Pufi alintati de ian-feb 2010(24)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu_bu spune:
neata fetele!!!mai aveti o cafea asa de pranz?
noi ne-am adunat de prin parc ca-s vreo 30 de grade......pfoai ca vara....ce bine este......
haircut ce ma bucur ca aveti vesti bune de la ofta
bravo iris
tot asa sa mergi
al1212xa offfff sa scapati de raceli sa nu vina
tomaca
alicredo
ruxita acum vezi ce zice sotul cand vine de la servici
nyny.....fain....peste......sa nu auda jiji parca el era cu pescuitul
blue flower si tie mami o zi frumoasa....la toate fetele de fapt sa fie o zi frumoasa!!!
si nu mai stiu...ma apuc de un spanac ca nu mai stiu ce sa mancam...
aaa...beatrice ce mai faci...cum te simti????
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita sorina, felicitari! ce trebuie sa fi fost in sufletul tau cand vedeai copii de varsta lui Iris mergand, ba chiar alergand... |
Ruxita...

Sincera sa fiu...de ingrijorat...nu prea m-am ingrijorat deloc, pt ca ea merge prin casa de la un an(3 martie, mai exact)...mai mult ma ofticam, ca nu pricepeam de ce nu vrea sa mearga pe afara, dar nah....fiecare cu ritmul lui...poate face si ea altele, pe care poate altii nu le fac, si tot asa.

nyny spune:
| citat din mesajul lui bubu_bu aaa...beatrice ce mai faci...cum te simti???? ![]() Raulica |
Exact la ea m-am gandit si eu cand m-am asezat la calculator. Era o poza in dreapta ecranului cu o gravidutza de 13 sapt si m-a dus gandul la Bea ... cum o mai fi burtica ei. Bea... ne mai pui si noua poze cu Ivan si cu burtica?

Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
Nyny...
. Cu pescuitul...suna tare bine...nu stiu ce sa iti spun ca as face eu...

Bubu..
...spor si pofta la spanac!
Daaa...Bea....ce mai faceti?
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui miremia Tarziu mi-am dat seama ca tb sa scriu si de strainataturi. Sper ca n-am suparat pe nimeni cand am zis provincie, nici eu nu-s bucuresteanca. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

pe cine sa superi?
doamne-feri de rau...
si aici si acolo
sunt o provinciala ardeleanco-nemteasca
alexutzzza spune:
Sorina 

ce parc frumos aveti! Si ce intzolita e Iris!

de mall domnle'. Sa-ti traiasca fetele, tare frumoase sunt!
de
Yannis
sorina_bz spune:
Aaaaa, Mire...daaaaaa!
Subscriu! Si eu sunt provinciala, fara pb.

Tata e bucurestean, si s-a "maritat" la buzau, eu am facut scoala in buc. si am avut ocazii sa raman si sa lucrez, dar.....am vrut acasa...imi place aici, pretuiesc linistea...

mamidepuiuti spune:
nyny...pai 6 adulti si 3 copii?
va puteti imparti si timpul de supravegheat
distractie placuta sa aveti!

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Sorina ![]() ![]() ce parc frumos aveti! Si ce intzolita e Iris! ![]() de mall domnle'. Sa-ti traiasca fetele, tare frumoase sunt! de Yannis |

Parcul se poate vedea si online...www.buzaucity.ro/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=96" target="_blank">aici. E frumusel, asa e...cam departe de locul unde locuim, dar merita drumul.

nyny spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti nyny...pai 6 adulti si 3 copii? ![]() ![]() mami de si ![]() |

eeee.. prea multa baza in barbati nu pot sa-mi pun pentru ca ei trebuie sa asigure hrana tribului
Fetelor, va multumesc pt raspunsurile voastre

Mamica fericita de Mara si de David