Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy bafta maine!

Am fost deci ieri la spectacolul Ioanei la Opera, a fost tare frumoas, iar Nadia nesperat de cuminte. La inceput a facut galagie, tipa "Ioana, unde e soia mea, Ioana, unde esti tu?", eu ii tot ziceam ca Ioana e in culise, o sa o vedem pe scena, dar n-am avut liniste pana nu am dus-o sa o vada. Cand s-a vazut in culise a ramas masca, erau toate fetitele in costume. Apoi a inceput sa tipe "mami, mami, uite baleinele", nu mai puteam sa o iau de acolo. Cand a inceput spectacolul s-a cumintit, a fost fascinata. Iar cand a intrat grupul Ioanei ... facea "uite, puisoii (aveau costume d puisori), mami, o vad pe soia mea, ce daguta e!", apoi "bavo, Ioana, bavo puisoii!". Iar cand a venit si Ioana in sala, a incepur sa se uite la ea cu o amiratie, era topita toata, a mangaiat-o pe fata, pe costum, zicea "bavo, Ioana, soia mea e baleina"!
Cat despre Ioana ... v-am spus ca ea e un copil mai retras, putin sociabil. Ei bine, cand intra la Opera se transforma total, parca e alt copil, e atat de in elementul ei ... vorbeste cu toate fetitele, se fataie prin sala, prin culise, peste tot, ca la ea acasa.
De altfel am observat si la spectacolele de la gradi, ca si la cele de la Opera, nu are nici un pic de trac, pe scena e in lumea ei.

Pe de alta parte eu sunt in pragul unei depresii cumplite. Nu ma simt bine, ma enerveaza ca nu se stie ce am, cu banii suntem rau de tot, se aduna datoriile, avem atatea cheltuieli de ma ia ameteala. Nu stiu cum naiba vom iesi din asta si cum voi reusi eu sa ma mobilizez.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bravo Nadia

Naty fii barbata ...si noi am strans cureaua rau de tot de cand ne-am hotarat sa ne luam apartament si e tare greu, faza cea mai tare este ca Adi nu a mai luat bani de 2 luni , asa ca tot in carca mea stau toate...

Cea mai importanta este sanatatea, sper sa nu fie nimic grav caci cu banii va descurcati voi cumva. Hai, fruntea sus!

Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt

Mergi la inceput

Tocmai am realizat ca notarul unde semnam maine antecontractul este sotul lui Flower ce mica e lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Patricia te inteleg cum te simti fara Vlad. Irina ce face? ai inceput diversificarea?

Crisspy chiar ce mica e lumea.. ma bucur ca Razvi nu mai plange cand il duceti la gradi.
Noi inca asteptam raspuns dar daca nu e sa-l accepte voi sta cu el acasa, si incercam la anul. Oricum la mine la servici situatia este nasoala si am hotarat sa stau pana la 2 ani acasa. Apoi gasesc eu ceva in domeniul economic.
Naty felicitari Ioanei, iar la Nadia parca ma asteptam sa fie cuminte ca asa este si Stefan cand iesim, zici ca e alt copil.

Pana acum noi ii puneam pampers peste noapte lui Stefan, azi noapte s-a trezit si si-a desfacut pampersul si acerut la olita..
Ziua nu mai poarta de mult..

Sambata a venit de afara cu flori, si s-a dus direct la carutul Elenei :"Ali poim, uti ani" (Ali poftim, la multi ani) ii spusesem ca e ziua ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Carmen nu am inceput diversificarea, maine incep

Naty, draga mea, capul sus, cu credinta totul va fi bine, si cu sanatatea si cu banii. Doamne Doamne e sus si le aseaza pe toate cum trebuie, mie mi a demonstrat asta de foarte multe ori. Te rog, capul sus pentru copiii minunati pe care ii ai....daca stai bine cu psihicul vei sta bine si cu sanatate, e o mare legatura intre ele. Te pup

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

http://cutiutacubijuuri.blogspot.com

noile mele coliere, ce mi-au mancat o luna din viata.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Patricia superbe noile coliere.. o adevarata arta! Felicitari!

Fetele revin cu intrebarea: Ce sa fac cu Elena ca-si tot suge degetele mari? o las si o dezvat mai tarziu? dimineata i-am pus manusi, si a fost tare agitata, cum i-am dat manusile jos, s-a linistit si chiar a adormit.
Nu stiu cum sa procedez...

Mergi la inceput

Carmen suzeta nu vrea? Stiu ca nu e varianta cea mai buna, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Saluti,

eu sunt tare suparata. Se pare ca nu voi mai fi matusica, cel putin nu acum . De joi seara stau in suspans de cand s-a internat sora mea la spital. Spital care nu are un medic ce sa faca un eco pana a doua zi, ecograf care e de pe vremea bunicii si la care nu se vedea decat ca ar fi ceva infectie. Ginecoloaga care mai ca nu a luat-o la rost ca a venit degeaba si ca nu a fost nicicand insarcinata. A trebuit sa plece din spital cateva ore in alt oras sa afle ca ar putea fi extrauterina si apoi sa stea din nou in spital fara sa i se faca nimic. Si azi iar sa plece din spital la alt ecograf.
Pana la urma se crede ca s-a eliminat sarcina desi nu a avut sangerari cu cheaguri ci ca la ciclu. Azi o trimit acasa cu recomandarea sa isi repete zilnic testele de sarcina si daca ies in continuare pozitive sa mai faca alt eco.

Tare mi-i frica sa nu stea si sa pateasca ceva.

Ma scuzati ca m-am plans aici dar ma termina situatia asta, si e la 600 km de mine si nu pot face nimic. Maine pleaca si mama mea acasa, il ia si pe Marius ca nu am ce face cu el aici. Acum daca s-a dus bebe macar sora mea sa fie bine.

Mergi la inceput

Paula imi pare rau de vestile proaste...sper ca sora ta sa-si revina cat se poate de repede atat fizic cat mai ales sufleteste

Mergi la inceput