Pufi alintati de ian-feb 2010(24)
Raspunsuri - Pagina 12
miremia spune:
Buna dimineata!
Ne-am trezit si noi de la 8 fara un sfert, din ce in ce mai matinala ma fac.![]()

Mi-am dat seama ca petrecem mult timp afara, vreo 4-5 ore pe zi, dar daca asa s-a obisnuit mandra n-am ce sa fac. Si mi-e un drag de mor de ea cand o vad cu bulanasele goale misunand prin parc. Si pt ca intreba Nyny cum se comporta micutii....Mara ma alearga tot parcul, mai nou fuge si din locul de joaca, la niste masinute si trebuie sa o alerg mereu. Macar face bine la silueta!
Sorina sa-ti fie de bine si cafeluta si epilatul! Felicitari Iris pt mers!
A mea mergea pe afara dar refuza sa mearga pe nisip. Ce ti-e si cu copiii astia!![]()
Haircut ma bucur ca ati venit cu vesti bune, si eu ma gandeam sa luam decizia finala cu locul si ora intalnirii pe mail. Nyny, Sorina, MP, Ale12112xa si celellalte fete din provincie asa mi-ar placea si mie sa va cunosc!
Poate veniti unele dintre voi la mare anul asta, eu mi-am propus sa stau destul de mult vara asta la Cta.
Ma bazaie micuta, cred ca doreste scoasa in parc, sa-si inceapa maratonul.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
mamidepuiuti spune:
felicitari iris!

haircut ma bucur oftalmologul ti-a dat vesti bune!
ale1212 sanatate lui dragos!
miremia
si mie mi-ar placea sa ne vedem,dar provincia asta e cam departe![]()
pana in buc imi arata map24 cca 2100 km![]()
danasor spor la shopping!

nyny spune:
Neatza dragelor...
Sorina sarumana pt cafelutza. Poate te rasfeti mai tarziu si cu un somn
. Sa-ti fie de bine cafeluta si epilatul. Zici ca Iris a prins curaj ( bravo Iris
)... sa vezi alergatura de acum incolo ...
Da Tomaca suntem langa tine
si te asteptam vesti bune.
Mire pupam Marushca dintzoasa si matinala ![]()

Alicredo ce faci mami... esti bine?
Haircut vesti bune de la oftalmolog. Bravo M.
.
Duminica vrem sa ne ducem la peshte cu cativa prieteni. Balta e aproape de Bucuresti, cam la 100km de noi. Nu stiu ce sa fac cu copiii... sa-i luam si pe ei sau sa-i las cu mamaia acasa. Cu Mara n-as avea probleme, e destul de mare si intelege, dar David e cam titirez de fel. Nu vreau sa-i despart... ori merg aman2, ori niciunul. Acolo o sa mai fie un copil de 2 ani si adulti suntem 6... parca n-as vrea sa-i las acasa. Pe drum nu-mi fac probleme, sunt cuminti... si daca as lua carutul, masinuta si multe multe jucarii cu mine oi face fata? A mai fost cineva la pescuit cu copilul? Voi ce ati face?
Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
Oooo ce inghesuiala la coffe!
Sorina 

bravo pentru mers! pai la locul de joaca? in mall treb s-o duci sa vezi ce merge! eventual sa o incalti cu tocuri, eu cred ca de aia nu merge ea p-afara domnle' cum sa mearga fata fara tocuri?
Haircut fals strabism
? adica nu e serios , nu?
nyny la ce tentatii oferi tu acolo pentru 1 iunie, mai ca pun copchilu in masina si venim ![]()
Cu pescuitul nu stiu ce sa zic pentru ca nu am fost la pescuit, dar atata timp cat e afara e ca si cum ai pleca cu ei in parc, nu? or sa misune pe acolo, se joaca, iau o gura de aer curat, iei carutu, mai sta in carut, se mai joaca, mai roade un biscuit, mai alearga, eu asa am facut cu Yannis in weekend ca am stat mai mult p-afara. Pe asa o vreme frumoasa si stat in natura cum sa lasi copii acasa?
MP foarte tare Alex cu florile! si Yannis le rupe atunci cand vrei sa il iei de la flori ca sa ia cu el, la pachet 

dar asa cand le vede, le miroase 

Tomaca 
de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo vai... ce zi am avut! ![]() va povestesc maine...acum vreau doar sa dorm...am intrat, sa nu ma dati disparuta ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |

hai...astept sa te descarci la o tigara 

de
Yannis
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Oooo ce inghesuiala la coffe! Sorina ![]() ![]() bravo pentru mers! pai la locul de joaca? in mall treb s-o duci sa vezi ce merge! eventual sa o incalti cu tocuri, eu cred ca de aia nu merge ea p-afara domnle' cum sa mearga fata fara tocuri? |

Alexutzza...sa stii ca ai dreptate!

La asta, cu tocurile nu ma gandisem...
silly me! Ea imi tot cara, saraca, pantofii de colo-colo, mi-i punea sub nas, in pat, doar-doar 'oi pricepe...da' calu'.....nu pricepea!

Ruxita spune:
sorina, felicitari! ce trebuie sa fi fost in sufletul tau cand vedeai copii de varsta lui Iris mergand, ba chiar alergand...
haircut, cum vine strabismul fals? si voua felicitari pt vestile bune de la oftalmolog. Cine ti-a spus ca ar putea avea strabism? si eu ma uit la kay si de cele mai multe ori are ochii perfecti... oare strabismul se manifesta numai din cand in cand? de ex cand copilul e obosit?
va plangeati de soti ca-s cu gadgeturile-prostiile, eu cred ca toata lumea are o slabiciune, cineva da bani pe cosmetice, cineva pe tigari, altcineva pe tzoale... eu dau pe medicamente-naturiste... ieri sotul imi spune ca sa fiu atenta cu banii si ca nu se stie cand ia bani si ca n-avem bani de medici (si nu ma simteam prea bine) si m-am enervat si am spart bani pe exact ce mi-a zis sa nu cumpar, mi-am luat un detoxicolon, pentru ca am vrut si mai ales am putut (banii sunt la mine)... ramane intretinerea neplatita...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
Tarziu mi-am dat seama ca tb sa scriu si de strainataturi.
Sper ca n-am suparat pe nimeni cand am zis provincie, nici eu nu-s bucuresteanca.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)