Strumfi de iul-aug 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

va doresc un week-end racoros.

fug, mai ceva de rezolvat in oras si apoi plekam spre bunici.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Moni scuze ca nu am vazut mai repede, intru mai rar, parca trec zilele prea repede, nu mai am prea mult de forumeala.
De cand si cu gimnastica lui Eric aci e luni, aci e vineri si am impresia ca nu am facut mai nimic.
In cazul in care te mai intereseaza pt viitor (sper sa fiti bine pana acum) eu ii luam cate 3 pliculete, unul dim, unul seara si inca unul a doua zi si gata. Il puneam in ceai si il bea asa. Sincer nu stiu ce gust are, nu l-am incercat .

Roxi bine ca a trecut usor. Refacere rapida

Vivela despre varicela lui daria nu stiu sigur nici acum ce a fost. Eu tind totusi sa cred ca da, chiar daca a avut doar vreo 10 bubite din care doar vreo 3 mai mari cu lichid in varf, restul doar asa rosii ca niste blande. Si acum a ramas pielea un pic patata acolo unde au fost, deci nu cred ca a fost vreo intoxicatie (nu a avut diaree, voma, nimic).

Eu am slabit 4 kg, mai am 5 si ajung la greutatea de dinainte de sarcini. Si asta doar pentru ca am mers pe jos ffff mult in ultimul timp, am impins la carut de mi-au iesit ochii. In nebunia mea am venit pe jos cu el de la Grigore Alexandrescu (victoriei) pana la Timpuri Noi.
In rest stam f mult prin parc, iesim pe la 6 si intram la 9 seara in casa.
Va pup, weekend placut

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salut fetelor

Am intrat sa va zic ca va citesc si va pup pe toate.

Ca sa ma laud, am slabit 7 kg, mai am 3 si ajung unde doresc eu, adica cum aratam inainte de Adelise cand umblam cu buricul gol (nu ca acum voi mai umbla cu buricul gol iarasi sunt totusi o "duamna").

Se observa bine ca am slabit, toata lumea e sub stare de soc, ma intreaba daca m-a suparat barbatul.

Avem un weekend lung ca luni e liber asa ca abia astept.

Adelise e super ok ,chiar ma gandeam zilele asta ca acum cand ii place si ei la gradi mai are doua luni si termina, sper sa nu se puna pe plans la scoala ca inebunesc sa o iau de la capat.

Vivela al tau macar a spalat copilul, al meu nici nu o piaptana pe fie-sa, cand ma duc sa o iau de la gradi o gasesc de zici ca e copil abandonat daca a dus-o el dimineata, cu parul naclait dupa somn, noduri in par. I-am zis ca daca mor eu vai de copilul asta, macar sa o tunda chilug sa nu mai arate a copil orfan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bai, deci bravo fetelor care au slabit!
Luna, cum ai facut?????????????? zi si mie, pliiiz!
Vivela, nu m-a mai sunat aia.
Roxy, bravo, refacere urgenta, multa sanatate!
Lulu, tare faza cu incotosmantu' in miezu' verii. Mi-nchipui ce nervi aveai.

Observ cu tristete ca nimeni nu ne-a admirat in poze. Si cat m-am chinuit de la birou sa le urc pe webshots....

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Vio,io le-am admirat,chiar am cautat asemanari,insa n-am timp deloc sa scriu.Insa cred ca stii ca ai un ficior scump si tu esti tare calda si dulce.
Eu am intrat sa dau desene la copii,se uita la Autobuzul magic,eu le stiu acum pe derost si am citit rapid pe forum.
pup pe toate
Ps.Vivela e o placere sa te citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Seara buna,

Eu va citesc dar nu apuc sa scriu, cunoasteti cantecul deja . Plus ca de noi nuintreaba nimeni niciodata .

Vio, v-am admirat in poze, sa stii, dar cum ziceam mai sus, nu am scris la momentul oportun. L-am admirat pe Laur, e tare dragalas, iar tu arati f bine.

Roxi, ti-am tinut pumnii pt operatie, ma bucur ca a trecut cu bine, multa sanatate in continuare.

Sonia mea s-a imbolnavit, a facut o viroza cred, temperaturi mari si dese cateva zile. Dr a zis ca a mai avut cazuri similare in ultima vreme. Doua nopti am pazit-o si eu si sotul, ca-i sarea febra f repede, a facut si frison in timp ce dormea.
Azi a fost mai bine, stau cu morcov sa nu faca vreo complicatie ca miercuri plecam la mare, la soare.

Monica, si eu tot enterolactis sirop le dau la ai mei, il adora, ar vrea mai mult.

pupici, weekend placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
eu m-am ingrasat si e vizibil,tocmai ce ne-am intors din concediu si e de inteles
am fost la cheile gradistei sus la fundata,frumos tare,un peisaj de vis dar serviciile proaste ca la noi la romani.am vizitat si cetatea rasnov,superba,am ajuns si in brasov la gradina zoologica si am incercat vreo doua zile sa facem un gratar caci cum ne aranjam venea ploaia...am ras ieri cand am intrat in cta ca noi eram cu bluzoane pe noi,blugi si oamenii de pe strada in bermude si tricouri.

azi merg si eu cu fiimiu la dr,s-a plans de urechi,plus ca are nasul infundat si tuseste.
vio,eu vreau sa ma uit la poze,daca mai poti pune linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
eu centrez eu dau cu capul
am gasit pozele puse de vio si l-am revazut pe laurash care seamana cu mami..sunteti frumosi amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata fetele! Ne-am repatriat, inca nu ne-am revenit cu somnul, nu mai zbor ever cu Blue Air-ul, dupa ce ca era programat sa aterizeze in Bucuresti la 23:55, a intarziat 3 ore si ceva, asa ca am stat cu teroristele mai mult de 6 ore in aeroport. Si la plecare vreo 90 minute a intarziat.

V-am citit, nu stiu cand apuc sa mai scriu, s-au adunat o multime de treburi si mai mari si mai marunte, dar care ma consuma fizic si psihic.
Va pup si sa auzim numai de bine. Poze vor fi pe FB la un moment dat... nici nu le-am scos din aparat.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Uitasem sa zic, inainte sa plec am slabit 2kg intr-o saptamana pe motiv de lipsa de apetit si somn, apoi in 2 saptamani am pus 1kg inapoi, per total sunt in grafic.

Si nu mai schimb semnatura, azi am implinit 14 saptamani, maine intru in 15. Ce mai trece timpul...

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput