Mai-Iun 2011. BV daii! HAI Anali80, Ramo_Jo!(24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PISI_LUMI spune:

Felicitari noilor mamici si multa sanatatea bujoreilor si panselutelor venite pe lume deja.

Stiu ca am scris cam rar, insa v-am citit zilnic. Vazand cate probleme aveti m-am simtit prost sa vin sa ma laud ca eu o duc foarte bine, fara probleme pana acum 2 saptamani cand m-a anuntat doctorul meu ca pleaca din tara si ca-mi recomanda un alt coleg. Cand am fost la control sa ne cunoastem am descoperit ca am tensiune foarte mare si ca bebe nu m-ai ia in greutate. Acum avem 36 saptamani si duminica pe 29 ne internam pentru a provoca nasterea. Sper din tot sufletul sa se regleze tensiunea si sa pot naste normal.

Va tin la curent si probabil voi anunta pe una dintre voi prin sms.

Bafta fetelor care urmeaza si un pupic pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Suntem acasa de azi. Sara s-a nascut sambata la 20.45. Are 3850g si 52 cm. Ne-au externat azi. E bine dar nu mananca. Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Felicitari tuturor mamicilor!

marina si tzuna, mi-ati luat-o inainte , si eu care credeam ca o sa nasc pana acum, dar vad ca bebe se lasa asteptata

tzuna, ai facut provocare pana la urma? Cum a fost? Sa-ti spun sincer eu nu m-am mai dus la ctrl vineri tocmai de frica vreunei induceri (desi dr mi-a spus ca nu imi face asa ceva) sau a vreunui ctrl mai brutal care mi-ar putea fisura membranele; am zis ca daca tot am implinit azi 39 de saptamani e mai safe sa astept sa vina bebe cand vrea ea. Oricum, in week=end am avut dureri de burta ca la ciclu de am crezut ca gata, dar uite ca n-a fost sa fie si tot 2 in 1 suntem. Chiar magandeam ca nasc pe 21, ca tot era sarbatoare si n-aveam nume ales la copil

Mergi la inceput

tzuna, poate are icter si din cauza somnolentei de la el nu mananca? Ce inseamna ca nu mananca? Hai ca poate te putem ajuta cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

felicitari, marina!!! m-am uitat azi pe blogul tau de fotografie si mi-a placut mult!!! de abia astept sa vad poze cu cea mica! recuperare rapida, sa fiti sanatoase si voioase!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

S-a nascut bebe de anna_i:
"azi noapte, pe 23 mai ora 23.05, s-a nascut tirbuson, adica bebe Victor Mihai. Amandoi suntem bine."

Felicitari Marina, felicitari tzuna, felicitari anna_i!!! Recuperare rapida si bebelusi sanatosi si papaciosi

Se pare ca in ultima vreme bebelusii se nasc inainte de termen cu vreo 2 saptamani , deci ar trebui sa ma pregatesc si eu

Nu stie nimeni parola de la contul comun? Daca da, o vreau si eu pe PM.Multumesc.

Lilly 37+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Felicitari proaspetelor mamici tzuna si anna_i...sanatate multa si recuperare rapida...va asteptam cu drag sa ne relatati povestea nasterii, pupici.

37+ cu Matei

AMR 15 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anali80 spune:

FELICITARI MAMICILOR SI BEBELUSILOR

ASTEPTAM CU NERABDARE SI CEILALTI BEBELUSI!
MULT SUCCES GRAVIDUTELOR CARE SE PREGATESC DE NASTERE!!!!

Noi suntem tot 2 in 1 din fericire .Ma bucur ca asteapta inca bebe LUCA,as vrea tare mult sa ne apropiem cat mai mult de termen. Burticica a coborat vreo cativa centimetri dar inca nu avem alte semne.

Mai are cineva piciorusele de elefantel??? Eu asa le am.

Voiam sa intreb daca stie cineva la ce sunt bune ceaiurile de cimbrisor de gradina si cele din frunze de zmeur, care am inteles ca e bine sa se bea din saptamana 36 si respectiv 38.

Pupicim toate burticutele

cu Luca

AMR 16 ZILE......YUPY

37+

Mergi la inceput

Buna, va scriu din spital, am nascut la 3.20 domineata, dupa un travaliu fulgerator, fara epidurala, epiziotomia si fara sa ma rup, bebe Natalia are 3800 si 52 de cm, a supt deja si acuma face nani. O sa va scriu de acasa si povestea nasterii, va #539;in pumnii celorlalte care urmeaz#259;!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

ralucis, anna!!!!
felicitari!!!!!!!!! sa va refaceti imediat si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!

34+

Mergi la inceput