Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Felicia ce fel de suzeta medicinala ?

Fetelor va asteptam cu vesti de la echo

27 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor.

am venit de la eco:
- col 3 cm, cu orificiul intern inchis.
- bebe e cam cu 2 zile mai mic decat varsta sarcinii, dar nu s-a aratat ingrijorat, a zis ca e ok.
- are 940 g
- capul e cu 4 zile mai mare
- e tot cu capul in jos.
- placenta s-a ridicat.

per total, eu zic ca e ok.

evident ca m-a intrebat cate kile am luat (m-am dus la dr. obsedat de dieta). am luat 5,5 kg pana in mom asta, dar i-am zis ca am luat in jur de 6 si mi-a zis ca am luat ENORM si ca am depus sunca pe abdomen (mi-a si apucat-o intre degete, nu stiu cum a reusit, ca eu ma chinui si nu pot) si ca n-avem ce face cu aia si ca sub nicio forma sa nu mai mananc atatea dulciuri si nici mancare prea multa, ca o sa ma fac cat malul si el nu face operatie estetica de scos grasimea ci copilul.
zicea in gluma, dar vorbea cam serios.

nu m-am atacat, dar sincer cred ca s-a dus cu pluta rau de tot.
asta e, o sa ma chinui sa nu mai mananc dulciuri sa vad ce se mai intampla.

si de palermo nu i-am mai zis nimic, ca prb il apuca isteria.

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna gasit burtici!

Ruxiii, casa de piatra inca o data si sa fie intr-un ceas bun!

Roberta, ce fain ca a venit mami, esti o fericita! Bravo si pt curatenie.

Crisspy, Laura, felicitari pt rezultatele bune la eco.

Alexa, Ramona, va asteptam si pe voi cu vesti bune de la doctor.

Crisspy si fetele amazoane, v-am mai zis ca Amazon este my best friend de ani, si ma bucur pt voi ca livreaza mai nou si in Romania. Am cumparat de la tobogan si saci cu fertilizator de gradina, pana la cele mai mic accesoriu (gen catarame de curea - un cadou pt un biker). Conditiile de plata si alte intrebari sunt prezentate clar pe site www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=492874" target="_blank">aici:
"Payment Options & VAT
You can pay by:
Credit card: We accept Visa, Delta, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, American Express
Debit card: We accept UK-based Maestro, Solo and Visa cards
Amazon.co.uk Gift Certificates
We do not accept:
cheques or postal orders
Eurocheques
cash in any currency
international debit cards
book tokens
purchase orders".
Happy shopping, fetele! Dar va sfatuiesc sa cititi cu mare atentie reviews de la cumparatori pt fiecare articol, ca sa evitati pe cat posibil eventualele dezamgiri.

Pupice,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Ce faina e muzica, merci Corry! Cred ca e pe gustul lui bebe

Alexia

32+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Felicia ce fel de suzeta medicinala ?

27 + Arianna-Maria

Uite www.baby-walz.nl/Lichaamsverzorging/Gezondheid/Huisapotheek/group/55180/product/2572149/L/3/Medicijnen-fopspeen-Oom-Dokter.a833.0.html" target="_blank">aici. Am avut ceva probleme la Bitzu cu administrarea antibioticelor si ma gandesc ca poate pe asta am sa il pacalesc asa

Felicia,de pui (Gabriel) si 29+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Salutare fetelor!

Vad ca am ajuns si eu chiar la ultima pagina
Please 5 min rabdare sa fac capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Merci Felicia.....e super...la noi nu am vazut asa ceva ....doar mniste biberoane de 30 ml care erau pt administrarea medicamentelor.

Babyblue.....felicitari

27 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian
Eu ma gandesc ce sa pregatesc pentru luni la gradi...cred ca le fac niste muffin la pitici. Macar mananca ceva gatit in casa
Felicia, sa inteleg ca piticul tau implineste acum 3 ani? Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!!! Aici se obisnuieste la fel la gradinita sa duci muffins (sau "cup cakes", de alea cu glazura pe deasupra), fructe, inghetata (cutie mare si portioneaza educatoarele) si suculet natural la tetrapak. Eu am mai dus si prajituri sau tort de casa inainte, cu acelasi gand ca e mai sanatos pt copii, dar cum nu-s obisnuiti decat cu tampenii super-dulci si super-colorate din magazin, nu prea s-au ingesuit piticii. Distractie placuta!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Capitol nou, 53!

Mergi la inceput