Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)
Raspunsuri - Pagina 8
anna-mama spune:
Crisspy, din pacate trebuie sa faca la o anumita clinica unde lucreaza doctora care ma urmareste deoarece are si competente ecografice si-mi va face chiar ea ecografia. Asa ca nu exista decat doua variante, ori dau banii si gata, ori merg la alt medic
Aaa, cat despre analize, nici eu la Vladut nu am facut DT, dar stii cum e, fiecare doctor cu pasaricile lui...daca ar fi dupa mine eu nu as face chiar toate testele...
Dar tu ai ceva simptome care ar indica un diabet gestational?
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Asta e partea nasoala, intr-adevar...dar daca este un medic bun, eu zic sa ramai cu ea...vedeti voi cum va descurcati.
Asa am hotarat si noi sa mergem pe mana ei, mai ales ca e ultimul bebe.
Nu am nimic, decat poate faptul ca am pus deja 10kg . Testul nu e scump, pana in 50 de ron, asa ca il fac...atat ca imi e sa nu vars de la dulceata aia.
Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt
lisssa_ana spune:
pai si eu am pus 11 , cu Ana pusesem mult mai mult. Acum ma simt bine, dar obosesc de nu mai pot, seara adorm inaintea lui Cristi
Mama de Ana si 33+
Fashion
crisspy spune:
Pai da Betty dar eu am numai 26 de sapt nu cat ai tu...hehe, pana fac eu 33 de sapt mai pun ceva kg
Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt
Leditia spune:
Crisspy,felicitari pt apartament.Sa fie totul bine si de acum incolo si sa fiti sanatosi.
Ana,sarcina usoara in continuare si sa dea Dzeu sa iasa toate analizele perfecte.
nu mai stiu cui si ce mai voiam sa scriu..off..
va pup pe toate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
anna-mama spune:
Ledi, multumesc multa, sa dea Domnul sa fie totul bine. Voi ce mai faceti, cum mai sunteti?
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
roxanaz spune:
Doamnelor, sara buna
scuzati mesajele rare si scurte dar is intr-o perioada "din aia."
Anna, daca faci DT nu mai faci triplu. e logic si frumos - si ar trebui sa ii spui asta doamnei doctor. oricum, ecografia de dinainte 420 ron mi se pare absolut aberant.
Criss, felicitari pentru apartament!! ce imi place mie zona aia. am stat pe acelasi rand de blocuri, dar inspre ghencea.. uuff ce amintiri sa il stapaniti sanatosi si sa aveti numai bucurii in el
Cristi, sa iti fie de bine concediul. sa te odihnesti. scarlatina frate??? dar le-ati luat la rand, nu gluma!
miereamara spune:
Roxana, depinde ce analiza este. Aici se face asa numitul sequential screening, care are doua parti, prima parte e echivalenta DT-ului din Romania si a doua echivalenta TT? Combina rezultatele ambelor teste si iti ofera un rezultat final. Asta plus o genetic u/s ofera un tablou complet cu aproape 90-95% din cazurile de down si trisomia 18 detectate.
http://www.mytestingoptions.com/testing/tests-by-name/sequential-screen/mto_testing_tests-by-name_sequential-screen.asp
E ceva nou, la Aidan nu am facut decat prima parte plus ecografia aferenta (in jur de 12 saptamani).
Ma gandesc ca poate i-a fost recomandata si Annei aceeasi analiza (zic si eu, pt ca mi se apre destul de scumpa, desi nu vreti sa stiti cat a costat aici, va dau un hint - peste 1200 de dolari:)))acum astept sa vad cat a acoperit asigurarea)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+
miereamara spune:
Crisspy felicitari pentru apartament!
Cristi multa sanatate! Da' de ce crezi ca e scarlatina direct? A. a avut strep A, dar nu a facut scarlatina.
M-u mai lasat greturile nitel, dar nu de tot, nu pot sa cred ca intru curand in 15 saptamani si inca mai vomit (azi am vomitat cu sange). Am gatul facut praf, am avut si o tuse oribila care mi-a iritat gatul si mai tare.
Bebe e bine, azi i-am auzit inimioara pt prima oara la doctor, peste 3-4 sapt aflam ce este.
Aidan e o figura, da scularea lui bebe2 in fiecare dimineata, ma pupa pe burta si zice hey, baby, wake up! si cica are si el bebe in burta:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+
bebelusi spune:
Mai mai, am uitat cum e cu atatea analize...
Cristi ce burtica frumoasa ai!!!numai burta e de tine
Rox, ce e cu tine draga mea???hai aici si scuipa tot, spune ne ce ai
Naty, bine ca nu ti a furat o cineva
Nota moderator: reclama catre concursuri de pe alte site-uri este interzisa de regulamentul forumului.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"