Intrebare pt mamici de fete: axila&co. la 11 ani
Raspunsuri - Pagina 4
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani dana, e posibil sa ai dreptate. cica ar avea si proprietati de incetinire a cresterii parului (scrie pe aceeasi pagina, dar in alt loc decat cel in care sunt prezentate proprietatile)... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
si atit!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Zina, esti sigura ca asa e ??? Ca n-am citit asa ceva nicaieri. Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID |
Nici eu. Ar insemna ca nici inghinal nu merge epilarea cu ceara, ca iar apar nu stiu ce noduli (limfatici?) care se pot umfla pe acolo.
Eu inghinal suport f. bine epilarea cu ceara (total), inainte sa nasc ma epilam singura, fara probleme, acum nu mai pot din cauza burtii. Insa pe picioare nu am suportat ceara, asa ca am ramas la lama.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
makydenis spune:
citat din mesajul lui Zina Dar aici nu este vorba cat de estetic sa arate, sau cat de fina sa fie pielea, ci cat de sanatoasa sa fii. Si lama rezolva problema, doar sa fie folosita mai des. Folosirea cerii la axila poate duce la aparitia nodulilor la san. |
mit si doar atat
on topic: sa decida fetita ce sa foloseasca. Personal am folosit de toate, acum am ramas la lama.
ingridnen spune:
putin off-topic: fetelor care va epilati cu ceara.. cat de scurt / lung trebuie sa fie parul ca sa aveti rezultate optime ? Intreb ca eu folosesc lama de mult, dar as vrea sa-mi fac curaj sa incerc si ceara
Ingrid si Cristi 8 ani
Sabina spune:
intre 2si 4 mm ...am impresia
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
EllaX spune:
mamagiuliei, n-am citit celelalte raspunsuri pentru ca n-am vreme. Parerea mea este sa rada parul din axile. Epilatul axilei cu ceara duce, la unele persoane, la niste infectii infioratoare, unele foarte greu de tratat. Eu zic sa mai astepte pana creste fata pentru ceara. Pana una-alta, nu se intampla niciun dezastru daca vreo cativa ani se rade - evident, ajutata de mama.
szivarvany spune:
Voi modifica si titlul, pt ca vreau sa continuam.
Ce se intampla cu parul de pe picioare la varsta pubertatii ???
Aici ce se recomanda, ce veti face ???
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
grati.ela spune:
Ozi de aproape 12 ani foloseste aparatul de epilat special pentru axila...pe picioare nu a suportat si a ramas cu o suvita epilata. Sunt total contra lamei )in cunostinta de cauza...am folosit+o insarcinata fiind la recomandarea ginecologului)si am rezerve referitor la ceara pt ca am facut de doua ori furuncul pe care l-am operat tocmai datorita epilatului cu ceara de unica folosinta! Cand isi va face curaj se va epila si pe picioare cu aparatul, daca nu are ca optiune...coditele impletite
diuna spune:
Eu am optat pentru ceara, i-am recomandat si fetei mele aceeasi metoda. S-a gandit o vreme, am discutat alternativele, a acceptat sa incerce cu ceara. Am programat-o la cosmeticiana mea, o draguta tinerica si intr-un salon frumos, curat, s-a dus, i-a placut, a tras concluzia ca suporta durerea si...de un an, deci de cand avea 12 ani, se epileaza axila si scurt picioare. A fost doar la salon, n-a facut nici o complicatie, pana acum e foarte multumita de metoda. Dar am inceput sa discutam despre parul inghinal care se va vedea pe la slip si acolo ...mai vedem. Astept cu interes pareri!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
XIO spune:
citat din mesajul lui Zina Aparatul de ras, adica lama. Sa stiti ca nu este bine sa se foloseasca ceara, cu toate ca este singura solutie dupa care pielea arata bine, dar d.p.d.v. medical nu este deloc ok. Sa foloseasca lama... Valabil pentru toate femeile. |
Totalmente fals!
Eu as opta clar pt. ceara. In primul rand ca i se va rari considerabil, in al doilea rand ca trebuie sa se faca o data pe luna, nu la 2-4 zile, deci riscul de a avea iritatie locala este lunar, nu saptamanal.
Si eu am stat neepilata cand eram mica dar cand a vazut mama-mea ca mi-e rusine si ca vroiam sa fiu si eu "smooth" m-a epilat cu ceara.
A durut, dar ii multumesc acum pt. ca firele de par sunt atat de slabite incat le smulg cu degetul, iar parul s-a rarit considerabil.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro