Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Voi cum pastrati laptele muls la congelator? In ce sa-l pun? Am vazut ca exista pungute speciale, dar sunt cam scumpe (70-90ron). Altfel cum se poate? in biberon? Si daca ma mulg dupa o masa, are timp sa se faca alt laptic in 6 ore? (presupunand ca la urmatoarea masa mananca de la celalalt san) As vrea sa fac depozite de lapte ca urmeaza o perioada cu nunti in fiecare weekend si sa o pot lasa acasa cu cineva si sa-i dea laptic din biberon Dar mi-e frica sa ma mulg, ca poate nu se produce lapte la loc destul si nu ma mai inteleg cu fomista mea Mami fericita de ![]() |
Depinde cat lapte ai si cate biberoane tb sa lasi acasa pt fiecare nunta. Eu daca vreau sa depozitez mulg tot sanul din care a mancat deja fata, si fac asta dupa fiecare supt, iar la sf zilei se streng cam 2 biberoane de lapte pe care le bag la congelator. Eu asa le-am depozitat, in biberoane. Acum am 3 biberoane la congelator pregatite pt botez
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Maduza, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Si eu ma bucur cand mai face cineva cate ceva la pagina, sa para mai atragatoare, ca eu nu prea am simt artistic
![](alcool.gif)
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
Sa va zic si d emine acum, sunt f bine-dispusa. Aseara am iesit in oras cu fetele . M-am simtit f bine, m-am deconectat, am stat pana la 10 seara
, iar barbatul meu a ramas singurel cu amandoi copii, le-a facut baite, le-a dat sa manance si cand am ajuns acasa dormeau amandoi
.
Sunt f mandra de mine ca desi am iesit in oras m-am tinut si de regim, adik mi-am comandat cf regimului; nici nu am fumat, cu toate ca roia fumul in jurul meu.
Pe langa toate astea, azi dimineata cantarul arata cu 9 kg mai putin decat atunci cand m-am apucat de regim , si cu 13 mai putin decat dupa nastere
. mai am 2 kg pana ajung la greutatea de dinainte de sarcina si inca 9 pana la greutatea dorita.
Cat despre isprava lui Cristinel, poate data viitoare il pun sa-si exerseze talentul pe mine , ies si eu mai ieftin la manechiura/pedichiura
Azi a venit soacra si l-a luat pana diseara - am emotii ..dar asta e...- fata a ramas cu mine si eu tb sa fac smotru mare azi, ca ploile astea mi-au facut geamurile varza si nu ppot sa le las asa la botez/mir.
Pupici
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
scrish spune:
mada ce dragut, o seara cu fetele in oras cred ca ti a prins ft bine
eu mai nou mi am facut un obicei sa ies la condus noaptea prin oras
imi place la nebunie sa conduc si ma relaxeaza enorm. uneori il iau si pe luca cu mine
madutza_bra spune:
scrish da tare bine mi-a prins.
Apropos de iesit cu fetele, antguess, nu a mai dat nici un semn de multisor. Antguess, pe inde esti?
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
Ally Alex tuseste , a luat de la mine din pacate asa ca e pe tratament, in rest papa ,nani cred ca aere 7kg
Mada da asa este pot alapta cand iau antyibiotic numai ca dr mi-a dat si un sirop care nu prea e indicat in aceasta per + alte medicamente
madutza_bra spune:
alina, sa va faceti repede bine, ca vine vremea calda
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
salutare si pupici!!! ca tot vb de 'cea de jos' care s-a facut mai mica
...asa s-a intamplat si la mine si ubi a pus botu'
...ca cica nu am chef si de aia e asa
si eu nu aveam raspuns sa-i dau...noroc cu voi..nu ma gandeam ca e normal,mai ales la cezariana cand nici nu a umblat la dansa
..
'bunica de la rusia' (aia rosie) la voi la cat timp a venit?? ca vad ca cris a avut deja vizite si a nascut dupa mine cu ceva sapt..eu inca nimic ,nici o vizita... tre sa imi fac griji??????????
azi ne ducem sa facem pasaport la picica si luni avem sedinta foto. abia astept!!!!
madutule iesit cu fetele???????? ce zici tu acolo??? prietenele mele cred ca s-au plictisit de mine,doar in cafeneaua din parc le dau intalnire....cat despre tigari...de vreo 2 sapt ma incearca si pe mine o pofta...pt moment rezist eroic si sper sa rezisc atata timp cat dau laptic la puiut
cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia
9.03.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Wofff, mititelul vroia iarasi papa la 2 ore jumate si l-m tot pacalit cu suzi si plimbat. Acum a adormit fix cand era”ora” de masa...
Madutza, felicitari pt kg in minus si pt ieseala cu fetele!
Stefy, sedinta foto zici???...tare dulce este brunetica ta...o minune de copilas
!
Scrish, cum a fost a doua zi dupa masaj? Febra musculara ceva? Luca ce iti mai povesteste
?
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)