Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(37)
Raspunsuri - Pagina 11
madalina_m spune:
Neata!
mai fetelor si al meu e in puseu de ... Vorba. Aseara am uitat veioza aprinsa si s-a trezit domnul pe la 2, a vazu lumina si a inceput sa povesteasca. El e ca gainile: daca e intuneric doarme, daca nu nu. I-am dat si sa manance ca sa ii inchid gura, apoi pe la 5 iar vorbea de unul singur ... L-am luat in pat si dormit amdoi pana la 10.
Azi e frumos afara. Sigur iesim si stam mai mult.
MIRE, GABI ne vedem azi in parc?
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Crissia...sa-ti traisca sotul. La Multi Ani!
Vasi..de ce zici mai asa ? poate era omul obosit,poate erai tu obosita..mai avem si faze de genul asta,mai ales ca stam toata ziua acasa,nu mai avem viata sociala ca inainte,poate tindem sa dramatizam totul si ni se pare mai greu. ia sa vezi ca nu e asa..pregateste o seara romantica pentru el,ingrijeste-te putin si de suflet si va fi mai bine.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Subscriu la ce zice Simo.
Aseara al meu era botos. L-am intrebat de ce e suparat si n-a raspuns. L-am intrebat daca e suparat pe mine si a zis ca nu stie, asteapta sa-i treaca sa nu ma supere si pe mine. Normal ca m-am suparat. Ca daca stiam ce are, poate puteam s-o rezolv.
Dar acum mi-a trecut. O fi avut si omul o zi proasta, probleme la munca, oboseala... Cand esti asa, usor iti poate sari tandara la chestii care nu prezinta probleme adevarate. Nici lui nu i-o fi usor. Si il mai iau si eu acasa de proaspat...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Ce caldura, ce caldura, moncher!!!!
Am fost si ne-am rezolvat toate trebili, am stat vreo doua ore pe afara...calldddd...acum imi place racoarea din casa;
crissia LMA la Dl. Sotz.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
madalina_m spune:
Al meu sot a iesit aseara la bere cu baietii. A venit dupa 12 si a picat lat. La 2 fii-su cu chef de vorba, la 5 iar ... la 7 el s-a trezit sa plece la servici noi am ramas si am dormit pana la 10. Cand am vorbit la tel imi spune 'viata nene sa dormi pana la 10'. I-am zis 'cand ai copil dormi cand poti nu cand vrei'. In gandul meu 'cine te-a pus sa iesi la bere sa vii tarziu' daca se culca si el odata cu noi nu mai era asa rupt de oboseala azi. Vede si el in w-e ca nu e asa usor sa stai non-stop cu bebelusul dar tot ma invidiaza. Asa sunt ei, greu de impacat, mai ales ca al meu vrea si viata de inainte si pe cea de acum. Nu am nimic impotriva, din contra poate ca si eu il invidiez pt iesirile lui dar e mereu obosit. Tot sper ca vine caldura si o sa iesim impreuna la terase cu bebelusul in carut si asa o sa ma simt si eu altfel.
Cand vrem sa iesim o chem pe soacra-mea sa stea cu piciu, dar nu vreau sa abuzam de ea ca si asa i-am pasat pisica, mai are si un caine si sot si casa si masa si servici.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissia/crissia.jpg)
crissia spune:
Multumim de urari.
Nu-mi vine sa cred ca in sfarsit a venit primavara,astept sa se trezeasca fifi si iesim pe afara.
Vreau sa va intreb voi mai sterilizati biberoanele? eu ma gandeam ca de la 4 luni sa nu mai sterilizez,nu as vrea sa o obisnuiesc asa cu totul steril .
Mami de printesa Maria Karina (17.01.2011)
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Mada, vrei/poti sa iesim pe la 3??
mai tarziu nu prea mai pot eu
pup
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
crissia nu foloesc biberoane, dar pot sa spun ca de la 3 luni nu prea mai sterilizez suzetele.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
madalina_m spune:
Da! I'll be there!
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielaromt Mada, vrei/poti sa iesim pe la 3?? mai tarziu nu prea mai pot eu pup Gabriela Mami fericita de Tudor (21.01.2011) |
![](rugaciune.gif)
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madalina_m Da! I'll be there!
Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
ok, ne vedem la gogoserie :)
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)