Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Crisspy nu ia suzeta, am toate tipurile de suzete, dar nu accepta nici una.
Paula multa sanatate surorii tale, sper sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Pe de alta parte eu sunt in pragul unei depresii cumplite. Nu ma simt bine, ma enerveaza ca nu se stie ce am, cu banii suntem rau de tot, se aduna datoriile, avem atatea cheltuieli de ma ia ameteala. Nu stiu cum naiba vom iesi din asta si cum voi reusi eu sa ma mobilizez.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Idem, idem, am pus deja anunt in genul "schimb carucior sport, in stare cat de cat OK, pe un bax de Pampers/o cutie de lapte praf".

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Carmen

zic sa mai incerci cu suzetele
Andu de ex prefera cea mai ieftina suzi de pe lumea asta cred. Una de cauciuc de la Primii Pasi (e cu verde intens si portocaliu, cred ca mai sunt si acum pe piata).
In timp ce Teo era numnai cu Aventuri cu stelutze fluorescente de noapte.

Paula ne rugam pt voi. Posibil extrauterina, si sa o trimita acasa... sa mai vina ea din cand in cand?
Nu e de gluma cu extrauterina, vorbesc seris, am trecut de trei ori prin asta, prima data era sa dau coltzu'.
Nu vreau sa o sperii pe ea, dar sa stii tu, vezi cum ii spui cat e de imp sa elimine din calcul acest diagnostic, adica sa-si monitorizeze betahcg ul la 48h, daca un echo bun nu are unde sa faca.

Crispy mult succes cu apartamewntul!

Naty capul sus. Sanatatera e cea mai importanta, voi si fetele. Restul se aseaza cumva, nu importa ca poate nu cum am dori noi intotdeauna.

care veniti la party de 1 iunie, abia astept sa ne vedem
vor fi multe cadouri si suprize

puuup

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Patricia

am vazut de ceva vreme creatiile tale /si ma tot tin sa-ti spun

jos palaria!
deja ti-ai format un stil original

cata munca si pricepere...nu mai zic!

bravo fata frumoasa

pupam cea mai pretioasa dintre bijuteriile tale: Irina balerina!
poate ii pui si ei un bijuu ceva ./..ocazie cu care mai vedem si fata

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

carmen, eu asa citisem undeva ca si suptul degetelului nu este o problema. Daca nu vrea suzi, nu vrea...nu prea ai ce face.

Naty...ooof, e greu tare si pt voi in persioada asta, odihneste-te si reviono-ti in forte noi.

Selene, eu zic sa insisti cu dezvatatul de pampers daca tot ai inceput, daca vei merge inapoi la pampers , Dariuta va regresa enorm. Si noi avem accidente, dar din ce in ce mai rare. Cadn e zi de accidente e 24 de ore, dar tot nu ii pun pampers cu toate ca e f tentant si usor.

Ne-am hotarat la nume( adica eu si Ana):
daca e fata: Cristina( dupa tac'su)
daca e baiat: Mihai sau Gabriel

ce ziceti?

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,ma bucur ca totul a fost ok.Felicitari Ioanei pt spectacol si Nadiei ca a fost cuminte.Restul se aseaza ele cumva.

Patricia,ai niste maini de aur..sunt tare faine bijuurile tale,bani sa fie.

Paula,imi pare rau sa aud asa vesti.Daca a fost sarcina,durerile sunt mult mai mari decat la ciclu,sangerarile mai abundente,cu cheaguri.Daca e extrauterina,fereasca Dzeu..durerile sunt cumplite,cel putin la mine asa au fost.Si cred ca beta hcg-ul e cel mai sigur..stii ca asa am umblat si eu la ecograf pana mi s-a rupt trompa si am avut hemoragie interna.Deci nu-i de joaca.Sanatate multa si sper din suflet sa fi fost doar o intarziere a ciclului...

Lisa,mie imi place mult Gabriel si nu ca asa-l cheama pe sot:)),dar imi place si era si pe lista mea acum 2 ani si ceva,insa nu-mi suna bine in combinatie cu David:))asa ca am ales Christian.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Tocmai am realizat ca notarul unde semnam maine antecontractul este sotul lui Flower ce mica e lumea

Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt

Crisspy, i-am spus sotului de tine. Nu stia ce programari are pentru maine. O sa te recunoasca dupa burtica.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Paula, imi pare rau pt emotiile prin care treceti. Sanatate surorii tale!

Selene, Naty, sper sa treceti repede pentru situatia financiara mai incordata.

Noi suntem pe ultima suta de metri cu casa de la tara si cheltuielile sunt in avalansa. Sacul e demult gol, asa ca acum stresul si energiile sunt la maxim. Ma gandesc la un credit.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Paula nu e de gluma cu asta, pe de alta parte poate fi si ceva bun, daca iti amintesti tu, sora mea a trecut prin asa ceva si de fapt nu avea nimic si sarcina eera perfecta, desi toata lumea o speria cu extrauterina, eu zic sa insiste cu controalele

Flowerbee sa stii ca ii place Irinei tare mult leganusul de la tine, daca nu erai tu ....nu mai avea fata mea asa ceva, si nici scaun de masa, amandoua noi noute. Esti un om asa de bun cum rar mai exista pe lumea asta. Iti multumesc in numele Irinei

Carmen si Irina isi baga toate degetele n gura, nu am ce sa ii fac, suzeta nu o vrea din pacate

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

lissa, am luat imprumut bani de la buna-sa si i-am cumparat Huggies chilotel (cam naspa, calitativ), ca de-astia n-am avut pana acum. I-am gasit la Sensi Blu, am card si am folosit punctele ce le mai aveam, de am avut o tzara de reducere. I-am pus unul, a scos kk si gata, fara peste noapte si peste zi. Desi uda patul, si azi-noapte a udat tot.

O s-o las, totusi, cu scutece pana ne lamurim cu olita pentru kk. Pentru ca eu am avut cazuri de constipatie in familie, bunica a suferit de constipatie cronica de la 30 de ani, si Daria se constipa rau de tot, face fisuri anale de scremut si incercat sa scoata bolovanii care se formeaza. Ramane anusul rosu-violaceu, se dilata de trei degete cand se chinuie asa, oribil.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput