Mai-Iun 2011. BV daii! HAI Anali80, Ramo_Jo!(24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Felicitari proaspetelor mamici , sa fiti sanatoase si bebeii vostrii sa cresca mari si sanatosi
Silvy ma bucur ca o sa ne vedem la maternitate, tu la ce medic esti? Sa stapaneasca sanatoasa micuta LilY mobila, sa vezi ca dupa ce aranjati totul ce emotii te pocnesc...si eu dupa ce am aranjat coltisorul lui Matei , am calcat hainutele m-a lovit o nostalgie....si acum am zile cand plang destul de repede cand ma gandesc cu emotie la venirea lui bebe si ca imi doresc sa fie totul bine.
Va doresc o zi minunata si va pupacesc pe toate.

37+ cu Matei

AMR 16 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Felicitari noilor mamici si bun venit panselutelor si bujoreilor! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata!

Dragelor, scot motatele si tobele pentru Marina care acum e la spital! Se pare ca i-a priit distractia de la botez Nastere usoara, Marina, facem galerie sa vina bebe!!

AMR 9 zile

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

HAI MARINA !
NASTERE USOARA

Felicitari proaspetelor mamici,Miris,Anaela si Musettepink,sa va bucurati de puiutii vostri.

Raresionut nu stiu ce sa-ti zic de sterilet,desi am fost si eu intr-o vreme interesata.Cel mai bine sa cauti pe google,sunt multe forumuri unde s-a discutat subiectul asta si asa iti faci o idee.

Fetelor,tot weekendul am fost plecata de acasa,in vizita la prieteni,iarba verde,cumparaturi,am facut putina curatenie prin casa,si fata mea tot nu da semne ca ar vrea sa ne cunoasca.Nu mai inteleg nimic!Stau toata sarcina in pat cu amenintare de nastere prematura ca sa ajung la 39 de saptamani si sa ma pot bucura in sfarsit de sarcina asta.A fost asa bine sa-mi plimb burtica peste tot

Am comandat azi patutul si salteaua,sper sa vina maine ca sa finalizam pregatirile.

POZE IRIS
mami Iulia38+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Iulia, cam tot asa imi petrec si eu sfarsitul sarcinii, dupa ce de la 19 sapt am stat la pat! Tu te-ai lafait mai mult, as zice, dar ideea e ca in sfarsit ne putem bucura de perioada asta minunata a sarcinii!

Pupici

AMR 9 zile

37+

Mergi la inceput

Dragelor, mesaj de la Marina:

"panseluta Clara Tatiana de 3280g si 48 cm va saluta! Muma este ok, incepe sa resimta placerile cezarienei. Va pup"

Felicitari, Marina sa ne traiasca panseluta Clara Tatiana, sa fiti sanatoase si te asteptam cu poze!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Felicitari Marina sa va traiasca Clara Tatiana...sanatate multa.

37+ cu Matei

AMR 16 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

FELICITARI MARINA!!! MICUTA CLARA SA AIBA PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS PE LUME!

POZE IRIS
mami Iulia38+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Felicitari Anaela, Miris, Musettepink si Marina! Sa fiti sanatoase si sa va traiasca bebeii!

Oau ce momente emotionante!

Mamica fericita de Radu (01.04.2009), 37+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

FELICITARI, MARINA! SA FIE SANATOASA CLARA-TATIANA!!!

iulia, la fel de contrariate suntem dr mea si cu mine. eu am prins curaj de la Pasti si cum colul meu arata la fel, ma mai misc. azi am avut ceva contractii, maine merg la control sa vad care e treaba.
pup!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

FELICITARI MARINA! BINE AI VENIT, MICUTA CLARA!

36+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput