Pufi alintati de ian-feb 2010(24)
Raspunsuri - Pagina 14
Beatrice1982 spune:
buna ziua!
am tot citit, cate ceva dar nu am apucat sa SCRIU...........din diverse motive
am pus poze...............si va invit la o plimbare virtuala prin micul meu paradis, la 20 m de casa.................sper sa va placa..sunt multe poze, ca sa stiti................vreo 50 si sa imi ziceti cand pot sa le sterg sa nu ocup spatiul............bine?
vazut bebei............superbi!
sa va fie de bine plimbaRILE si intalnelile............mama ce cuvant.......
si noi asa si asa
ivan a trecut prin greva foamei vreo cateva zile bune, eu sa innebunesc nu alta..............si ui asa.......
pe afaraaaaaaaaaaa
si in casa.....
acum cred ca ne paste o raceala buna.........pe mine ma doare capu, lui ii curge nasul
sa nu ii dau inca nimic?
sa il las sa vad cum evolueaza????????
iris bravo pt mers!!
nora bravo pt dinti!sa o tineti tot asa...........
si noi avem vreo 84 cm, si nush ctae kile, dar si mie mi se pare ca e mic si slab..........
idea e ca eu am 74 de kile, si am scazut 2 de cand am ramas, dar nu se vede.......
si sunt bronzata pe fata, si patata, si urata.........![]()
va puppppppppppp
aveti grija de voi
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
12+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
ale1212xa spune:
bea ce de verdeata, minunat
nu inteleg de ce zici ca esti patata pe fata...eu nu am vazut...dar ca sa te linistesc atunci iti zic ca e fetita
asa a fost nasa mea, are o fetita de 2 ani si vreo 8 luni si baietelul de aproape un an, cand era gravida cu fetita tot asa patata pe fata, pete maronii..e..la baiat nu a mai avut nimic...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
alexutzzza spune:
Bea nu am inteles exact cine ce are. Tu stiu ca te poti trata cu paracetamol si naturiste, dar despre Ivan...ce are? gat? muci? ca nu am inteles prea bine....mucii se scot, gatul se da cu Tantum verde spray de copii, si ptr febra sunt antitermicele....cu cat mai devreme ii dai ceva cu atat mai repede va incepe sa manance si o sa ii treaca, dar nu am inteles exact ce are
SANATATE! fug sa vaz poze!
de
Yannis
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
![]() ![]() eeee.. prea multa baza in barbati nu pot sa-mi pun pentru ca ei trebuie sa asigure hrana tribului Fetelor, va multumesc pt raspunsurile voastre ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
hai sa zic si je...om cu experientza in pescuit...
JM....e innebunit sa ne ia si pe noi...je nu si de ce....el isi insiruie 5-7lansete..undite...etc...si...e k ochii ca pe butelie...de zici ca in sec urmatoare vine monstrul...iar eu, evident am grija e jiji care...nu trebuie sa-l deranjeze prea tare pe ta-su..k poate in acel moment ....vine monstru'....
asa ca pt mine mare distractie nu e...
mai e un aspect...noi cand am fost si k jiji am fost la o balta cu casutza....mare..k di tati...ca la hotel...terasa afara..etc...adik UMBRA....daca mergeti asa..pe malul lacului unde de obicei nu prea ai umbra...e cam aiurea...cu soarele asta...chiar daca va luati umbrela...ei nu vor sta...
nu stiu cum sa te sfatuiesc....in concluzie.greul pe tine o sa cada...k barbatii..se concentrila..sa prinda..monstru'
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Beatrice1982 spune:
nu are nik, deocamdata, pe mine ma doare capul si in gat, si el stranuta si respira un pic mai altfeldecat de obicei..., ii curg niste muci incolore......destul de rar.azi odata am vazut..........
ale..sunt patata, nu se vede, dar e urattttttttttttttt
stiu cu ce ma pot si cu ce il pot, intrebam sa ii dau ceva preventiv, sau sa mai stau???
mersi alexxutza de sfaturi........
si tantumul cum il faci?
ca doar al meu nu deschide gura....are ceva care i-l bagi si pulverizezi?
l-am adormit la 1...........la 2 s-a trezit si ioc somn.........
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
Doamne ajuta!
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Bea nu am inteles exact cine ce are. Tu stiu ca te poti trata cu paracetamol si naturiste, dar despre Ivan...ce are? gat? muci? ca nu am inteles prea bine....mucii se scot, gatul se da cu Tantum verde spray de copii, si ptr febra sunt antitermicele....cu cat mai devreme ii dai ceva cu atat mai repede va incepe sa manance si o sa ii treaca, dar nu am inteles exact ce are SANATATE! fug sa vaz poze! de Yannis |
chiar azi dimineata in parc ii multumeam lui D-zeu ca de un an si ceva n-am mai avut muci si alte raceli (exceptand infectia urinara), ma vazut chiar multi copii cu muci la nas si nu doar aposi, ci colorati si vascosi, pardon de detaliere... si nu stiam cum sa reactionez, sa-i evitam, sa ne jucam cu ei...
lui Kay ii place sa se joace cu fetite mai mari decat el (nu inteleg de ce), cu baieteii de varsta lui n-are nicio tangenta, baietii mai mari nu vor sa imparta nimic (si unele fetite)... ata ete, jucam in tabara adversa...
ma distram citind despre superstitiile legate de conceperea copiilor cu sexul dorit... cica daca vrei fetita sa eviti orgasmul (o chestie ce tine de chimia vaginului), iar daca vrei baiat, sa favorizezi orgasmul...
ciudata chestie, nu ma grabesc cu concluziile...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
dece esti tare cu monstru' tau.........

Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
Doamne ajuta!
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 nu are nik, deocamdata, pe mine ma doare capul si in gat, si el stranuta si respira un pic mai altfeldecat de obicei..., ii curg niste muci incolore......destul de rar.azi odata am vazut.......... ale..sunt patata, nu se vede, dar e urattttttttttttttt stiu cu ce ma pot si cu ce il pot, intrebam sa ii dau ceva preventiv, sau sa mai stau??? mersi alexxutza de sfaturi........ si tantumul cum il faci? ca doar al meu nu deschide gura....are ceva care i-l bagi si pulverizezi? ![]() l-am adormit la 1...........la 2 s-a trezit si ioc somn......... ![]() Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |
da, tantumul pt copii are un shtutz care se baga in gat si pulverizezi pe amigdala... dar mai bine spala-i nasucul cu ser fiziologic si tu fa aspiratii nazale cu apa cu sare si gargara tot cu apa cu sare (sarata ca lacrima). Sanatate.
Lasa petele in pace. O sa treaca. Fetele fura frumusetea mamelor, in aceasta logica, cu cat mai patata esti tu, cu atat mai frumoasa va fi ea... ceea ce nu e foarte corect, dar asta e.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
ruxita nici noi nu am avut treaba....de nu stiu cand..........si eu asa am zis, si cred ca am avut gura spurcata............
ivan se joaca cu fetite/baietei mai mari/mult mai mari ii mai si trage de par, cand si cand.......de varsta lui nu prea, ca pe aia numa ii kilareste.............
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
Doamne ajuta!
miremia spune:
Bea tare frumoase pozele si Ivan si burtica.
Cand mai mergi la eco?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)