Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra stefy, duminica face fata 3 luni nsi nici gand de rusi. La Cristi cat am alaptat nu mi-a venit. La 5 luni am ineput diversificarea si am rarit suptul, la 6 luni am intarcat si abia la 7 luni mi-a venit. Mi-am dat seama ca fata mea papa f putin si totusi creste f bine. Aseara sotul i-a dat aproape 125ml si a dormit fara pb de la 9:30 seara la 8:00 dimineata ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
m-am linistit
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
cea mai fericita
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
9.03.2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
stefyapost spune:
citat din mesajul lui strumphitza Buna seara fetili ![]() Ce faceti? Cam liniste pe aici, se vede ca e vineri seara, ati plecat la club eh ? ![]() ![]() ![]() Noi am fost un pic pe afara la plimbare in cartier si pe la putin shopping dar nu prea m-a lasat piscoata sa stau mai mult ca se trezise si incepuse sa se smiorcaie ca voia papa, deci ne-am grabit spre casa ,chit ca as mai fi stat ca a fost frumos si caldut, putin vanticel dar numai bine ne racorea sub fuste ![]() ![]() ![]() Georgyiuly, cand ne mai pui pozici noi cu scumpii tai ? ![]() ![]() ![]() Ailed, ce mai spui ca faci? ![]() ![]() ![]() ![]() Ally sa iti fie de bine profitatul de timpul liber ![]() ![]() madutza_bra , te-ai suparat ca am schimbat prima pagina ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() scrish, ne invidiezi ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alina.n multa sanatate lui Alex , sa se faca bine repede ![]() ![]() stefy, ce-as mai vrea si eu la intalnire cu tine ![]() ![]() ![]() ![]() ana_2010, nu te ingrijora ca bebe nu gangureste inca, el oricum a fost nascut prematur, 7 saptamani mai devreme de termen, deci mai ai putina rabdare ca se spune ca bebei prematuri fac tot cu intarziere pentru ca s-au nascut mai devreme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisuc, tu pe unde esti ca nu te-am citit de vreo 2 zile? Totul ok ? cum te simti? Petru e ok sau si-a dat peste cap de tot somnul de noapte ? sper ca nu si in curand o sa te citesc , abia astept ![]() ![]() ![]() Gata palavrageala ca acusi se trezeste piscotel si tre` sa sar cu ![]() ![]() O seara buna si un weekend placut daca nu mai apuc sa intru zilele urmatoare ca am ceva planuri pentru maine si poimaine ![]() Noapte buna, somn usor, 7 purici pe-un picior ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
credeam ca eu sunt singura nebuna care face baie puiului asa tarziu,dar vad ca mai e una
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
luleleeee!!!!
![](jamaican.gif)
![](fumeaza.gif)
cea mai fericita
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
9.03.2011
![](images/user_woman.png)
georgyiuly spune:
Neata fetele!!! Va las pt cele care v-ati trezit deja.Giulia s-a trezit la6,30 asa ca sunt la datorie,astept sa se trezeasca si piticul pt micul dejun.
Miki...lunea trecuta i-am dat jos pamparsul Giuliei,am lasat-o doar in pantalonasi si i-am adus olita inn salon,unde sta ea tot timpul.A facut si marti in pantaloni,dar dupa fiecare pipi facut in pantaloni o asezam si pe olita si mai scapa si acolo 2-3 picaturi.Dupa care ne duceam victorioase la baie cu olita sa arunam continutul si sa schimbam pantalonii.Marti seara a facut singura pipi si caca la olita,fara sa o vedem noi.Si de atunci face singura,cand ii vine isi da jos pantalonii,se aseaza pe olita si apoi isi duce continutul la wc.Noaptea ii pun pampers tip chilot momentan ca nu sunt pregatita eu sa o trezesc nopatea sa faca la olita...ca sunt cam obosita.In rest face la olita..chair daca iesim si eu ii pun pampers afara nu face in el cere sa faca pipi.Consider ca ea a facut toata treaba,probabil a fost pregatita si nu mai suporta nici ea pampersul.
Sper sa reusiti si voi cat mai repede ca stiu cum e!
Multumesc pt raspunsul legat de wrap.
Strumphi...te-a lasat Sophia sa te odihnesti???In Londra am fost acum vreo 6 ani,de Paste.Mi-a placut foarte mult tot ce am vizitat,dar mai presus d toate mi-au placut oameni,ca sunt foarte relaxati si fiecare isi vede de treaba lui,mi-au dat un sentiment ca indiferent de natia care esti ,esti binevenit...la Roma le cam citesti pe fata "placerea"de a convietui cu strainii.
Madutza...sa aveti un botez foarte frumos,distractie placuta la petrecere si vremea sa tina cu voi!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si
Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ina.click spune:
Neata! e asa frumos afara!
m-as aventura pana in Herastrau dar mi-e ca ne prinde vreo ploaie :(
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
lalely07 spune:
Neata fetele..Nu mai suport ora 5!!!
Gangurel are ceasul setat fix la aceasta ora..are programul lui..oare cand reusesc sa ii instalez alt program???
Si acum stau pe langa el pe post de asistent de suzi..el se agita si o scapa si eu sunt aghiotantul responsabil sa o pun la loc la el in gura..
Lavi..scuza-ma nu am apucat sa iti spun ca sunt superbe pozele..tu arati bestial,in nici un caz ca mamica de 2 copii.Mi-a placut enorm costumasul gri al lui Lucas,poti sa imi dezvalui de unde a fost luat??(asta daca sti)..si mie mi-ar place ceva de genul pt botez...si parca am vazut unul crem la Mothercare??
Astept sa se mai incalzeasca un pic si iesim afara..macar acolo doarme..dar eu cand vin acasa as dormi si eu de numa..dar el gata si-a facut somnul si nu mai vrea..sta de veghe!!!
La mine este aiurea ca sotul lucreaza si sambata si mereu pana tarziu,pt ca imi doresc si eu sa mai dorm legat cateva ore..si sa mai lenevesc dupa-amiaza...Ei..vremuri ...cand eram gravida leneveam si dormeam non-stop..si acum is chiauna!!!!
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
pisucmic spune:
Neata fetelor!
Strumpfi, multumesc de intrebare!
De data asta "No news - good news!". N-am mai scris pentru ca ieri am fost la spital sa-mi vad colegii, si la pranz am iesit 2 ore si ceva afara cu bb - era o vreme minunata!
Cu somnul, din contra, cred (sper) ca am gasit solutia castigatoare: m-am lamurit ca daca reusim sa ducem baita pe la 9 si ceva, 9.30 seara, apoi papa si adoarme imediat dupa. Noaptea cealalta a dormit 6 ore legate, apoi inca 3 ore legate. Azi noapte a dormit 5 ore, si apoi inca 3 ore, si acum doarme din nou. Si-a cam structurat programul: dimineata doarme mai mult, eventual cu o pauza de joaca; dupa-amiaza dupa 5 nu mai doarme pana la baita (decat cel mult jumate de ora cand se oboseste cu joaca), asa ca e perioada dedicata comunicarii . Mananca mai nou de 7 ori pe zi (deci a mai scazut o masa, asa ca am si eu satisfactia sa simt sanii plini inainte de mese (ca tot la 2 ore ziua erau bietii de ei cam moi...).
Madutza, botez frumos sa ai azi! Si noi mergem azi la restaurant sa vorbim, am stabilit pe 3 iulie la biserica.
Ina, evident ca poti iesi, va fi vreme frumoasa, si oricum nu cred ca vine ploaia asa brusc, mai intai vin norii . Eu nu merg insa in Herastrau in we desi e aproape fiindca cred ca e mare nebunie de lume; prefer parcul Kisselef. Poate incep si cu Herastraul de saptamana viitoare, dimineata.
Ana, Somleac, bine ati venit! Sa ai 5 copii mi se pare minunat, dar si eroic! Esti extraordinara
Stefy, cand vii in tara? Poate ai scris dar n-am vazut.
Scrish, ai pus poze cu noua coafura?
Va pup pe toate apasat
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
stefyapost spune:
neata mamici si bebici frumosi!! puiutul meu e cam agitat si imi fac griji..ieri si azi a dat un pic afara si noi nu am avut asa probleme pana acum..
azi ne ducem si noi la un restaurant sa vedem meniul pt botez si maine mergem sa vb cu preotul pt data...intre 2 si 9 oct...pr mine m-au botezat pe 3 oct si acum,dupa 30 de ani, imi botez puiutul
madutuleazi e botezul printesei tale??? sa ii fie de bine si sa aveti o petrecere exact cum doriti
pisuc pe 29 mai venim...abia astept
cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia
9.03.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
strumph, doar lm acum.., eu am facut o ceasca de ceai de musetel infuzie si i-am dat 0 lingurita si a fcut caca super ieri, dupa fiecare masa, maro , mai legat... fetele care ati pus ceai in apa cu care ati facut laptele... nu cred ca il beau copii vostrii.. voi ati incercat ceai de musetel cu lapte?
cu pozele astept sa-mi faca si mie vreo pretena o poza ca sa mi-o trimita pe mail sa pot sa repet figura.... inca nu am luat alt laptop
Deea ai vazut ca si andreea a zis ca mine
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
stefyapost spune:
citat din mesajul lui ailed_dota strumph, doar lm acum.. ![]() ![]() cu pozele astept sa-mi faca si mie vreo pretena o poza ca sa mi-o trimita pe mail sa pot sa repet figura.... inca nu am luat alt laptop ![]() Deea ai vazut ca si andreea a zis ca mine ![]() mami de fete frumoase: ![]() ![]() |
ceaiul de musetel pt ce il bea???
cea mai fericita
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
9.03.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
djlaura01 spune:
neata fetelor cu ce crema dati pe fata la bebelusi care au bubite(gen cosuri)??????
_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE