Pufi alintati de ian-feb 2010(24)
Raspunsuri - Pagina 11
alicredo spune:
vai... ce zi am avut!
va povestesc maine...acum vreau doar sa dorm...
am intrat, sa nu ma dati disparuta
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
Buna dimineata, doamnelor!
O cafelutza?
Eu mi-s treaza de la 4, am hranit princesita si apoi nu m-am mai culcat, am vrut sa fac ceva si pentru sufletzelul meu, asa ca mi-am baut cafeaua la episodul pilot din "lie to me", si apoi mi-am tras un epilat, ca nu se mai putea.![]()
![]()
Dece
...sper ca sunteti mai bine astazi! Cum se mai simte jiji?
Alicredo...sorry de zi aiurea!
Nyny...ce tare ai fost, cu propunerea locatiei, pentru intalnirea de 1 iunie...![]()

Oricum, sunt in asentimentul tau....mi-as dori si eu sa particip o data...
O zi frumoasa tuturor, fug la smotru!

mamidepuiuti spune:
neata buna,sarumana de cafea sorina
iti sta tare bine hot!
sa-ti fie de bine rasfatul de dimineata!

miremia,ne-ati ajuns!![]()

dece
cum a fost noaptea? a dormit jiji? febra?
alexutzzza
super pozele voastre!ce obrajori are yannis!
numa' buni de rontait
...si statea cuminte langa flori si nu le rupea?...nu pot sa cred...alex face cu ele ceva de genul ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
iar va intalniti?
super fain de voi!nyny![]()
frumoasa idee ai avut!(poate prinde la fete pana la urma
)
o zi minunata sa aveti dragele mele!

mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo vai... ce zi am avut! ![]() va povestesc maine...acum vreau doar sa dorm...am intrat, sa nu ma dati disparuta ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
sper ca esti bine...ca nu s-a intamplat ceva rau cu vreunul din voi,doar esti tare obosita...

mamidepuiuti spune:
tomaca
...special din partea lui alexander
...
doamne-ajuta sa fie bine! multa putere sa treci peste toate cu bine! 
decenuela spune:
neatza si de la noi...
fete harnice si matinale avem![]()
sarumana de coffe , sorina..ce bine e sa te trezesti si sa o gasesti...fierbinte...sa-ti fie de bine rasfatul...imi vine si sa rad...am ajuns sa ne bucuram si sa numim rasfat orice kk care e de fapt necesar...hm..
MP..imi place sa te gasesc la coffe, dimi...
nyny....dam si la cheshti? hm...sa n-auda JM ca vine precum innecatul zice ca si el e copil...
alicredo..sper ca esti ok...asteptam vesti
jiji e pe trezite dar poate apu sa iau si eu 3 inghitituri de coffe...s-a trezit la 2 juma....l-am schimbat ca era transpirat..n-a prea functionat dansul ploii asa ca i-am bagat un bibe de lapte...care l-a rapus definitiv....asa ca...pot spune ca a fost o noapte ok
azi nu am de facut mare lucru..asa ca..o sa fie ceva mai relax...mi-e un pic ciuda pe tanti asta care sta k jiji...pt ca ea nu vede un job in a veni sa stea k jiji...ci asa...azi poate , maine nu...si-mi incurca mie socotelile...
s-a trezit
sa aveti o zi super
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
neatza
sorina
de cafea...am vazut si eu serialul lie to mie..foarte frumos
alicredo sper ca nu ai patit ceva rau
nyny si eu vroiam sa le zic fetelor mai bine sa ne intalnim la faimoasa fantana cantatoare dar ideea ta cu dam la peste e mai faina![]()
Dragos s-a fataiat toata noaptea, acum vad ca trage de nas, nu prea poate respira cum trebuie, ne paste o raceala bag eu de seama
ei, fug sa beau si eu cafeaua pana reuseste Dragos sa termine biberonul
o zi frumoasa sa aveti
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
danasor spune:
Neata'
Tomaca ne gandim la tine, sa treci cu bine peste tot, sa se risipeasca norul asta din viata voastra; 

Sorina
de cafea; sa-ti fie de bine rasfatul de dimineata
; ai mai fost la cafea cu fetele?
MP ![]()

Alcredo hai la cafelutza sa-ti versi amarul
; sper sa fiti bine cu toti 
Nyny sa-ti fie de bine plimbarica cu sotul, momentele astea sunt minunate, cand te gand esti ca e asa de usor sa fii fericit, trebuie doar sa fii cu persoana potrivita 

Alexutza super iesire, bravo voua 
DC sper sa fi avut o noapte buna, sanatate lui Luca
Ma pregatesc de iesit in oras la aprovizionari, ca s-au terminat cam toate, si sa nu prind canicula; astept sa se trezeasca si domnisorica si s-o taiem 
haircut spune:
Neata si de la noi!
Multumesc de cafea, Sorina! Felicitari pt "timpul tau", dar la o ora asa mica.....bine ca reusesti sa te aduni. Sa ai o zi usoara azi! La oftalmolog a fost bine, multumim de intrebare, se pare ca M are un fals strabism(din cauza formei ochilor, a pleoapelor) care o sa se corecteze cu varsta, nu are nici o pb, mi-a dat o reteta pentru eventualitatea in care incepe sa o deranjeze alergiile si la nivel ocular, deocamdata nu-s probleme.
Mire, felicitari pentru dintisorii iesiti usor! Si eu vreau in parc...sa vad cum tratez cu al meu sa ne aduca, poate, poate reusim. Nu vreti sa vorbim pe mailul comun despre asta?![]()

Alexutzza, v-am admirat pozele....pe mine m-ai convins, ramane sa gasim o ocazie sa ajungem si noi la minunatia aia de loc unde-i papa asa bun
Alicredo, sper ca sunteti bine cu totii

Sa aveti o zi frumoasa!
sorina_bz spune:
Sa va fie de bine cafelutza!
Ce imi place sa fie lume multa la cafea!

Tomaca...
...Ne gandim la tine!
MP...
..Dragalash tare Alex, cu florile
...Iris le haleste, dupa ce le rupe...![]()
![]()
Dece...
...mare dreptate ai...eu ma bucur de orice kktzel pe care-l pot face pt. mine, ca e asa mult timp de cand nu pre am mai facut nimic...incat imi vine sa le fac pe toate deodata!
Ma bucur ca ati avut o noapte ok.
Ale112xa...multa sanatate Dragoselului, poate nu-i nimic.
Danasor...
...sa aveti spor la cumparaturi!
de intrebare, am ajuns la cafea(sper ca si tu ai ajuns
). Voiau zuzele sa nu ma lase sa plec la 1 jumi, la ora de masa a copilei...cica sa-i dea ocazia lui tati de iris sa faca "bond" cu fiica-sa, hranind-o.
....Dar am ajuns inapoi in timp cat sa-i dau sa pape de pranz, ca imi era teama ...tati n-a mai hranit-o niciodata, so...a fost totul ok.

Haircut...
..Ma bucur ca totul e ok cu M, ca nu sunt probleme!
Edit: Ieri iris mi-a facut o surpriza, si a mers singurica pe afara, la locul de joaca, pe nisip(deci...tot pe moale, hotzomanca
)...a parcurs distanta dintre doua balansoare, in repetate randuri!