti tare dragra gravi

seriale...wow...prefer sa ma abtin...e un subiect SF pt mine....in afara ed... totul despre sex... cand era la ora 9 acu vreun an...cand jiji sugea si adormea..n-am vz nik...oare m-am babit?

pai...ajung acasa pe la 4-5...mancare , imbracat jiji si pe la 5 juma-9 sunt afara..dupa care urmeaza baie..etc etc...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
BF..la mare in iunie??? nu-i cam frig..apa rece...scuze , la mine...la mare inseamna...marea...nu piscina...si pt mine daca nu e apa calda...sa ma balacesc...si je si ji...park nu e ok...da na fiecare la stie pe ale lui...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

De frig nu e frig, sigur o sa fie cald. Iar in apa de mare eu nu intru decat f f f rar. Si daca e f curata. Daca e plin de alge moarte, scoici sparte, melci morti, mucuri de tigari, resturi alimentare si alte cele....prefer piscina. Acolo sigur nu imi ia valul copilul. Si nici nu ma intep la talpi.
Imi placea si mie in mare, dar cand eram mica. Acu'.....m-am sclifosit.
In iunie apa de mare e rece, cu siguranta, dar noi nu mergem pt stat in apa. Ci pt ca sa iesim din casa si sa stam la piscina pe sezlong.
Cum ai zis, gusturile nu se discuta.
Oricum, tatii vor avea sarcina sa pazeasca copiii sa nu intre in apa, in cazul in care ceilalti nu vor vrea la piscina, ci la mare.
Om vedea.

In iulie si august mi se pare muult prea cald, pe copil nu il poti tine afara de la 11 la 5...mi se pare mai dificil. De fapt marea si mersul la mare e dificil, mie personal nu mi-a placut niciodata prea mult sa ma prajesc la soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

BF si eu vreau la mareeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

of ce bine va e
nu te stresa, o sa fie bine......foarte bine va fi.........
doamne ajuta...

nici eu nu l-as putea tine pe ivan inauntru nici legat, clar.......
mai ales acu ca e racit un pic, tot l-am scos ca nu aveam cum sa il tin in casa

cu el nu pot sta la umbra..ca el merge unde vrea, are sapca, apa afara, bea multa, il dau si cu crema, dar tre sa iau una de aia buna, ca il dau numa cu lotiune ca nu am alta si nici anul trecut nu luasem....ca atunci il tineam unde vroiam eu.......

insa...........el e innebunit dupa puii mici, dupa porumbei, porci si alte celel

mai nou vrea numai uneletele lui ta-su....si aduna bucati de lemn, si se joaca cu ele.......

i-am luat scoica pt nisip toate alea in el, nu ii trebe nici sa le vada........
i-am luat piscina, in ala normal caa ar sta cat e ziua de lunga......

dar vom pune apa numai sambata si duminica cand e si ta-su acasa.....tre sa ii iau un cocal de ala in care sta in cur.......

ca nu il pot scoate daca il bag.......

cand vede apa,...............fereasca bunul dumnezeu ca de acolo nu il mai iei, numa cu crize de isterie

de aia nu putem pune nici la porumbei apa in curta ca imediat se scalda in el........saracii beau numa cand doarme ivan si pe unde apuca.............:))

so...face baie in curte.....si sper sa ii placa..in mod sigur o sa ii placa.......dar vreu eu sa mergem undeva cu el la un bazin ceva, unde sa vada apa multa si sa vada si el cum e in deplasare......

am avea o posibilitate, sa plecam intr-o zi de duminica, sau nu stiu, sambata cica lucra sotul in fiecare sambata,asa ca..........

ia sa caut eu poze sa vad nu gasesc......

deci aici e bazinul.....adik 2.......

http://cliseulzilei.files.wordpress.com/2008/08/concediu-salaj-200.jpg?w=840

si astea sunt casutele.....

ma gandeam eu asa..........
daca mergem dimineata, sa venim la amiaza ne coacem, nu avem AC in masina.........

so sa stam pana seara...........dar daca stam pana seara......tre sa doarma pruncul........so inchieriem o casuta, cica e in jur de 45 roni/zi si gata.........

nu?????????
alta solutie nu gasesc sa doarma aiurea in masina, sau cine stie pe unde.........nope

asa ca o casuta din asta
http://supereva.ro/FOTO/GENUINE/d008/8717/15645_18542_4.jpg
si am rezolvat problema.......

dr nu stiu ce va fi.........

ca ni s-a stricast drujba, si vrea sot sa cumpere alta, si daca tot cumpara aia, sa cumpere si motocoasa cu lama, ca sa coseasca, ca el nu mai prea are voie cu de aia manuala, asa ca ambele vine pe la 5000 roni, oricum in rate le luam daca se poate ca altfel nu avem cum, si nu stiu cum or ajunge bani de toate............om vedea, dar tare mi-ar placea sa putem merge macar odata vara asta.........

mno bun, iar am scris o placinta..................

ps......simt fluturasi in burtik................e asa fain.........................

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 14+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

dece

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaa am uitaT

eu am foaaaaaaaarte multe floriiiiiiiiiii

si in casa si in gradina.si afara in ghivece........

si chiar nu ma omor cu ele, dar le place mult la mine......

doua orhidei...am si dracenasi ficusuri doua, si inca nu stiu cum se numesc..si violete......si flamingo........s`i nu ami stiu....

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982
ps......simt fluturasi in burtik................e asa fain.........................

Doamne ajuta!

Pupam fetita cu codite!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput