Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Alina, ce de concursuri aveti, asta da program incarcat!

Annisia, sper sa-l gasesti pe Happy repede si sanatos!

Valentina, sanatate multa lui Anrei, sper sa fie deja bine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui veroboroda
Probabil ca nu va mai amintiti de mine

Si acum sa incep cu vestile bune.

2.Puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta de gravidute, caci am aflat de curand ca vine bebe II. Dupa calculele mele sunt insarcinata in 5 saptamani si cateva zile, nu stiu cu certitudine cat.Saptamana trecuta am fost la dr pentru ca nu mai aveam rabdare si bebe este inca foarte mic, motiv pentru care m-a chemat peste 2 saptamani sa-i vedem activitatea cardiaca si sa stabilim exact cate saptamani am.Deocamdata ma simt foarte bine comparativ cu prima sarcina, ma simt mai obosita, mai nervoasa si cu o pofta de mancare mai mare.Sper din tot sufletul sa fie totul bine.
Stiti ce este haios? Bianca de mai bine de o luna imi tot spune ca am un bebe in burtica si ca il cheama Matei. Degeaba ma tot chinuiam sa o conving ca nu am bebe ,ca ea o tinea pe a ei.Si se pare ca a avut dreptate draga de ea.

Vero, in primul rand sa nu mai intri cu prostii de astea, cum ca nu ne amintim de tine. Tu chiar ai postat despre Bianca cand ai avut ocazia.

Cand am citit de vesti bune, am presimtit, desi ai lasat vestea cea mai buna la sfarsit!
FELICITAAAARI! Sa ai un bebe minunat, sanatos si bun! Sa intri sa ne tii la curant cu DPN, cu ce culoare e caruciorul cand aflii...ok?
Cand am timp, te trec pe lista!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Bine v-am regasit, am citit putin din urma, felicitari noii gravidutze, sarcina usoara in continuare. Am vazut si o poza pe Fb de la intalnirea din parc.

Duminica seara ne-am mutat la noua casuta, dar tot pe alergaturi sunt. Adelina sta acasa de miercuri, amigdalita pultacee, avea amigdalele albe de puroi, mai avem trei zile de antibiotic. Fara nu aveam nici o sansa, am avut vreo 4 zile cu febra 39 - 39.5. Acum e si ea la acomodare. Mai greu e ca acum ne-am obsnuit cu ai mei si tare greu ne e singuri, Adelina in prima zi vroia la mamaia si tataia. In plus avem misiunea de a o obisnui sa doarma singura la ea in camera, aseara a adormit-o tati si nu s-a trezit deloc toata noaptea.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Greyeras, multa sanatate Adelinei! Sa stapaniti sanatosi noua casuta.

Yaia, in sfarsit totul bine la voi, scuip si eu sa tin crocobaurul departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Yaia, Andrei nu este bine, cel putin nu acum. Este a treia zi de febra. Acum este pe Cedax. De dimineata, pana in jur de ora 4, am batut culoarele spitalului de copii M. Currie, trecand pe rand pe la chirurgie, ecografie si orl. Chirurgul a ridicat din umeri, altul ne-a trimis sa-i facem o ecografie la ganglion, iar cel de la orl ne-a spus ca din punctul lui de vedere totul este ok. Gatul nu este rosu, se pare ca este ceva viral, ne-a spus. Mai aveam de trecut in revista consultul la medicul hematolog, iar acestia se gasesc numai pe sectia de oncologie. Cu ajutorul matuisii mele care lucreaza chiar pe sectia asta, am fost consultati chiar de seful de sectie, un om deosebit. Si acum vine socul. Dupa ce a studiat toate documentele, l-a consultat. Pe langa ganglionul care este vizibil, i s-au mai descoperit 5 in zona gatului, sub mandibula, pe gat si undeva in zona claviculei, acolo unde este acea scobitura. Are vreo cativa mici si in zona inghinala. Ne-a trimis de urgenta sa facem o hemograma. O ora pana am primit rezultatul nu am fost om. Desi mi-am promis sa nu mai fumez, am sudat trei una dupa alta si nu am simtit niciuna. In fine dupa inca o reevaluare la prima vedere acesti ganglioni par de natura infectioasa. Luam acum timp de 5 zile tratament cu antibiotic, dupa care facem iar un set de analize si venim la control. Ne rugam sa fie de vina vreo infectie ceva, desi analizele sunt ok, leococitele sunt normale, are in schimb putine limfocite si trombocitele scazute, insa nu stiu in ce masura il afecteaza asta. Daca la viitorul control ganglionii sunt la fel de prezenti, ne orientam, insa nici nu vreau sa ma gandesc ca puiul meu ar avea ceva mai mult. Numai la vederea micutilor de pe sectie si mi-a venit rau. Timp de doua saptamani pana venim iar la spital nu voi fi om. Deja simt ca o iau razna. Sper sa ma simt in putere sa va mai tin la curent cu evolutia lui si nu uitati sa va rugati si pentru noi.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

OOOH.
Valentina, de hemato imi era frica, Doamne ajuta sa fie de natura infectioasa si punct.
erotrocite are destule? daca da, trobocitele scazute ar trebui sa fie ok, sunt mult scazute? adica sunt sub limita?

Va tin pumnii si ma rog pt voi!

daca si dacanu ii dati de capat, la Funedni pe pediatrie e doamna exceptional de draguta.Ea practic m-a salvat si m-a dus la cine trebuia (ca sunt niste specimene mai aiurea p-acolo, stii tu)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, noi am fost la Currie, la dr. Scurtu. In zapaceala creata am uitat un exemplar , cea cu formula la matusa mea, insa am un buletin de analize cu hemoleucograma. ma uit ca mata-n calendar. Itib dau valorile care au iesir rau, poate te pricepi tu mai bine ca mine sa le interpretezi.
RDW : 15.1 , val. n. 11.5 - 14.5 %
PCT : 0.14 ------- 0.16-0.47 %
MPV: 6.6 ------- 7.4-10.4 fL
EO: 0.06 ---------0.08-0.48 *10^3/mm3
NE%:64.0 ----------- 18-44 %
EO% : 1.00 ---------- 2-4 %
LY%: 30.0 ----------- 46-76%

Eritrocitele(cred ca astea sunt)RBC 4.26 val.n 3.9-5.3*10^3/mm3
Tromb PLT? 209 val.n. 150-450 *10^3/mm3

_

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

fiuu, trombocitele sunt bune, si da, eritrocitele sunt RBC.
mai degraba semn de infectie are, cu neutrofilele alea.
RDW ala si la mine e marit, poate sa apara in anemii, dar nu e marit f tare la Andrei.

VSH e ok?

mai, pare infectie., Nu-s dr, dar asa pare.
doamne ajuta sa fie strict asta! te pup tare.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

trombocitele sunt bune, nu are nimic pe partea hematologica.
Totul e sa se excluda cu si mai multa siguranta ceva pe parte limfatica. Si din simpla hemoleucograma oricu, nu poate sa reiasa ceva pe parte limfatica.
Eu am o maaare banuiala ca baiatu are o infecti cu ganglioni prinsi.
Mirjam zice mereu ca la copii ganglonii pot fi prinsi la o simpla viroza, ori ea, hematolog la baza, cu pediatrie oncologie s-a ocupat.
calm down , va pupam.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Mai, iti dai seama ca si in asta e speranta mea. Am uitat sa-ti spun ca il si doare ganglionul care se vede. Ma gandesc mai debraba ca-l jeneaza. Oricum nu avem ce face acum decat sa luam tratamentul.
Insa iti inchipui, ca pana nu aud urechiusele mele ca totul este ok, nu pot sta linistita.
A si in mod normal la o infectie, viroza, leucocitele nu ar trebuie sa fie mai mari?

_

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput