Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
Somleac spune:
buna dimineata,
multumesc de primirea calduroasa si pentru raspunsurile promte.
Ilinca a dormit de la 22 pana la 3, m-am trezit speriata intr-o balta de lapte si m-am aruncat sa vad daca mai respira. I-am dat sa suga si a adormit la loc pana la 7 si iar pana la 10. Asta da viata , m-am trezit si eu odihnita, deja mi-e gata mancarea, doua ture de masina, pot sa ma ocup de dus -adus copii de la activitati.
Stefyapost parerea mea e ca poti linistita pune printesa direct in carucior.daca nu ma insel o sa aiba apropare trei luni. Eu la ai mei la 3 luni le-am ridicat o treapta caruciorul pentru ca nu mai voiau sa stea culcati pe spate. Si oricum poti sa o mai tii si in scoica.
Cami_Antonia , multumesc de aprecieri. Ma descurc nu-i problema. Am o femeie care ma ajuta la curatenie si la calcat si mai sta cu Ilinca cand trebuie sa fug la lucru. Dimineata e ok ca toti ceilalti sunt plecati doi la scoala, doi la gradi. Dupa masa e mai greu, mai ales ca de cele mai multe ori sunt singura cu ei. Atunci trebuie sa ma impart intre teme, plimbari cu bicicleta si Ilinca care tocmai atunci se gaseste sa fie mai agitata.A, si cand vine ora de culcare e razboi civil dar pana la urma izbandesc eu cumva.
Pentru constipatie la bebici e bun de asemenea ceaiul de zahar ars, 2-3 lingurite.
Fug sa o iau pe daria de la majorete si sa-l duc pe Alex la engleza
O zi minunata va doresc, cu multe zambete si fara colici..
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
ailed_dota spune:
stefy, pt constipatia bbeilor, ma intreb pt noi nu o fi bun pt constipatie...?
ne-am masurat azi la 2 lunitze
59 de cm (de la 49)
4480 de la 2870 ( iesit din spital cu 2670)
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota stefy, pt constipatia bbeilor, ma intreb pt noi nu o fi bun pt constipatie...? ne-am masurat azi la 2 lunitze 59 de cm (de la 49) 4480 de la 2870 ( iesit din spital cu 2670) mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
si cum ii dai?? o lingurita pe zi?? daca ii fac in bibe nu-i ok???
ce puiut mare ai tu!!! bravooo
cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia
9.03.2011
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Deea99 miki ce mai faci ? cum te mai descurci cu cei 2 prichindei? uff mai fetelor sunt asa de suparata pe mine si pe vointza asta a mea m-am ingrasat 4kg.....reusisem performantza de a ajunge la 56 chiar inainte de paste....apoi s-avazut ca m-am ingrasat de sarbatori.nu stiu cat dar azi cand m-am urcat pe cantar si am vazut iar 60 sa lesin ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
greu vlad este intr-o continua evolutie..in rau
miki1979 spune:
citat din mesajul lui IONY_82 Buna seara mamici eu n-am mai reusit sa intru ca fetita mea a avut nasucul infundat si mititica nu prea putea sa doarma bine si uite asa am stat cu ea noptile acum e mai bine ,doarme bine astazi am facut 2 luni, ce mari suntem CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA 13.03.2011 |
multe lunite inainte si sanatate sarei
si vlad are muci de ieri dar sper sa ramana la stadiul asta..
miki1979 spune:
citat din mesajul lui stefyapost seara buna ...ce fac fetele??dormiti,sunt sigura...eu cucuvea pe aici...am fost azi sa facem pasaport la puiut. vinerea viitoare este gata...apoi am fost prin mall sa caut 1-2 hanorace pt puiut ca tot vad ca e racoare prin romanica...am cautat de mi-a venit ameteala ca toate magazinele au bagat colectiile de vara...am gasit intr-un sfarsit la zara un trening f frumos...sper macar o seara sa fie racoare sa razbesc sa il dau macar o data am si eu nevoie de niste pareri si sfaturi... as vrea cand vin in tara sa iau caruciorul nu landoul... caruciorul nostru se intinde la 180 grade si puiutul poate sta intins si mi-ar fi mult mai usor in aeroport ca se strange tot...credeti ca e ok sa pun puiutul in carucior de acum???http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2011/Pliko+Switch+Compact+Modular asta-i caruciorul nostru(ca sa vedeti cum se intinde) cele care ati zburat cu bebei...v-au lasat sa treceti cu bibe cu ceai sau apa pt laptic??? tuturor cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia 9.03.2011 |
eu zic ca e ok..cat stati in romanica ?
miki1979 spune:
citat din mesajul lui georgyiuly Neata fetele!!! Va las pt cele care v-ati trezit deja.Giulia s-a trezit la6,30 asa ca sunt la datorie,astept sa se trezeasca si piticul pt micul dejun. Miki...lunea trecuta i-am dat jos pamparsul Giuliei,am lasat-o doar in pantalonasi si i-am adus olita inn salon,unde sta ea tot timpul.A facut si marti in pantaloni,dar dupa fiecare pipi facut in pantaloni o asezam si pe olita si mai scapa si acolo 2-3 picaturi.Dupa care ne duceam victorioase la baie cu olita sa arunam continutul si sa schimbam pantalonii.Marti seara a facut singura pipi si caca la olita,fara sa o vedem noi.Si de atunci face singura,cand ii vine isi da jos pantalonii,se aseaza pe olita si apoi isi duce continutul la wc.Noaptea ii pun pampers tip chilot momentan ca nu sunt pregatita eu sa o trezesc nopatea sa faca la olita...ca sunt cam obosita.In rest face la olita..chair daca iesim si eu ii pun pampers afara nu face in el cere sa faca pipi.Consider ca ea a facut toata treaba,probabil a fost pregatita si nu mai suporta nici ea pampersul. Sper sa reusiti si voi cat mai repede ca stiu cum e! Multumesc pt raspunsul legat de wrap. Strumphi...te-a lasat Sophia sa te odihnesti???In Londra am fost acum vreo 6 ani,de Paste.Mi-a placut foarte mult tot ce am vizitat,dar mai presus d toate mi-au placut oameni,ca sunt foarte relaxati si fiecare isi vede de treaba lui,mi-au dat un sentiment ca indiferent de natia care esti ,esti binevenit...la Roma le cam citesti pe fata "placerea"de a convietui cu strainii. Madutza...sa aveti un botez foarte frumos,distractie placuta la petrecere si vremea sa tina cu voi! Georgiana mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011) Giulia si Sebastian! Povestea nasterii Giuliei! |
ce simplu pare la voi
si la noi oala sta in living dar e suport pt jucarii..azi isi punea canita de apa acolo si sta si el pe oala dar fara folos..mai rar si face ceva acolo-pipi sau caca- dar ma dispera ca nu cere el..deja sunt cateva luni de cand nu progresam mai mult..uneori se ridica de pe oala si se duce la locul lui- dupa masa- si face acolo chiar azi ma gandeam sa-i pun oala acolo unde e locul lui de facut..poate il inspira si da, dupa operatiune ducem oala la wc si tragem apa..numai ca deja nu mai pare incantat nici de asta..
tare capos asta mic al meu..intr-o saptamana doua vine caldura mare si la noi si gata, il las fara ..sa vedem ce iese.
miki1979 spune:
citat din mesajul lui lalely07 Neata fetele..Nu mai suport ora 5!!! Gangurel are ceasul setat fix la aceasta ora..are programul lui..oare cand reusesc sa ii instalez alt program??? Si acum stau pe langa el pe post de asistent de suzi..el se agita si o scapa si eu sunt aghiotantul responsabil sa o pun la loc la el in gura.. Lavi..scuza-ma nu am apucat sa iti spun ca sunt superbe pozele..tu arati bestial,in nici un caz ca mamica de 2 copii.Mi-a placut enorm costumasul gri al lui Lucas,poti sa imi dezvalui de unde a fost luat??(asta daca sti)..si mie mi-ar place ceva de genul pt botez...si parca am vazut unul crem la Mothercare?? Astept sa se mai incalzeasca un pic si iesim afara..macar acolo doarme..dar eu cand vin acasa as dormi si eu de numa..dar el gata si-a facut somnul si nu mai vrea..sta de veghe!!! La mine este aiurea ca sotul lucreaza si sambata si mereu pana tarziu,pt ca imi doresc si eu sa mai dorm legat cateva ore..si sa mai lenevesc dupa-amiaza...Ei..vremuri ...cand eram gravida leneveam si dormeam non-stop..si acum is chiauna!!!! Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011 Doamne iti multumim pt acesta minune! |
si a mea tot la 5 se trezeste dimineata..si de multe ori nu mai apuc sa readorm ca la 6 da trezirea vlad
cu suzi, eu o pun pe o parte ( alternand mereu partea pe care e pusa ) cu o paturica facuta sul in spate sau perna de alaptat pe post de sul si cu suzi in gura o sprijin cu ceva, adica pun ceva in dreptul suzetei dar NU si in dreptul nasului..o bluzita facuta ghemotoc sau ceva mai batos care sa nu o impinga la prima miscare..si e suficient pana adoarme profund..sper ca ai inteles ceva..
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota strumph, doar lm acum.., eu am facut o ceasca de ceai de musetel infuzie si i-am dat 0 lingurita si a fcut caca super ieri, dupa fiecare masa, maro , mai legat... fetele care ati pus ceai in apa cu care ati facut laptele... nu cred ca il beau copii vostrii.. voi ati incercat ceai de musetel cu lapte? cu pozele astept sa-mi faca si mie vreo pretena o poza ca sa mi-o trimita pe mail sa pot sa repet figura.... inca nu am luat alt laptop Deea ai vazut ca si andreea a zis ca mine mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
mie si laptele praf simplu, fara musetel, mi se pare
miki1979 spune:
citat din mesajul lui djlaura01 neata fetelor cu ce crema dati pe fata la bebelusi care au bubite(gen cosuri)?????? _ MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE |
eu am incercat mai multe dar nici una eficienta
cred ca trebuie sa iau una mai buna special pt asa ceva..