Mai-Iun 2011. BV daii! HAI Anali80, Ramo_Jo!(24)
Raspunsuri - Pagina 5
Lily005 spune:

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI TINEM PUMNII STRASI, STRANSI PENTRU CELE CE URMEAZA!!!!!! MA BUCUR TARE CAND CITESC NUMAI VESTI BUNE!

Si noi am fixat data pentru cezariana: 20 iunie!!!
Pana atunci mai avem 2 zile de bilant: 1 si 10 iunie. Sper ca totul va fi bine si sa ne vedem cu bblina sanatoasa.
Anaela, Miris, inteleg ca ati nascut la Elias. Si eu tot acolo ma pregatesc sa nasc... Ati fost ingrijite bine? E ok personalul medical? Cum ati stat in camere? Ati avut bblusii cu voi? Ati avut nevoie de lucrusoare de acasa? Astept cu nerabdare vesti de la voi cand se va putea
Multumesc!

+35 cu
Maria Antonia
raresionut spune:
Buna dimineata,

Felicitari propaspetelor mamici, sa fie bebe sanatosi si mancaciosi!

Anaela , exact avelasi lucru l-am patit si noi in maternitate , cu exact aceleasi consecinte. Prima data, am crezut ca e postarea mea ![]()
![]()
Important e ca ai putut trece peste moment, te inteleg perfect ce ai putut simti.
Sa va spunem putin despre noi, Alexandra, mananca numai san din 3 in 3 ore , nici nu accepta suzeta sau biberon. E o scumpica mica, facand diferenta cu primul copil, ea este mult mai delicata, nu face crize de plans, chiar ma gandesc cu groaza ca intr-o zi se poate schimba ceva in comportamentul ei. A inceput sa fixeze cu privirea anumite obiecte, ma apuca de mana si e disperata...dupa tzitzi.
Ce vreau sa va intreb, pentru cele care au experienta intre ale steriletului...optez sa imi pun un astfel de dispozitiv, insa nu stiu ce fir este mai bun. Medicul meu foloseste pe cele cu fir de cupru, insa eu as prefera unul cu fir de argint. Astept pareri.
O zi frumoasa si asteptam vesti cat mai bune de la mamici si bebelusi.
flipper spune:
Buna dimineata fetelor
FELICITARI MAMICILOR! 
Am stat aseara o ora casa citesc din urma tot ce ati mai postat. Cred ca o sa cumpar si eu samburi de cirese de la DM, si eu si dr Oprescu suntem cam impotriva medicamentelor, mai ales in primele luni de viata.Noi de-abia ne mai miscam.. cu cele 20 kg luate
dar nu ma plang, nu-nu! sunt fericita ca bebe sta cuminte in burtica si isi asteapta termenul.Aseara tati a montat patutul si dulapiorul pt bebe, este atat de dulce coltisorul ei!!!! Am facut si bagajul de spital, mai am doar sa ii spal lucrusoarele lui bb si sa le calc, si gata pot sa ma linistesc.Va imbratisez cu drag, sunteti niste dragutze, nu stiu daca va dati seama.
35+ 
luiza77 spune:
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca bujoreii si panselutele, sa fiti sanatosi si sa va bucurati in fiecare zi de minunile voastre.
37+ cu
Matei
AMR 17 zile pana la marea intalnire
Marina_1609 spune:
mesaj de la Musettepink: "s-a livrat pachetul :) Sophia Maria de 2790 grame. Expeditorul se simte bine si va pupa"
irina, felicitari!sa fiti sanatoase!
mesajul l-am primit pe la 12 dar eram la un botez si am putut sa anunt in graba doar pe FB, scuze![]()
eu gata, am bifat si botezul la care mi-am dorit sa ajung inainte sa nasc. acu poa' sa vina bebe![]()
--------------------------------------------
Marina
38+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
silvy1981 spune:
buna seara va pup pe toti multumesc pt cuvintele de incurajare
noilor mamici felicitari si bebei sanato sinorocosi sa aveti .
fetelor mai avem putin ,piciorusele mele sunt cat china de mari of doamne zici ca sunt elefantel .
pupiciosi din toata inima.
luiza abia astept sa ne cunoastem 

![]()
35 w cu bebe lily
amr 4 sapt uaaaaaaaaaaaaaaaauuuu
flipper spune:
Nu pot sa dorm
ma mananca pielea, ma foiesc, n-m stare, ba mi-e sete, ba mi-e frig, ba mi-e cald.. Tzuna de ce ai spus "landoul nu-l veti folosi fiind vara... "?
35+ 
Lilly79 spune:
Felicitari proaspetelor mamici.Recuperare usoara si bebeilor multa sanatate
Hai Marina 

.Asteptam vesti bune.
Care aveti parola de la contul comun? Mi-o puteti da si mie va rog? Vreau sa modific titlul si prima pagina.
Eu am trecut de sapt 37
Yeee, daca mai sta bebe acolo pana trece ziua Juliei si pana ne hotaram la nume, eu ma declar extrem de multumita.
Lilly
37+
, mami de
Julia (30.05.2008)
andreealydia spune:
FELICITARI, MIRIS! FELICITARI, MUSETTEPINK! SA FIE SANATOASE COMORILE VOASTRE SI SA VA BUCURATI DE ELE!
34+
silvy1981 spune:
buna ziua fetelor
azi am mai crescut cu o saptamana ,doamen ce putin mai avem

saptamna asta vine mobila lu bebe lily
va pup

36 w cu bebe lily
amr14zile uaaaaaaaaaaaaaaaauuuu