Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)
Raspunsuri - Pagina 7
crisspy spune:
Hello,
Gata, am semnat antecontractul .
Mona , m-a recunoscut Mihnea imediat...nu e greu deloc avand in vedere ce burtoi mare am .
Cristi sanatate multa lui Carol ...sper sa treaca dupa prima tura de antibiotic. Am vazut pozele si aici si pe FB, arati foarte bine, cate kg ai pus?
Naty cum mai sa uiti cheile in masina ...sper ca le-ai mai gasit, nu?
fetele
Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt
sdcristian spune:
nty si eu am patit sa uit cheia in broasca de la portbagaj, am gasit un postit cu un nr de tel si a venit un nene si mi-a dat-o
crisspy am pus 15 kg, dar am plecat de la 50, asa ca am 65
la carol plecasem de la 55 si am pus 20, aveam 75 la nastere
mama de Carol (29.12.2008) si 32+ cu Patrick
blog
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian crisspy am pus 15 kg, dar am plecat de la 50, asa ca am 65 la carol plecasem de la 55 si am pus 20, aveam 75 la nastere |
Nu se vede aproape deloc, numai burta e de tine...eu am plecat de la 65 , sper sa nu ajung iar la 85 ca la Razvi ca nu cred ca ma tin picioarele . Desi in ritmul in care se acumuleaza kg, nu este deloc exclus
anna-mama spune:
Fetele, am si eu o intrebare, ce inseamna daca toate analizele de sange ies in parametrii normali si doar functia hepatica/biliara iese sub limita, adica 6 (intervalul fiind de 9-36)???
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Anna habar n-am...poate intra Rox sau Irina si te lamuresc.
Cum esti? Vladut?
anna-mama spune:
Crisspy, felicitari pt apartament, sa-l stapaniti sanatosi si sa va fie usor cu toate
Ma simt la fel, greturi si oboseala tot timpul Azi am fost si mi-am facut si eu analizele de sange. Iar pe 11 iunie trebuie sa merg la DT. Spune-mi si mie pe tine cat te-a costat? eu m-am cam ingrozit cand am aflat pretul
Naty, bine ca nu ai ramas fara masina, offf, din cauza oboselii si stresului V-am vazut in poze, sunteti frumoase ca intotdeauna, iar Ioana nu e grasa deloc
crisspy spune:
Anna eu nu am facut nici dublu, nici triplu test...m-am dus direct la amniocenteza ...nici asta nu vrei sa stii cat a costat, dar barem stau linistita total .
Bafta la DT
Saptamana viitoare ma duc sa-mi fac si eu testul de toleranta la glucoza
Selene_Bunny spune:
crisspy, 20 de milioane?
anna_mama, vreo 80 de lei ar trebui sa fie. Hai, 100.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
anna-mama spune:
Selene, multumesc, ce sa zic, eu am sunat la clinica la care trebuie sa-l fac si analiza de sange este 215 lei iar ecografie pt DT este 420 lei
Crisspy, nici nu vreau sa ma gandesc la cat a fost amnio, oricum, ai fost o curajoasa ca ai facut-o Bine ca e bebe bine, asta e cel mai important. testul de toleranta la glucoza in ce consta si de ce se face? scuze daca e intrebare stupida, dar chiar nu stiu
crisspy spune:
Selene a fost 24 de milioane ca l-am facut la Regina Maria
Anna testul ala este pt diabetul gestational, sa vedem daca am sau nu. La Razvi nu l-am facut, cum de altfel nu am facut multe analize...acum dr vrea sa sufle si in iaurt si facem de toate (am facut la inceput si profilul de trombofilie + analizele de rutina - aici am lasat alte 20 de mil).
Daca ma apuc sa fac un calcul cat am cheltuit in sarcina asta, ma ia cu lesin...dar sa fim noi sanatoase ca banii se fac si se duc.
Trebuie sa faci DT musai la o anumita clinica? Eu am facut echo morfo de trim I si m-a costat parca 250 RON la Regina Maria, presupun ca e la fel cu cea pt DT.