Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Cum ajung acasa incerc sa trimit cartea si ce mai am...

27+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami

Ireth am inteles, multumesc
Laura nu te sfatuiesc sa bati atata drum pana aici pt gradina zoo....nu e mare lucru de vazut, noi am fost anul trecut in vara, era foarte cald si toate animalele eru inchise...deci am cam dat banutii pe bilete degeaba, in schimb, fetita mea, Maria, a fost saptamana trecuta cu clasa, la Ferma Animalelor, in com Pantelimon, foarte aproape de Bucuresti si a venit super-super incantata au pus mana pe animale, au vazut cum se mulge o vacuta, le-au dat de mancare la ponei, gaini, au avut un ghid care le-a explicat pe intelesul lor ce face fiecare animal, ce mananca...etc.... au locuri amenajate pt picnic.....deci super frumos. Poti sa te uiti si pe net.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

am auzit de ferma asta, dar am mai auzit ca e f aglomerat mai ales in weekend. vedem cum reusim sa ne organizam.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

laura, tu cum te mai simti? esti ok?

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

asa-si-asa, dar nu ne plangem ca se poate si mai rau
am cam tras de mine cu contabilitatile, am lucrat de stul de mult si mi-am cam rupt spatele, again.
sunt la fel de mucoasa, sa mor daca inteleg de unde pot produce atatia muci .
ii spuneam ieri doctoritei ca am ajuns la concluzia ca am "raceala de sarcina", ca de 7 luni sunt racita continuu , la care ea imi zice ca intr-adevar, scrie in carti, ca pe perioada sarcinii, se poate produce o inflamare a mucoasei nazale si de la asta sa tot fiu infundata si mucoasa. deci m-am diagnosticat singura , sper sa imi treaca dupa ce nasc.
sunt ingrozita cand imi dau seama ca nu am NIMIC pragtit pt bb (si va mai si citesc pe voi cu listele, cumparaturile, sindromul cuib, etc ) si ma ingrozesc si mai tare. dar, promit, la un moment dat sa ma mobilizez .
deocamdata imi fac planuri de iesit cu copilul din dotare, as vrea sa ajung cu el la baucuresti, la gradina zoologica si la mitingul aviatic de pe 4 iunie, cred ca pentru Dani ar fi super fain si s-ar putea sa fie ultima iesire in formatie de 3 pentru o buna bucata de timp. deci ... hainutele/patutul/cadita/si altele mai asteapta . is denaturata, nu?
in rest io cu munca, cred ca si la copilul asta voi pleca de la birou direct la maternitate, cred ca asa mi-e scris, dar nu imi pare rau, ma mai scoate din casa, mai vb cu lumea ... stii tu.
no cam atat, ca m-am lungit cat o zi de post.
tu? tot in patutz acasa?

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

imi pare rau sa aud ca tot racita esti si nasul nu ti da pace. nu stiu cum rezisti de atatea luni.
legat de cumparaturi, noi suntem si la prima sarcina si cred ca exageram cu multe cumparaturi....sunt sigura ca multe nu le vom folosi. dar e entuziasmul ala, nah...

eu nu stau in pat, din contra, circul f mult, doar nu mai lucrez si asta se simte, pt ca mi-au scazut f mult contractiile. e drept, prind si multe ore de stat in pat, sau pe canapea...dar nu doar in pat. am iesit in parc, m-am dus la diverse prezentari etc.

azi la 3 vad ce e cu colul.

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Pentru voi, Doamnelor, un mic cadou muzical!

http://www.saigonocean.com/nghenhacHoaTau/jukebox.swf

Primele 4 piese, nu merg....

26+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Salutare lume buna

Pai aveti ceva spor la scris as fi vrut si eu sa am macar jumate din sporul vostru.

Vad ca in sfarsit aud si vesti bune despre voi. E mai bine asa...optimismul e mai bun. Si orice ar fi daca e sa fie oricat am incerca sa ne protejam daca e sa se intample se va intampla.

Eu incerc sa fiu cat de activa pot (desi in ultima saptamana m-a apucat o leneee de nu va zic). Totusi merg cu bicicleta (vad ca inca mai pot), merg pe jos, nu mai zic de facut curat si altele. La matza cu bicicleta nu am mai mers din luna a 6-a (ma bocanea la ficati de ziceam ca acusi pic pe jos de durere).. Acum vad ca bb2 nu ma deranjeaza chiar deloc, desi ieri in supermarket mi-a facut faza de am zis ca lesin pe acolo de durere. Mi-a dat vreo cateva in vezica si inghinal de m-a indoit.

Contractiile la noi sunt zilnice unele chiar si dureroase, dar in principiu e ok. No-spa desi iau nu face nika, am impresia ca e apa de ploaie...si mai e si incredibil de amar .

Moasa tot ma bate la cap sa merg sa mai fac un examen de urina, dar sincer n-am nici un chef pentru ca ma duc chiar degeaba. Si chef de umblat aiurea pe la spitale chiar nu am (v-am zis m-a batut o leneeee).
Azi am spalat si eu hainutele la piticanie si acum astept sa se usuce...miros dumnezeieste (am luat ariel sensitive si miroase o piersici, adoor mirosul asta).

Tot azi am fost cu matza la consultatie si la 3 ani (luni avem fieesstaa la gradi) are 95cm si 14 kg . E fooarte bine; ne-am plans ca nu mananca si tanti aia foarte relaxata zice: atata timp cat baga ceva in el...nu mai conteaza. Important e sa fie fericit.
I-a facut testul de ochi si pare ca e ok...desi cam anticooperant cupilul meu.
Nu prea ii place sa faca ce i se spune...poate nu intelege inca tot.
In rest toate bune si frumoase..
Daca nu mi-ar fi asa de lene, ar fi fost si mai bine.

Pupici dragelor si cred ca arunc si eu un ochi pe amazoane...nu de alta dar tare curioasa m-ati facut

Felicia,de pui (Gabriel) si 29+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Pentru voi, Doamnelor, un mic cadou muzical!

http://www.saigonocean.com/nghenhacHoaTau/jukebox.swf

Primele 4 piese, nu merg....

26+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Multumesc, Corry!
E foarte frumoasa muzica, de cand ai scris mesajul o tot ascult.

31+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Ruxi casa de piatra
Babyliciuos feliciatri pt rezultatele bune
Babyblue bafta la eco
anaemi de ce te-a durut spatele? COntractii??? sau ai ridicat ceva?
Roberta bafta la eco

morenna mi se umfla si mie picioarele mai ales daca stau mult in picioare in ziua resxpectuiva. Incearca seara sa stai cu ele in sus si eventual sa iti pui o perna sub ele pe timpul noptii. Poti sa iti cauti si o crema pt picioare, eu folosesc din gama Farmec" Crema pentru piciore obosite" si chiar ma simt mult mai bine
eska intra si tu mai des sa nu te mai dam disparuta

fecian feliciari pt rezulatele matzei. se face test de ochi la 3 ani?

corry f frumoasa melodia

gata

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Corry, multumim...

Foarte frumoasa muzica, ne place

Ramona, te astept cu vesti bune de la control!

Alexia, cum a fost la eco? Ce face printesa?

-ici pentru burtici, mamici, strumfite si pitici!

Theo 31+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

fecian feliciari pt rezulatele matzei. se face test de ochi la 3 ani?

corry f frumoasa melodia

gata

Mama de Ana si 32+

Fashion

Aici se incearca sa se vada cat mai devreme daca au probleme de orice fel. In general autismul, bolile de dezvoltare cat si cele de vedere sunt cele mai atent investigate.

A vazut ca vede, insa rusineala si frica de doctoritza l-a facut sa nu coopereze decat pana la o anumita linie ...si aia cu greu.

Asta e...

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Aaa si sa intru si eu sa spun: Roxi casa de piatra si o familie fericita va doresc!

tuturor sarbatoritelor!!!!

Acum eram ocupata sa imi inspectez ultimele achizitii, insa ce ma interesa tot nu a venit inca (standul pentru patutz).
Insa am primit pungutzele pentru stocat laptele matern, suzeta medicinala (cu care ii poti da bblului medicamentele), rack pentru uscat sticlutele (asta chiar o recomand tutror...chiar si celor care alapteaza...la un moment dat devine foarte necesar).

Eu ma gandesc ce sa pregatesc pentru luni la gradi...cred ca le fac niste muffin la pitici. Macar mananca ceva gatit in casa

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput