Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

nu :)
sambata intru in saptamana 33...
sunt in prenatal din saptamana 27, am avut niste contractii destul de rele si dr m-a consemnat la pat... si tu la fel, parca, nu?
putin mai putin panicata ca atunci cand am scris prima oara la fiv biogenesis, la fel de obsedata cu ecografiile :)
scuze de off topic fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetelor am in format electronica cartea:

400 DE RETETE CULINARE PENTRU COPILUL TAU: 0-3 ANI , CERNAIANU Laurentiu .........daca va intereseaza incerc sa o trimit pe email-ul comun cand ajung acasa.

Ireth...sper sa nu plictisim fetele cu amazoul nostru dar, daca poti sa-mi dai mai multe detalii cum ai reusit sa faci com as fi super fericita.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocanita

nu :)
sambata intru in saptamana 33...
sunt in prenatal din saptamana 27, am avut niste contractii destul de rele si dr m-a consemnat la pat... si tu la fel, parca, nu?
putin mai putin panicata ca atunci cand am scris prima oara la fiv biogenesis, la fel de obsedata cu ecografiile :)
scuze de off topic fetelor.

....mai ai putin
poti sa scrii aici la noi ,....te incadrezi la odiseea noastra
eu sunt cu cerclaj

27 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami

Fetelor am in format electronica cartea:

400 DE RETETE CULINARE PENTRU COPILUL TAU: 0-3 ANI , CERNAIANU Laurentiu .........daca va intereseaza incerc sa o trimit pe email-ul comun cand ajung acasa.

Ireth...sper sa nu plictisim fetele cu amazoul nostru dar, daca poti sa-mi dai mai multe detalii cum ai reusit sa faci com as fi super fericita.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

pe mine ma intereseaza .
merci

27 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Roberta bafta la eco!
Crisspy felicitari pt rez bune !

babyblue eu am spalat hainutele la 40 gr. Le-am pus pe programul cel mai lung de 2h si ceva si cu extra clatire....nu cred sa fi in trat la apa...sau cel putin nu mi-am dat seama. vad dupa ce le-oi calca

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

laura, tu cum te mai simti? esti ok?

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

asa-si-asa, dar nu ne plangem ca se poate si mai rau
am cam tras de mine cu contabilitatile, am lucrat de stul de mult si mi-am cam rupt spatele, again.
sunt la fel de mucoasa, sa mor daca inteleg de unde pot produce atatia muci .
ii spuneam ieri doctoritei ca am ajuns la concluzia ca am "raceala de sarcina", ca de 7 luni sunt racita continuu , la care ea imi zice ca intr-adevar, scrie in carti, ca pe perioada sarcinii, se poate produce o inflamare a mucoasei nazale si de la asta sa tot fiu infundata si mucoasa. deci m-am diagnosticat singura , sper sa imi treaca dupa ce nasc.
sunt ingrozita cand imi dau seama ca nu am NIMIC pragtit pt bb (si va mai si citesc pe voi cu listele, cumparaturile, sindromul cuib, etc ) si ma ingrozesc si mai tare. dar, promit, la un moment dat sa ma mobilizez .
deocamdata imi fac planuri de iesit cu copilul din dotare, as vrea sa ajung cu el la baucuresti, la gradina zoologica si la mitingul aviatic de pe 4 iunie, cred ca pentru Dani ar fi super fain si s-ar putea sa fie ultima iesire in formatie de 3 pentru o buna bucata de timp. deci ... hainutele/patutul/cadita/si altele mai asteapta . is denaturata, nu?
in rest io cu munca, cred ca si la copilul asta voi pleca de la birou direct la maternitate, cred ca asa mi-e scris, dar nu imi pare rau, ma mai scoate din casa, mai vb cu lumea ... stii tu.
no cam atat, ca m-am lungit cat o zi de post.
tu? tot in patutz acasa?

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Laura, perfect de acord cu tine. Catedata cadem in extreme
eu o sa continui sa mananc ardei iute, ca ma simt bine. Si imi place de mor

Maria, comanda a facut-o cumnatul meu, care are card pe firma, el comanda destul de des din afara, deci pasii nu stiu care sunt, din pacate. Eu doar i-am spus vreau aia si aia, i-am dat banii (cash) si el a facut comanda, mi-a spus cat ma costa.
Deci poate ne ajuta cineva care a facut efectiv comanda
Cartea aia pare super interesanta, cand ai timp trimite-o te rog pe mailul comun, ca sigur ne prinde bine!

laura, o floare de la mine pentru chinul cu contabilitatea. si eu mi-s tot contabila, deci te inteleg pe deplin
chiar, ma asteapta un weekend muncitoresc...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Maria si pe mine ma intereseaza cartea.

Laura si eu sunt la fel cu "raceala" asta de sarcina. De cand am ramas insarcinata numai cu nas infundat, mucoasa si stranut de numa'

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eska spune:

buna fetelor!
Krissy, va citesc, cum sa nu? de fapt ma straduiesc sa va ajung din urma cu cititul. Asa ca urez "La multi ani!" tuturor sarbatoritelor pe care n-am apucat sa le felicit asa, retroactiv
Noi am tot fost plecati, de Paste pe la parinti cateva zile, apoi 2 saptamani n-am fost in tara. Cum eu voiam sa merg la un congres in Olanda am profitat si ne-am facut un concediu in 2, mai prelungit, incluzand si Belgia si putin Franta. Cam asta cred ca a fost babymoon pentru noi ultima iesire cat inca mai suntem in aceasta formula. A fost frumos, dar putin cam obositor, cand am ajus acasa am zis ca tot ce-mi doresc e sa zac
Apoi weekend-ul trecut am fost nasi de botez (eu am tinut finutul in biserica, si am facut o febra musculara dupa ce am stat 40 min cu 5 kg in brate
In rest noi crestem!! Eu am ajuns deja la 10 kg jumate ( cred ca nici ciocolata belgiana n-a ajutat aici ), deci am sarit din graficul pe care mi-l propusesem. Bebe e un miscaret, ce sa mai! De vazut abia pe 1 iunie il mai vedem

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Ireth am inteles, multumesc
Laura nu te sfatuiesc sa bati atata drum pana aici pt gradina zoo....nu e mare lucru de vazut, noi am fost anul trecut in vara, era foarte cald si toate animalele eru inchise...deci am cam dat banutii pe bilete degeaba, in schimb, fetita mea, Maria, a fost saptamana trecuta cu clasa, la Ferma Animalelor, in com Pantelimon, foarte aproape de Bucuresti si a venit super-super incantata au pus mana pe animale, au vazut cum se mulge o vacuta, le-au dat de mancare la ponei, gaini, au avut un ghid care le-a explicat pe intelesul lor ce face fiecare animal, ce mananca...etc.... au locuri amenajate pt picnic.....deci super frumos. Poti sa te uiti si pe net.

Mergi la inceput