Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna fetele!!!

In sfarsit reusesc si eu sa scriu 2 vorbe!Copii inca dorm..astept sa se trezeasca sa iesim in parc ca a venit si la noi vara!!!

Miki...stiu ca tu ai folosit wrap-ul,te rog spune-mi si mie cat de tare se incalzeste bebe in el?Vreau sa-mi comand si eu unul,pt ca marsupiul mi-a rupt spatele si alt mijloc de transport bebe nu am, ca Giulia se deplaseaza cu carutul.

Stumphi,Irina...Londra este si orasul meu preferat!Roma..e frumoasa,dar vizitata ca turist,eu am exerimentat-o muncind si este foarte obositoare.

Irinuca ...ma tin sa-ti sriu tare de mullllttt...ca suntem din Focsni amandoua..si vroiam sa te intreb daca liceul l-ai terminat la Unirea ca parca te cunosc"din vedere".
Daria e numele pe care il vroiam pt Giulia,dar n-a vrut taica-su.Ma intreb...ce au barbatii cu numele asta,ca vad ca si Ailed s-a"plans" de acelasi lucru!!!

Bebe Sebastian vad ca si-a reglat programul de masa,manaca la3 ore si adoarme singurel in patut/landou.Doar seara ritualul este baita,masaj..bagat cu mami in pat si cu in gurita.In rest este cuminte,zambeste cu gurita pana la urechi si a inceput si el cu anggg,anggg.

Azi m-am dat jos din pat la 8.45,nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat era ceasul

ma duc sa o trezesc pe Giulia ca i-am scos pampersul(de fapt si l-a scos cam singura)si daca se scapa pe ea in somn se sperie si boceste de ne stie tot cartierul!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

felicitari in primul rand pt reusita cu pampersul.. vreau si eu secretul ca nu mai suport eu pampersul lui vlad

wrapul e dintr-un material super care nu prea transpiri, insa vara la 35 de grade afara e cam imposibil sa nu transpiri..cel putin la contactul dintre burta lui bebe si burta lui mami..de fapt numai acolo transpira vlad si aveam intotdeauna un body la mine de schimb..dar vara eu zic ca si in landou trabnspira..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

in loc sa dau sa corectez mesajul anteror am deschis alta fereastra de mesaj nou...asa ca ma fac aici inteleasa...cand am zis ca nu i-am dat ceai de musetel lui A ...m-am referit la ceai dintr-un pliculet facut in 200ml apa.....caci metoda cealalta ..pliculetul se pune cam in 500-600ml apa...sau cel putin eu in atata apa il puneam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

miki ce mai faci ?
cum te mai descurci cu cei 2 prichindei?

uff mai fetelor sunt asa de suparata pe mine si pe vointza asta a mea
m-am ingrasat 4kg.....reusisem performantza de a ajunge la 56 chiar inainte de paste....apoi s-avazut ca m-am ingrasat de sarbatori.nu stiu cat dar azi cand m-am urcat pe cantar si am vazut iar 60 sa lesin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara fetili

Ce faceti? Cam liniste pe aici, se vede ca e vineri seara, ati plecat la club eh ? la party la Brasov cu radio zu ? sau inca pe afara la lumina lunii?

Noi am fost un pic pe afara la plimbare in cartier si pe la putin shopping dar nu prea m-a lasat piscoata sa stau mai mult ca se trezise si incepuse sa se smiorcaie ca voia papa, deci ne-am grabit spre casa ,chit ca as mai fi stat ca a fost frumos si caldut, putin vanticel dar numai bine ne racorea sub fuste acum piscotel doarme de vreo ora si ceva ca a papat si mami se da pe net pana se trezeste sa ii fac baitza

Georgyiuly, cand ne mai pui pozici noi cu scumpii tai ? cand ai fost la London ca vad ca si tu esti indragostita de orasul asta ?

Ailed, ce mai spui ca faci? ii mai dai lp la dodo sau numai lm ? vad ca mai multe mamici se plang de kk lui bb ca fac rar si mult si a mea azi se chinuia sa faca si gemea si se scremea si a facut mult kk dupa 3 zile , ajutata cu termometrul desigur

Ally sa iti fie de bine profitatul de timpul liber vad ca v-am facut la toate pofta de cand v-am spus eu de planurile mele marete de acum vreo 3 zile in urma

madutza_bra , te-ai suparat ca am schimbat prima pagina ? sa o fac la loc galbena ?? sa-ti fie de bine ieseala cu fetele de aseara , ce-as mai vrea si eu, dar eu nu am nici o prietena aici care vine la Londra sa ies si eu la o cafea si un shopping???

scrish, ne invidiezi ? ehh lasa ca pleaca si musafirii si o sa profiti din plin bebe a tau e cumintel si doarme toata noaptea si o sa te lase sa il obosesti pe domnu sotz mai mult decat mine ca la mine piscoata e fixata sa se trezeasca la 3 ore noaptea sau poate si mai putin in ultima vreme , nu stiu de ce si-a stricat somnul iar

alina.n multa sanatate lui Alex , sa se faca bine repede si tu cu el

stefy, ce-as mai vrea si eu la intalnire cu tine dar o sa ma multumesc sa vad pozici cat despre tutun, nu mai zi inca o data ca si pe mine ma bat gandurile astea de vreo 2 sapt dar rezist ca nu mai vreau sa le reiau

ana_2010, nu te ingrijora ca bebe nu gangureste inca, el oricum a fost nascut prematur, 7 saptamani mai devreme de termen, deci mai ai putina rabdare ca se spune ca bebei prematuri fac tot cu intarziere pentru ca s-au nascut mai devreme deci putintica rabdare si nu te stresa, eu am fost nascuta la 32 sapt si eram cat un pachet de zahar si sunt bine sanatoasa si vorbareata de mama focului dupa cum vezi plus ca am recuperat la greutate si restul de o intrec pe maica mea acum

Pisuc, tu pe unde esti ca nu te-am citit de vreo 2 zile? Totul ok ? cum te simti? Petru e ok sau si-a dat peste cap de tot somnul de noapte ? sper ca nu si in curand o sa te citesc , abia astept

Gata palavrageala ca acusi se trezeste piscotel si tre` sa sar cu la interval si apoi sa ii pregatesc baitza si nani nani dupa

O seara buna si un weekend placut daca nu mai apuc sa intru zilele urmatoare ca am ceva planuri pentru maine si poimaine

Noapte buna, somn usor, 7 purici pe-un picior !!!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Piscoata inca doarme, deci eu mai bantui pe aici oleak nu mult ca daca nu se trezeste in urmatoarele 10 -15 min o trezesc eu sa o bag la baitza ca se face tarziu dupa aceea

Persi, am vazut pozici noi cu Raducu ce scump e si ce ochisori frumosi are in unele pozici parca seamana cu piscotel a mea la mutrite mai treci pe la noi sa ne mai spui de voi

Mai fetele, eu cred ca multe fete care nu mai intra pe la noi si nu intrau prea des ne-au pierdut urma de cand ne-am mutat in casuta noua. Voi nu credeti, ce spuneti ? Ce spuneti daca le-am trimite cate un PM cu link catre subiectul unde ne gasesc acum? Asta numai la fetele care nu au intrat de mult timp, cred ca ar fi bine si am auzi si noi vesti de la ele?

Fug ca s-a trezit si ma striga

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Buna seara mamici
eu n-am mai reusit sa intru ca fetita mea a avut nasucul infundat si mititica nu prea putea sa doarma bine si uite asa am stat cu ea noptile
acum e mai bine ,doarme bine
astazi am facut 2 luni, ce mari suntem

Mergi la inceput

Lavi, am vazut pozicile si vreau sa va felicit sunteti o familie minunata, reusita copii frumosi si sanatosi
tu arati trasnet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti mamicilor? Am intrAt d p tel sotului sa va povestesc ca i-am facut lui Rares baie in cada cu colacul. I-a placut f mult si daca nu a inotat si pe fata si pe spate ,parca era o broscuta. A fost minunat si ne-AM distrat si am ras,am gangurit super. MADUtA petrecere frumoas la botez. Yasmi sa aveti o aniversare frumoasa si tu si sotul. Ce cadou i-ai luat? DEEA m bucur ca te-am citit si ca Anna a luat in greutate,usor usor asimileaza si ea.Sper sa gasesti un pediatru bun si sa o duci ca sa te linistesti. Ai putea incerca la Municipal la AnA Culcer. Strumphy,Ally pupici. Delia astept sa mai pui o poza noua cu Dodo. Somleac multumesc pt sfat si felicitAri pt cei 5copilasi,esti o curajoasa. Pupici tuturor fara exceptie si somn usor

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

am citit pe sarite din urma
Madutule, ce simpatic Cristinelu'sa-l pupe mama de scump
Ally ce ursulet mumos am vazut eu acolo
Simona, multa sanatate mamei tale si multi la micuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

seara buna ...ce fac fetele??dormiti,sunt sigura...eu cucuvea pe aici...am fost azi sa facem pasaport la puiut. vinerea viitoare este gata...apoi am fost prin mall sa caut 1-2 hanorace pt puiut ca tot vad ca e racoare prin romanica...am cautat de mi-a venit ameteala ca toate magazinele au bagat colectiile de vara...am gasit intr-un sfarsit la zara un trening f frumos...sper macar o seara sa fie racoare sa razbesc sa il dau macar o data
am si eu nevoie de niste pareri si sfaturi... as vrea cand vin in tara sa iau caruciorul nu landoul... caruciorul nostru se intinde la 180 grade si puiutul poate sta intins si mi-ar fi mult mai usor in aeroport ca se strange tot...credeti ca e ok sa pun puiutul in carucior de acum???http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2011/Pliko+Switch+Compact+Modular asta-i caruciorul nostru(ca sa vedeti cum se intinde)
cele care ati zburat cu bebei...v-au lasat sa treceti cu bibe cu ceai sau apa pt laptic???

tuturor

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

Mergi la inceput