Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

a si daca tot sunt discutiile pe pag asta ...voi ma speriat rau ce tot cu baia relaxanta abia dupa 6s
pai eu am facut o baie scufundata toata in cada cred ca pee la 2-3s
dr. nu mi-a zis nimic de 6s
mi-a zis la externare sa nu fac dus pana nu-mi scoate firele..apoi nu a mai specificat nimic
oricum eu la cezariana asta pe toate le-am facut pe dos
marti a2a dupa operatie..in loc sa beau doar ceaiul ala..eu primul lucru mancat a fost un ou...apoi un activia ma facusem cimpoi
a3a zi am mancat un borcan de compot din comert
nu am respectat nimic....
am ridicat carutul..am aspirat si spalat pe jos ..cu astea o cam bagasem pe maneca ca de la lohii ff putine , m-am trezit cu shuvoi de sange rosu si apoi m-au tinul lohiile fix 6s
gata ...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Uff abia s-a linistit.

Deea nu cred ca de la ridicat ti-au venit lohii timp de 6 sapt. Si eu ridic si car intr-una, carucior, landou, copil de 3 ani, bagaje. Asta e nu pot sta ca o mimoza in pat 6 saptamani.

Ailed_dota multumesc. Si fetele tale au nume frumoase. Dodo e porecla nu? noi ii spunem Ilincai Ghighiricaca asa a botezat-o Matia inca din burtica.

Intrebare
3 de cand v-ati apucat de sport inclusiv abdomene?
4 ce regim miraculos ati tinut ca ati slabit asa frumos? nu v-a afectat lactatia? Dati si la mine reteta ca-s iesita drau din grafice.

merg sa spal vasele si sa adun ca-mi vin cumparatori la aparatment.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Uff abia s-a linistit.

Deea nu cred ca de la ridicat ti-au venit lohii timp de 6 sapt. Si eu ridic si car intr-una, carucior, landou, copil de 3 ani, bagaje. Asta e nu pot sta ca o mimoza in pat 6 saptamani.

Ailed_dota multumesc. Si fetele tale au nume frumoase. Dodo e porecla nu? noi ii spunem Ilincai Ghighiricaca asa a botezat-o Matia inca din burtica.

Intrebare
3 de cand v-ati apucat de sport inclusiv abdomene?
4 ce regim miraculos ati tinut ca ati slabit asa frumos? nu v-a afectat lactatia? Dati si la mine reteta ca-s iesita drau din grafice.

merg sa spal vasele si sa adun ca-mi vin cumparatori la aparatment.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

da, Dodo ii spuneam eu in burta , ca-mi ziceau dr ca e mare si a avut doar 2870 la nastere, abdomene poti sa faci de cand nu mai ai lohii si nu te doara burta cand le faci... timp sa ai...
eu regimul l-am tinut in timpul sarcinii ca am avut diabet gestational... scoate zaharul , painea alba, si sucurile

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Deea ai PM

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

SOMLEAC imi pare bine ca ai aparut prin zona
zi-ne si noua cum e cu cei 5 copilasi?
cum te descurci?
ii ai pe tpti la gradi sau scoala?
si stai doar cu cea mica?
sau te ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!

In sfarsit reusesc si eu sa scriu 2 vorbe!Copii inca dorm..astept sa se trezeasca sa iesim in parc ca a venit si la noi vara!!!

Miki...stiu ca tu ai folosit wrap-ul,te rog spune-mi si mie cat de tare se incalzeste bebe in el?Vreau sa-mi comand si eu unul,pt ca marsupiul mi-a rupt spatele si alt mijloc de transport bebe nu am, ca Giulia se deplaseaza cu carutul.

Stumphi,Irina...Londra este si orasul meu preferat!Roma..e frumoasa,dar vizitata ca turist,eu am exerimentat-o muncind si este foarte obositoare.

Irinuca ...ma tin sa-ti sriu tare de mullllttt...ca suntem din Focsni amandoua..si vroiam sa te intreb daca liceul l-ai terminat la Unirea ca parca te cunosc"din vedere".
Daria e numele pe care il vroiam pt Giulia,dar n-a vrut taica-su.Ma intreb...ce au barbatii cu numele asta,ca vad ca si Ailed s-a"plans" de acelasi lucru!!!

Bebe Sebastian vad ca si-a reglat programul de masa,manaca la3 ore si adoarme singurel in patut/landou.Doar seara ritualul este baita,masaj..bagat cu mami in pat si cu in gurita.In rest este cuminte,zambeste cu gurita pana la urechi si a inceput si el cu anggg,anggg.

Azi m-am dat jos din pat la 8.45,nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat era ceasul

ma duc sa o trezesc pe Giulia ca i-am scos pampersul(de fapt si l-a scos cam singura)si daca se scapa pe ea in somn se sperie si boceste de ne stie tot cartierul!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna ziua,am aparut si noi am cam fost toata ziua pe afara ,a fost o vreme asa frumoasa la sinaia la noi

ptr toate mamicile

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

Buna seara. Reusesc sa intru si eu, in sfarsit.

Mie mi-a zis dr gine sa nu fac baie cit timp am lohii, chiar daca trec 6 sapt. Inca n-am facut

Oare e anormal ca al meu prunc inca nu gangureste? Vad ca voi spuneti ca deja o fac ai vostri...

Revin ca a inceput scandalul

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mai fetele
am si eu o intrebareeeeeeee
va rog sa-mi raspundetiiiii

CAT CEAI DE MUSETEL TRE SA BEA UN BEBE MIC CA SA FACA KK?
petra mea e nefacuta de3 2 zile
si face ca trenul
si nici nu poarte face
a baut doar 15ml de ceai de musetel
acu jumate de ora
si nimic incq
offffffffffffff
si azi noapte nu am dormit deloc aproapeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Cami eu ceai de musetel nu i-am dat lui A niciodata....insa pe viss o invatase neoatoloaga de la giulesti sa scufunde un pliculet de ceai 1-2 minute in apa incalzita/fiarta pt lapte

am zis ca daca fac si eu asa o fac sa faca kk ....dar dincontra i-am provocat mai multa agitatie...dupa ce tagea din biberon cam jumatate se punea pe plans se incorda facea uat de tot....
cum mi-am dat seamaca o derranja....i-am facut si cu lp nan si duminica trecuta cu milumil....abia duminica mi-am dat seama , dupa 2 biberoane, a facut la fel....apoi am reusit sa o calmeez cu un pliculet de biotics baby...se pare ca o irita musetelul....

cu ce mai reusesc eu sa o stimulez....ii pun supozitor dar nu 1/2 odata..asa cat rup cu unghia si daca nu face...tot ii mai pun....azi dimi se tot scremea de pe la 6 faa...la 7 i-am pus o bobitza de supozitor si in cateva minute a facut ff mult....

petra cum fface kk...tare ca niste galmute ...sau are doar un dop ca anna...caci la noi asa e vreo 5cm de parca e un baton de plastelina si apoi e normal...pana la apos uneori

mada si care mai aveti maine otezul , sa va bucurati din plin de acesta zi minunata si sa fie cu mult soare...ca azi

somleac si ana2010 bine ati venit in clubul fluturasilor!!!!
somleac m-ai lasat fara cuvinte...daca nu te intreba cami cu e cu 5 copii eu nu bagasem de seama

ailed ms de pm....o sa iti zic eu ceva legat de ce mi-ai scris
buburuzele ce iti mai fac....poze cu ele de ce nu pui...macar una cum ai pus cu dodo...hai nu fi rea

ma retrag...pic de somn...dar as vrea sa mai stau sa-i mai dau un bibe la 23 ca acum la 19 a mancat mai prost....nu i-am dat cand a cerut si asa s-a enervat ca abia am mai potolit-o

Mergi la inceput