Intrebare pt mamici de fete: axila&co. la 11 ani

Intrebare pt mamici de fete: axila&co. la 11 ani | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Avem o urgenta.

Fetita prietenei mele, de 11 ani, ar vrea sa poarte maieuri, ca vine vara, dar are par la axile.

Ce se face pentru a fi ok dpdv estetic si ok dpdv al sanatatii ??

Noi ne gandeam la ceara de unica folosinta, rapid si pe termen lung.
E ok dpdv medical ??

Va rog sa va dati cu parerea, voi ce veti face ca fetele voastre ajung la aceasta varsta ???

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Hmmm, buna intrebare...

Eu i-as prezenta ei optiunile, + si - a fiecareia, si as lasa-o sa decida. In definitiv, e normal sa experimenteze ea.

De exemplu pentru mine ar fi un chin sa ma fac cu ceara, nu suport deloc durerea :(. Poate ar fi si o optiune cu un aparat de ras, sa fie scurt-scurt?

Offf, ce griji apar pentru mamicile de fetite, ce ma asteapta si pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Of, e asa o decizie grea :(
Ceara ar merge rapid ca e fresh firul ... dar totusi doare. Oare e ok pt glandele sudoripare ?
Cu lama ... eu ma fac cu lama de tzshpe ani si n-am nicio treaba, merge rapid, dar tre` facut din 2 in 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu as sfatui-o sa mearga la cosmetica, pt epilat cu ceara. Pe mine nu ma doare apropae deloc, si ma fac cu aparatul.
Dar nu-mi dau seama ce inseamna dpdv medical.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Aparatul de ras, adica lama. Sa stiti ca nu este bine sa se foloseasca ceara, cu toate ca este singura solutie dupa care pielea arata bine, dar d.p.d.v. medical nu este deloc ok.
Sa foloseasca lama...
Valabil pentru toate femeile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

andreea mea,are 14 ani,dar se epileaza la axila9si nu numai) cu ceara de vreo 2 ani jumate,nasa ei este cosmeticiana si ne-a dat acordul,ne-a explicat ca daca da cu lama,este mai rau,cu ceara este mult mai estetic si ma practic!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Offf, vad ca numai eu nu rezist nici la ceara, nici la aparat de epilat (ma refer axial, ca pe picioare nu am probleme). :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu cred ca cel mai bine sa o intrebe pe fetita cum doreste. Suntem diferiti si avem rezistenta diferita la durere. Eu de ex. nu pot nici sa ma gandesc la ceara dar aveam colege in facultate care nu aveau treaba...se epilau de zici ca faceau cea mai usoara treaba din lume.

Daca fetitei i se explica in ce consta fiecare metoda, ce avantaje si dezavantaje are fiecare, eventual si aratat pe o portiune mica de piele care e diferenta, poate sa aleaga in cunostinta de cauza.

Eu folosesc numai lama dar nu sunt paroasa :). Ajunge vara sa ma rad la o saptamana-10 zile...iarna o fac chiar la mai bine de doua saptamani. La mine a devenit nu numai estetic ci si igienic.

Nu am auzit sa fie probleme in legatura cu glandele sudoripare la epilare cu ceara, dar cum spuneam eu nu o folosesc...

Succes!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

PS. Fata mea de 14 ani si ea e tot cu lama .

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Dar aici nu este vorba cat de estetic sa arate, sau cat de fina sa fie pielea, ci cat de sanatoasa sa fii. Si lama rezolva problema, doar sa fie folosita mai des.
Folosirea cerii la axila poate duce la aparitia nodulilor la san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Zina, esti sigura ca asa e ???
Ca n-am citit asa ceva nicaieri.

Mergi la inceput