Intrebare pt mamici de fete: axila&co. la 11 ani
Raspunsuri - Pagina 3
CorinaDani spune:
eu votez tot cu aparatul de ras.
daca sunt folosite aparatele de ras special concepute pentru femei, chiar nu sunt probleme dpdv al micilor rani superficiale, e foarte greu sau chiar imposibil sa te tai.
in ultima instanta poate fi folosit si un aparat de tuns, potrivit la nr. 0.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Ramona2006 spune:
Of, cind ma gindesc ca asta ma asteapta si pe mine peste citiva ani cu fata...asa ca deocamdata iau notite...s-ar putea sa folosesc inf ptr mine. Ca fapt divers, eu ma rad sub brat din pubertate si niciodata n-am avut nimic, nimic de la procedura. Ei bine, ultima data cind m-am ras m-am iritat in ultimul hal...si lama era noua, nu am schimbat nimic in proces...
In fine, ziceam ca atentie cu rasul...dar cred ca aparatul de ras ptr femei ar fi solutia ideala. Cred ca merg sa-mi caut si eu.
Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/
isabela spune:
Fi-mea - in curand 13 ani- a inceput pe la 11 ani sa se epileze. A incercat cu aparatul de epilat, dar a renuntat la el curand si a inceput sa foloseasca lama. Am luat din acelea speciale pentru femei si vad ca e ok cu ele, nu are nici o problema.
adra_bell spune:
eu am citit ca epilarea axilei si folosirea imediata a antiperspirantelor ar mari riscul d ecancer la san, din cauza continutului in aluminiu a antipersirantelor
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
kokiy spune:
Daria, o sa folosim ladyshaver lame de ras...intradevar cele pentru femei sunt mai gingase...mai folosesc si bodytrimer-ul sotului cand nu e pe faza,asa ca-l vom folosi amandoua ...aaa,si apropo de aparate care sunt folosite de mai multe persoane,musai sa fie dezinfectate dupa folosire...eu dupa ce le spal le dau cu gel dezinfectant pentru maini sau spirt
szivarvany spune:
Eu de pe acum ma gandesc ca Giuliei ii voi cumpara doar produse ok, gen Sebamed, am vazut ca sunt fara alcool si aluminiu si mai scumpe
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
glimmer spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Eu de pe acum ma gandesc ca Giuliei ii voi cumpara doar produse ok, gen Sebamed, am vazut ca sunt fara alcool si aluminiu si mai scumpe |
Daca vorbesti de deodorant, eu asta i-am cumparat fetei:
http://www.life-care.com/sanatate/cosmetice/ingrijire-corp/body-care/deo-roll-on-cu-extract-de-musetel-si-rozmarin-bio-krauter-4544.html
Poate ar fi nimerit sa deschidem si un topic cu cosmetice pentru fete...
CorinaDani spune:
daca tot suntem la capitolul "ras", doar ce am zarit intr-un catalog Avon un produs nou, este un gel de ras pentru femei, hidrateaza, calmeaza, catifeleaza, protejeaza pielea de taieturi, este potrivit pentru orice tip de piele si se poate folosi in orice zona a corpului.
probabil ca exista produse similare si la alte marci sau in magazine.
e bine sa-i obisnuim pe adolescenti sa foloseasca deodorantul (de preferat fara saruri de aluminiu) si sa aiba o rutina zilnica de ingrijire, stim cu totii ca la pubertate multi adolescenti incep sa aiba o transpiratie/un iz de-ti muta nasul, chiar daca fac dus zilnic...deh, hormonii incep sa-si spuna cuvantul...la cate complexe incep sa-si faca din pricina modificarilor corporale (acnee, pilozitate), sa nu se adauge unul in plus, sa fie marginalizati din cauza faptului ca miros a transpiratie...
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
andacos spune:
Noua ne-a recomandat pediatrul(la acel moment ca intre timp am crescut si folosim deo stick,sau spray antiperspirant barbatesc)deo Cristal,fara aluminium !
Corina,parerea mea e ca produsul ala de care spui tu e doar gaselnitza si atit!
Eu ca si adult am folosit asa ceva si nu sesizez nicio diferentza fatza de spuma de la gel de exemplu!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
CorinaDani spune:
dana, e posibil sa ai dreptate. cica ar avea si proprietati de incetinire a cresterii parului (scrie pe aceeasi pagina, dar in alt loc decat cel in care sunt prezentate proprietatile)...in cazul acesta nu cred ca ar fi recomandat pentru un copil de 11 ani...
si vorba ta, de ce nu ar fi buna spuma de la gelul de dus, ca de ras te poti rade foarte bine dupa ce ti-ai pus gelul de dus pe corp...