Strumfi de iul-aug 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Dana, ai idee, enterolactisul ala in ce i-l dau? Il dozolv in apa? Ai idee, schimba tare gustul apei? Ca ana maria mea daca simte alt gust, nu-i place, si imi cere "apa normala"
Tu cum administrezi enterolactisul la copii? 3 pliculete ai dat in total?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna din nou.Multumesc pentru sustinere.A fost mai bine decat ma asteptam.Eu tot comparam cu cezariana ,pentru ca in ceea ce priveste conditiile, ce mai parca am fost in vacanta la hotel .Super .Iar in privinta operatiei doar plasturii imi transmit ca eu sunt operata si ca nu am voie momentan sa fac efort sau plimbari.In ret e ok.Ieri dupa operatie si pana dimineata am tot varsat ceva verde ca manacare nu aveam in burta deloc.Ma lua cu spaima cand imi imaginam inainte ca as putea sa vars, dar chiar nu m-a durut deloc operatia.La cezariana nici sa casc nu puteam dapoi sa mai vars
Dar a fost bine,liniste si toata lumea la dispozitia ta.Mai vreau
Dar fara operatie si mai ales fara perfuzii ca m-au chinuit alea de numa sa-mi gaseasca venele si a reusit din a treia incercare de-mi venea sa ii dau una.Dar era cu zambetu pe buze si m-a calmat.
Va multumesc inca odata pentru sustinere.

Numai bine va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

roxy, bine ca s-a terminat cu bine

monica, eu ii dadeam enterolactics la sticluta si direct din sticluta, si avea gust de portocale.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou...
lulu, ma bucur ca ai revenit....si ne scrii. te-am mai citit pe la alte subiecte si ma intrebam de ce ne-ai "parasit".
sory pt problemele la servici...asa e peste tot! cel putin la mine e la fel.
roxy, bine ca ai scapat! sanatate!
vreau acasa

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata.
cafea ?

ce liniste...din nou.

mychy, hai ca azi e ultima zi inainte de we. rezista!

roxy, ce bine ca ai scapat usor! mai treci pe aici si mai povesteste si cu noi .

dana, pana la urma a facut Daria varicela? Eric cum e?
la noi bubitele alea sunt sudamina, reactie la transpiratie. nu stiu exact de ce se face (ca de transpirat transpira mereu, iar de iritat f rar, adica doar acum) - posibil sa fie de la un gel de dus al meu pe care printzul mostenitor mi l-a golit in cada in care se spala - tocmai ce mi-l luasem. sau poate ca din cauza ca tac-su l-a spalat pe cap cu ulei de bebelus (ca era un set cu 2 flacoane aproape identice - unul cu sampon de copii si unul cu ulei, diferea culoarea si evident scrisul de pe el, e drept ca in nemteste. al meu cica "mi s-a parut mie ca nu face spuma, da' am zis ca asa sunt astea pt copii" , iar apoi "si eu nu inteleg germana" - evident, tot eu eram de vina ca l-am lasat acolo...bietul copil, era cu parul naclait de tot, abia l-am curatat.

kariris, tu ce mai faci? cum sunt fetele? ai mai aspirat vreun soarece?

vio, te-a mai sunat duamna aia?

Mergi la inceput

neatza.....
iupiiiiii e vineri.
vivela, tare sotul tau cu "samponul". barbatii astia-s complet aerieni. oricum e de admirat ca l-a spalat, nu mai conteaza cu ce!
cu Kariris am vorbit zilele trecute la telefon, erau la resedinta de vara, super incantata si prinsa cu treaba.si eu am avut probleme cu iritatia de la transpiratie la andrei. cand era foarte mic, si eu mai panicoasa, l-am dat cu ABC Derm, ceva cu zinc. acu cand se irita ii fac dus zilnic si-l las asa.

Mergi la inceput

mneatza,

azi aici e f cald, deja e zapuseala, sau macar asa simt eu.

ce bine ca este vineri.
dupa amiaza plek cu copilul la mama, si evident ca am apucat sa ii promit ca noi mergem cu trenul si vine tati cu masina ...atat mi-a trebuit...acum trebuie sa iau trenul, noroc ca distanta este mica, facem 45 minute si exista tren rapid.

apropo de bubite de la caldura...ieri a fost putin mai innorat de dimineatza la noi si a batut putin vantul, dar tot vara/cald/zapuseala a fost, si in casa este deja destul de cald...si cand am ajuns acasa l-am gasit pe Luca cu maieu sub tricou, cu pantaloni grosi de treining si sosete lungi, urland la bunica-sa ca el e transpirat si ea nu intelegea de ce urla copilul si de incearca sa se dezbrace....evident deja cu bubite de transpiratie pe umeri, burtica

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

mda, imi suna cunoscut ce descrii tu acolo, lulu......asa il gaseam si eu asta iarna....cald in casa de mureai si andrei cu izmene si pantalon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, aici ploua de rupe, a inceput de ieri dupa amiaza si otine asa pana maine cica, daca nimeresc astia prognoza.Asa ca e cam molseala .Eu stau in pat cat sunt copiii pe la ale lor,adica cel mare la scoala si cel mic la gradinita ca dupa ce in incepe balciu si gata odihna mea.Tare bine era in spital.Ca la hotel.Daca nu ar fi presupus si partea cu intepat pentru perfuzii si operatia i-as fi rugat sa ma mai tina.Dar cum tot ce e frumos e si scurt m-amreintors la ale mele , mai taras , mai tinandu-ma de burta.
Inca nu am dat pansamentele jos ca mi-e groaza de ce poate fi sub ele.Sunt 3 la numar.Poate sunt si care au facut vreodata laparoscopie si cunosc.Pentru mine a fost prima data si sper ca si ultima.
Mai rau e ca cel mic nu intelege el despre ce e vorba si nici nu i-am aratat si se arunca de la distanta sa-l iau in brate abia apuc sa parez

Mai povestim, ca vad ca e tare liniste la subiect, posibil a inceput deja weekendul pentru voi.Vreme frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

mychy, nu imi zice...ca asa ma apuca uneori cheful sa fac pe nebuna....ea era in maieu cu bretele si fusta de matase si Luca urla sa se dezbrace, mirata ca ce are copilul ca doar a fost innorat de dimineatza afara, ce daca atunci erau 26 grade afara si destule in casa?!?!?!

roxy, imi place, ca observ ca esti ok cu pisicu' dupa operatie.

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput