Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
ally a fost ok, n am facut febra musculara dar in schimb ma durea carnea pe mine ca am indurat eroic si nu i am zis sa faca la o intensitate mai mica
sunt si eu nebuna, ca daca era dupa mine trebuia sa ma si bata doar doar sa ma vad COMPLET fara celu dupa prima sedinta
madutza_bra spune:
stefy, duminica face fata 3 luni nsi nici gand de rusi. La Cristi cat am alaptat nu mi-a venit. La 5 luni am ineput diversificarea si am rarit suptul, la 6 luni am intarcat si abia la 7 luni mi-a venit.
Mi-am dat seama ca fata mea papa f putin si totusi creste f bine. Aseara sotul i-a dat aproape 125ml si a dormit fara pb de la 9:30 seara la 8:00 dimineata
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
cami_antonia spune:
salutare fetele
strumph eu am vazut praga si berlinul
ti le recomand cu toata caldura
sunt minunate
mai ales praga
de fapt mie mi-a placut f mult germania
desi din ceea ce invatasem in facultate nu prea aveam tragere de inima sa merg sa o vizitez
dar am facut acest lucru
de la nord la sud
si e minunata
contrar a ceea ce se zice
si nemtii sunt minunati
te ajuta
iti vorbesc frumos
etc
mai am multe de vazut in germania
dar as reveni oricand
iar praga e sublimaaaaaaaaaaaa
mai minunata decat viena
mai curataaaaaaaaaaaaaaa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Buna fetelor, am dat buzna acu 2 zile si de atunci n-am mai zis nimic.Din pacate alaltaieri am fost la lucru vreo 5 ore ca au avut urgenta si nu s-au descurcat fara mine.Am luat si pitica cu mine si a fost ok.Ieri au avut de dimineata concurs de pian copii mari, asa ca am fost de dimineata acolo, Ilinca a fost super cuminte doar eu m-am rupt de spate pe scaunele alea incomode cu ea in brate si la , iar dupa masa am avut la gradi lectie deschisa la engleza.
Mandradeac pentru muci albi , asa mai grosi nu cei care curg intr-una este foarte bun remediul homeopat hidrastis CH 15 cate 5 granule de trei ori pe zi. Eu i-am dat Ilincai si numai cate o granula nediluata direct in gurita aprox din ora in ora.
Stefyapost pentru furnici pune intr-un capac de borcan ulei de gatit. Capacelul ala pune-l jos unde ai tu furnici sa nu fie totusi in cale sa dai peste el. Ai sa vezi ca intr-o zi se aduna acolo toate furnicile si eventual acolo poti sa aplici solutie sau pur si simblu le aduni.
vad ca bebeii vostri se trezesc cu noapte-n cap. Noi cand se crapa de ziua adormim.
Na si acum sa lansez si eu intrebarile mele.:
1 dupa cezariana cand e voie la prima baie asa de lafaiala
2 cicatricea mea e inca usor dureroasa, dar parca toata zona e amortita cand trec cu mana pe acolo simt furnicaturile alea neplacute ca de amorteala. S-a mai confruntat cineva cu asta, trece? Am aproape 4 saptamani de la cezariana.
uff pe Ilinca mea o doare burtica. Scriu la mesajul asta de dimineata. merg la ea.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
mada, la multi ani, nu?
parca ziceai tu ceva de ziua de azi...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Buna fetelor, am dat buzna acu 2 zile si de atunci n-am mai zis nimic.Din pacate alaltaieri am fost la lucru vreo 5 ore ca au avut urgenta si nu s-au descurcat fara mine.Am luat si pitica cu mine si a fost ok.Ieri au avut de dimineata concurs de pian copii mari, asa ca am fost de dimineata acolo, Ilinca a fost super cuminte doar eu m-am rupt de spate pe scaunele alea incomode cu ea in brate si la ![]() Mandradeac pentru muci albi , asa mai grosi nu cei care curg intr-una este foarte bun remediul homeopat hidrastis CH 15 cate 5 granule de trei ori pe zi. Eu i-am dat Ilincai si numai cate o granula nediluata direct in gurita aprox din ora in ora. Stefyapost pentru furnici pune intr-un capac de borcan ulei de gatit. Capacelul ala pune-l jos unde ai tu furnici sa nu fie totusi in cale sa dai peste el. Ai sa vezi ca intr-o zi se aduna acolo toate furnicile si eventual acolo poti sa aplici solutie sau pur si simblu le aduni. vad ca bebeii vostri se trezesc cu noapte-n cap. Noi cand se crapa de ziua adormim. ![]() Na si acum sa lansez si eu intrebarile mele.: 1 dupa cezariana cand e voie la prima baie asa de lafaiala 2 cicatricea mea e inca usor dureroasa, dar parca toata zona e amortita cand trec cu mana pe acolo simt furnicaturile alea neplacute ca de amorteala. S-a mai confruntat cineva cu asta, trece? Am aproape 4 saptamani de la cezariana. uff pe Ilinca mea o doare burtica. Scriu la mesajul asta de dimineata. ![]() Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
la 1. dupa 6 saptamani
la 2. da e normal, unii nu isi simt o portiunie mica pabna mai tarziu..
mami de fete frumoase:
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
ailed_dota spune:
Somleac ce nume frumoase ai la fete, ilinca tb sa o cheme pe ingerasul meu
, iar pe Dodo n-a vrut ta-su Daria
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Somleac
1. dupa 6 sapt
2. eu maine fac 6 sapt si inca imi simt amortita zona respctiva.
Delia, o poza cu tine si cu printesele pe cand???
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
helou din nou
am citit asa pe sarite...vad ca nu sunt trecuta totusi pe lista disparitiilor
Ailed si Yasmi ca ati amintit de mine....acum ce citii si eu pe diagonala in cap asta. ca sunt pe graba
se trezeste bebelina
in mare suntem bine....sunt inca suparata ca nu inteleg de ce nu crste
m0am certat groazni 2 zile cu sotul ca nu ma lasa sa ma duc cu ea la o clinica , la urgenta sau sa chem un medic competent acasa
miercuri i-am facut vaccinul si dr. a zis ca ea e multunmita de cat a crescut....si bla b;a uri din astea..bineinteles ca al meu a fost pe faza
si nu-l mai scot asta din cap
insa eu m-am lamurit de dr. asta..dar nah dr. de fam....desi cica a fost pediatru 12 ani intr0un spital din provincie...
auziti la ea ..cu kk la fata ...daca tot asa rar face , avand in vedere ca a facut 2l sa-i dau cateva lingurie de suc de morcov , mar sau para
nu mai zic ca nici nu mi-a masurat-o...nici la cantar nu se gandise..tot eu i-am zis..ca vroiam sa vad si pe cantarul ei daca tot atatea kg avea ca acasa
ei pe al ei avea fata 4630...nu ca la mine 4510
in fine...suparata tot sunt...dar ajung eu cu ea la un dr. bun
Yasmi a mea pot spune ca manca bine- binisor in unele zile..ex. cea cu vaccinul ....
dar acum nu stiu ce sa zic..L se vede ca ia in greutate
acum ma macina ca poate nu trebuia sa-i scot nan ul...ca poate atunci a avut multi colici si de aceea facea asa cu bibe in gurita si regurgita sau voma
caci in 3s cat mi-a mancat acceptabil nan a luat bine in greutate...pecand cu milumilul asta nu prea se misca
off off
in rest e ghidusa rau..rade si gangureste toata ziua
sta singura in camera
nu plange
doarme seara de la 22 la 4....
nu mai stiu ce sa va mai zic
ma duc sa incalzesc putina apa sa ii fac bibe ca se tot fornaie in landou
iesim afara cate 4-5h..defapt stam in curte....mai in balansoar..mai ture pe strada..dar imi e dor de colindat prin parca
poate sambata vin in moghioros..aviz Simona....
m-au amuzat discutiile voaste despre margarete...am pus-o si eu la treaba de 2 ori..dar nu mai da randament
pupicei la toate fetele