Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)
Raspunsuri - Pagina 6
miereamara spune:
Selene daca inca uda patul si are probeleme cu constipatia, inseamana ca nu este pregatita.
Si A. a avut o perioada in care se trezea uscat, acum insa noaptea se umple diaperul de pishu. El are training pants, scutece gen chilotel, ca sa le poata da jos singur la gradinita. De altfel unul din semne ca este gata copilul de olita este sa se isi dea jos chilotii/pantalonii singur si sa si-i ridice cand este gata.
si eu sper ca pana in noiembrie cand vine bebe 2 sa terminam cu scutecele, dar daca nu s-o putea asta este.
Norocul nostru este ca aici sunt destul de ieftine, eu am si o reducere de 30% daca le iau de pe amazon, costa o cutie cu 50 de training pants cam 16 dolari, in magazin sunt mai scumpe.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+
Selene_Bunny spune:
miere, my options are very limited, din pacate. Consider, totusi, ca laptele praf este mai important decat scutecele. Ca inca bem SI lapte praf, chiar daca bem un biberon de 240 de ml, format din 150 de ml de lapte normal si 90 de ml de apa cu 3 masuri de lapte praf.
Repet, am calculat 2.300 de lei/luna, in care nu sunt incluse scutecele. Nici onomasticile, cand trebuie sa te prezinti la serviciu cu "ceva de servit colegii" (cookies, suc), nici terapia mea la psiholog, la care voi renunta, pentru ca nu mi-o mai permit, nici interventia instalatorului de maine, nici tratamentul anti-stafilococ al Dariei.
Cum mi-a spus si Ledi, eu stiu ce prioritati am si cati bani pot aloca unui lucru sau altul.
Stiu ca mi s-a sugerat, de mai multe ori, sa ma apuc de meditatii, daca traducerile nu mai merg, ei, uite ca ma simt incapabila pana si de meditatii, fac si spun tampenii - ma fastacesc la farmacie, la banca si scot "perle". Zici ca m-am prostit.
Am mai pus una, alta de vanzare, pe la Bazar si pe Picasa, asa mai cumparam si noi un cartof, o rosie, o sticla de lapte...
Da, si mie mi-ar placea sa mearga totul smooth, lin, in ritmul sau, mai alert sau mai lent, uite ca nu se mai poate.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
miereamara spune:
Dar de ce ii mai dai lapte praf la varsta asta? Nu e o critica, doar o intrebare. Cred ca este destul de mare sa bea lapte normal.
Incearca sa o lasi ziua fara scutec si noaptea cu scutec, poate asa face si kk seara sau dimineata la prima ora si ati scapat de grija.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Dar de ce ii mai dai lapte praf la varsta asta? Nu e o critica, doar o intrebare. Cred ca este destul de mare sa bea lapte normal. Incearca sa o lasi ziua fara scutec si noaptea cu scutec, poate asa face si kk seara sau dimineata la prima ora si ati scapat de grija. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+ Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
O fi destul de mare, dar nu destul de... pregatita. :) Si folosim inca biberonul. Am avut canite de diverse feluri, cu cioc, cu curgere, anticurgere (astea nu le-a stiut niciodata folosi), cu pai, dar niciuna nu e buna pentru lapte.
Ea a fost cu perioade cu mari mofturi la mancare, miere, cred ca iti aduci aminte, si nu vreau sa ma iau iar de cap. Si asa azi nu a mancat NIMIC in intervalul 17-22. Nu a vrut nimic in afara de lichide.
Kk face seara, mai facea si dimineata, uneori si de 3 ori pe zi, dar in ultima vreme, seara.
Eu am cumparat scutecele strict pentru kk. Atat. I-l pun inainte de culcare, ii spun de ce i l-am pus, in urmatoarele 2-5 minute face kk, i-l scot, o spal la fundulet si la culcare. Nu purtam scutec in timpul zilei/in parc/in oras/la somnul de amiaza.
lisssa_ana spune:
pe noi trainning pants nu ne=-a ajutat deloc deloc, mai mult a dus-o pe ANa in eroare. Cand ii dadeam facea pisu/kk pe ea, daca are chilot merge singura la baie. Noaptea mai avem dar la somnul de amiaza nu.
Selene, s-ar putea ca laptea praf sa ii miscoreze pofta de mancare fiind imbogatit cu vitamine.
Mama de Ana si 33+
Fashion
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana pe noi trainning pants nu ne=-a ajutat deloc deloc, mai mult a dus-o pe ANa in eroare. Cand ii dadeam facea pisu/kk pe ea, daca are chilot merge singura la baie. Noaptea mai avem dar la somnul de amiaza nu. Selene, s-ar putea ca laptea praf sa ii miscoreze pofta de mancare fiind imbogatit cu vitamine. Mama de Ana si 33+ Fashion |
Mai degraba cred ca caldura, lissa, pentru ca acelasi lapte praf il bea si in iarna. Eu de la ora 8 dimineata am deja 27 de grade in casa (dormitor). Si inca nu e nici iunie.
bebelusi spune:
fetelor va rog sa ne votati si pe noi si sa ne dati LIKE, participam la concurs
http://neatza.a1.ro/concurent-29292-1.html
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
sdcristian spune:
poze mai recente
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/
eu de azi sunt in concediuuuuuuuuuuuuuuuu
si carol are streptococ a, si probabil scarlatina , e pe antibiotic, apoi mai stam 7 zile si face aslo ...
mama de Carol (29.12.2008) si 32+ cu Patrick
blog
anna-mama spune:
Cristi, sanatate multa lui Carol. Este tare frumos, si are niste ochi , si tu arati super
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Naty spune:
Eu sunta sa ansuca ca aseara am uitat cheile masinii in contact
Mi-am dat seama dimineata ca nu le am, cand le-am cautat ca sa plec
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia