Strumfi de iul-aug 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Moni, eu zic asa - intr-o zi sa stai degeaba. adica minimum minimorum, sa nu flamenzeasca copiii prea tare si atat. sa stai sa te uiti la tv sau sa te plimbi. si cand o veni sotul acasa si o sa vada vraiste, mancarea nefacuta, copiii nespalati, casa nematurata, lucrarile nefacute sa-i amintesti ca oricum ti-a zis ca stai degeaba. asa ca azi intr-adevar ai stat degeaba.
eu de regula sunt calma, dar asa ma aprind cand numai imi sugereaza al meu cum ca nu fac destule!!! ma umplu de indignare (si saracu' o simte pe pielea lui) - asa ca prefera sa taca.
sau fa ca Dana - care a plecat cateva ore in mall si l-a lasat pe sot cu copiii, sa vada ca e floare la ureche .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

io cand sunt in greva, nu il afecteaza decat lipsa mancaricii bune...restul face el cu placere sau NU, dar face.deci daca nu strang, las vraiste, strange el, cu copilul petrece mult timp, de calcat daca are nevoie urgent de ceva, se baga si aici, deci nu il "ating" decat cu papa bunn- lipsa

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Monica "micuta" noastra ti-a zis bine Vivela. daca sotul e si fumator asta e pedeapsa cea mai buna ca nu o sa aibe timp sa iasa la tigara. Aseara am fost sa-mi pun sterilet, dupa care, daca tot am iesit si eu din casa m-am dus pana la H&M sa-i iau cateceva de vara Dariei ca nu aveam nimic, nimic. punga ei cu lucruri de asta vara care ii mai veneau a ramas printre jumatatea de lucruri stransa si depozitata la Ploiesti pe care sa le aducem cand ne vom muta in casa mai mare. Asadar am lipsit din nou vreo 4 ore. cand am ajuns m-a bufnit si rasul, jucariile mai aveau un pic si necesitau autostrada suspendata ca pe jos nu mai aveau loc si Adi, foarte afectat "hai ca Eric a facut si caca si nu a vrut decat in brate". Pe bune?
II spun eu ii faci o de-asta dupa care poate puteti cumva sa va lasati fetele cu cineva un weekend si sa evadati undeva numai voi doi, e de ajuns si numa de sambata pana duminica.
face minuni pentru cuplu.

Pentru diareea aia mie cel mai bun dintre toate mi s-a parut enterolactis, 3 pliculete, doua in prima zi si unul a doua zi si gata.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Buna dimineatza

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

neata

un ceai negru vrea cineva? am ramas fara cafea si am uitat sa-mi cumpar ieri. asa ca am recurs la solutia extrema, un ceai negru uitat prin dulap...

ma enerveaza de mor reclama aia la nestle cu silueta!! imi vine sa nu mai intru deloc.

azi il am si pe David acasa, are o iritatie pe piept, pe spate si putin pe umeri si brate, e foarte probabil sa fie de la caldura, dar daca n-o fi? se scarpina de dimineata rau de tot, ca Baloo, se freca de un scaun cu spatele . tuseste un pic, dar asta cred ca e de la tac-su, ca toata partea masculina e tusitoare la noi in casa. nu reusesc sa fac legatura intre tuse si iritatia respectiva, cred ca nici n-au legatura.

Mergi la inceput

Vivela, daca iritatia este de la caldura, exista un produs la Avene, la naiba ca nu stiu exact cum il cheama, trebuie sa vad acasa, o emulsie alba, cremoasa dar aplicata pe piele este racoroasa si apoasa, special ptr iritatie si piele sensibila.
Eu am folosit-o toata vara trecuta la Luca, era plin de bubite mici, ca la pojarel de la caldura.Cu emulsia respectiva trece imediat. a fost recomandata de dermatolog.
si lui Luca tot asa ii apareau, umeri, piept, spate si uneori pe maini, la incheieturi. picioare niciodata.

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Alina, eu exclud cremele, n-am avut experiente prea placute cu ele, decat temporare. mie mi se pare aiurea sa pui creme cu substante active pe suprafata asa intinsa, mai ales ca nici nu stiu ce e.
daca pielea reactioneaza asa, inseamna ca e un motiv anume. las corpul sa se regleze singur, il calmez cu dusuri mai dese azi, daca e de la caldura ar trebui sa treaca destul de repede.

Mergi la inceput

Neata
Gabi si Eric al meu e asa iritat de o saptamana, dimineata nu mai are nimic, ii trece de la baia de seara insa peste zi se face iar. Nici eu nu ii dau cu nimic, baie si atat.
E atat de marait de nu va zic. Ii dau si lui, primii doi dintisori jos si se vaita mititelul. Tipic barbatesc . La Daria m-am trezit cu ei in gurita, fara mari schimbari de maraiala. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la canini.

Ma enerveaza ca am facut ieri o ciorba pe care am uitat sa o bag in frigider si s-a acrit .

Mergi la inceput

Vivela cu reclama de ce nu dai imediat instant pagina dorita si dispare popoul aleia.

Aoleu ce plange

Mergi la inceput

vivela, nu este crema/unguent, este o .....cum naiba sa ma exprim....ceva apos, pe baza de apa termala.
La Luca nu trecea doar cu apa, si de aceea am ales emulsia asta.

dana si aici sunt niste calduri, azi bate vantul si sunt nori, dar zapuseala se simte in aer.

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput