Mai-Iun 2011. BV daii! HAI Anali80, Ramo_Jo!(24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor, vin si eu cu vesti bune de la medic, Matei are 2994 grame, placenta este gradul 2, colul inchis, este cu capul in jos, dar nu conteaza pentru mine, are si circulara de cordon ombilical...si cel mai bine este ca AM PROGRAMAT DATA CEZARIENEI...pe 9 iunie vine mica noastra raza de soare...sunt tare fericita, mi-a spus ca totul este ok si sa mai vin la control pe 3 iunie.

37+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Luiza, ma bucur pt vestile bune! Ce maricel e Matei!

35+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

luiza, felicitari pentru vestile bune! mai ai putin si-l vei cunoaste pe bebe matei!
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

La multi ani! pentru cei care isi sarbatoresc astazi ziua numelui, sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte in viata numai de lucruri bune.

Multumesc Lumy si ANdreea...ma bucur ca mi-a programat data cezarienei, acum parca sunt mai linistita...deci Silvia o sa ne intalnim cu siguranta la maternitat, tu pe 7 iunie, eu pe 9 iunie, vom sta cateva zile impreuna, ce ma bucur ca o sa te cunosc si o sa putem impartasii din expierenta de mamici.

37+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

intru in fuga sa le urez nastere usoara urmatoarelor mamici si felicitari proaspete;lor mamici!

eu sunt mai ocupata zilele astea si nu stiu cat timp o sa mai am de pc.
pupici si we linistit!

--------------------------------------------
Marina38+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Hello,

profit ca imi dorm copii si am intrat putin la voi, azi am ajuns acasa din spital.
Miercuri 18.05.2011 a venit pe lume Sonia Elena avand 2750 gr, 49 cm si scor Apgar 9 prin cezariana.
Suntem ok amandoua acum, eu vad ca ma recuperez foarte bine iar bebelina e si ea ok acum, a trebuit sa stam o zi in plus in spital deoarece in prima noapte fata s-a innecat dupa ce a mancat si a trebuit sa ii puna branule una in manuta si una in piciorus ca sa ii administreze glucoza si pe langa asta ca sa nu ne trezim cu vreo infectie ceva i-au facut si doua zile de antibiotic, am innebunit cand m-am dus joi dimineata la ea eu abia iesita de la reanimare am vazut-o cu branula si m-a luat cu lesin, de am speriat pe toata lumea pe acolo ( stiti antecedentele mele cu Darius cu branule si de asta m-am speriat rau), acu suntem ok amandoua acasa impreuna cu Darius care cand am ajuns acasa era asa de incantat de bebe incat pe mine nici nu m-a bagat in seama, desi sincer m-a cam durut sufletul pt ca mie imi era un dor enorm de el, ma asteptam sa sara pe mine de fericire dar pt el mai important era bebe, abia dupa ce a stat pe langa bebelina ne-am jucat si noi putin.
Nu stiu cand mai intru asa ca va pup pe toate si urez si eu La multi ani! tuturor sarbatoritilor

Ana 32 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Anaela felicitari! Sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

anaela, sa-ti traiasca printesa! sa fiti sanatosi cu totii!

pico, voi ce mai faceti? cum te descurci cu bulinele tale?
pup!
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

fetelor, cu siguranta mi-am notat gresit nr tel valentina. Am trimis mesaj unei pers necunoscute, daca nu e nr ei. Mi-a zis sotul 'vezi ca fetele nu stiu nimic de tine'. Sa va spun. Vineri la 6.48 s-a nascut micuta iris-alexandra, 2660g, 48 cm. Micuta, dar sanatoasa. E adorabila. Azi a papat tzitzi la 3 si la 6. Cu operatia, e greu, dar perseverez. Abia azi la 6 dim ma reusit sa ajung la ea. Acum deja imi e mai bine, dar sunt f balonata si imi e teama sa nu ne mai tina pt problema asta. Va pup. Maine, in principiu, plecam acasa. Va mai scriu, dar de pe tel imi e m greu.

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna dimi,

multumim mult fetelor pt urari, am trecut peste prima noapte acasa cu bine, bebelina papa laptic de la mine , se pare ca de data asta o sa am si eu laptic, uraaaaaaaaaaaa.
Miris sa va traiasca fetita, eu ieri am iesit din spital din Elias, imi pare tare rau ca nu ne-am cunoscut, tie rafacere usoara si multa sanatate pentru amandoua.

Ana 32 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput