Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
alicredo spune:
am intrat sa va salut ca plec la munca.
deci : Salut
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
danasor spune:
Salutam fetele frumoasa si gazele
Ce rezultate spectaculoase aveti Alicredo, Dece, Ale12, Nyny, felcitari si spor in continuare
am inceput cu ce ma doare, si la mine a inceput sa-si faca efect dieta mea, o dieta ce nu prea e dieta dar merge, am redus cantitatile si painea, de dulciuri nu ma pot lipsi, dar mai putin , se vad vreo 3 kg in minus de la 1 mai, dar alea au fost cel mai usor de dat jos acum vine greul;
Simply superbe fotografii ,
Bea felicitari pentru cele trei lunitze, sa fie cat mai usoare si frumoase cele 6 ce au ramas, sa savurezi fiecare moment , bravo Ivanel pt topogan; A. doar se urca singurica pe scari, cand se da jos o sustin un pic;
Sorina si mie mi se pare ca ar manca cam putintel dar ma intreb de unde stim noi cam cat ar trebui sa manance? eu stiam ca ei ar avea stomacul cat pumnul lor inchis, si poate ca le e de ajuns cat vor ei, zic si eu...eu lapte ii dau doar inante de culcare; iti doresc succes si Iris sa pape sa fie mami multumita
Mire ce face Mara? au trecut mucisorii
Sorina, Nyny, Mp, Ana frumos pt commenturi si aprecieri
Voi de cate ori pe saptamana dati oua la copilasi? eu cam o zi da una nu, asa mi-s zis pediatrul, dar nu tot timpul il mananca; ati inceput sa-i dati moale sau fiert bine bine? eu ii mai dau si moale cateodata dar sunt outze de la gainile mele pe care scriu exact ziua in care sunt ouate;
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Salutam fetele frumoasa si gazele Ce rezultate spectaculoase aveti Alicredo, Dece, Ale12, Nyny, felcitari si spor in continuare am inceput cu ce ma doare, si la mine a inceput sa-si faca efect dieta mea, o dieta ce nu prea e dieta dar merge, am redus cantitatile si painea, de dulciuri nu ma pot lipsi, dar mai putin , se vad vreo 3 kg in minus de la 1 mai, dar alea au fost cel mai usor de dat jos acum vine greul; Voi de cate ori pe saptamana dati oua la copilasi? eu cam o zi da una nu, asa mi-s zis pediatrul, dar nu tot timpul il mananca; ati inceput sa-i dati moale sau fiert bine bine? eu ii mai dau si moale cateodata dar sunt outze de la gainile mele pe care scriu exact ziua in care sunt ouate; pui mic |
... si tu sa ai spor in continuare
Eu stiam de oua ca max 2 pe saptamana trebuie sa le dam ca sunt grele pt ficat parca( sper sa nu zic vreo prostie), dar daca tie asa ti-a spus pediatrul... nu stiu ce sa mai zic. Eu le-am dat doar fiert tare pt ca le cumpar din magazin si stiu ca e pericol cu salmonella.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
citat din mesajul lui alicredo am intrat sa va salut ca plec la munca. deci : Salut din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Salut... si servici usor
...si eu am intrat sa zic ca plec la masa deci " pe mai tarziu"...
micki_mica spune:
Salutare!
Ne-am intors de la plimbarica. Vine iar ploaia. Si una scurta ne-a prins afara.
Bea, inca 6 luni usoare! Si filmeaza-l pe Ivanel.
Miri, spor la slabit!
Fetelor de la munca, zile usoare!
Eu sunt in priza azi, ca ieri am spalat la greu si am de calcat.
O zi usoara!
Mami a lui Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/108-bratara-joi.html" target="_blank">Brara JOI
Magazinul meu
Beatrice1982 spune:
mersi fetele de cuvintele frumoase..............doamne ajuta sa fie asa cum imi doresc si cum ziceti voi!
azi a stiut ivan sa se urce singur pe scara de la topogan....si se dadea de mama focului, bineinteles ca eu tot in curul lui.........
am mers cand stiam ca ies aia mici de la gradi cu doamna afara.......
ii plac foarte mult copiii, si ma bate gandul sa o intreb, ca are si ea acolo o fetita mica cam de varsta lui ivan.......sa intreb daca nu o sa il pot duce asa vreo 2 ore....ce bine mi-ar fi, sa imi fac si eu treburile.............
prima data merg si eu sa vad cum reactioneaza, cam se agata de parul alor mici si rade si zice di diiiiiiiiiiiiiiiiii, ca si cum are merge cu calul, ca doar a fost si calare si e innebunit dupa cai........
si sa vad ce si cum
am reusit de mi-am fc o baie..............mi-e cam frica de apa....nu pot sa ma spal zilnic, mi-e rau, nu stiu de ce........
asa am fost si cu ivan.........
si m-am pensat, m-am epilat acu merg sa ma bag langa el poate mai doarme un pic ca a fost rupt..........
imi apar pe fata pete urate.....maronii...................bleach..cu Ivan nu am avut............
va pup o zi minunata
ps o sa il filmez azi daca mergem in parc..........
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Loredana71 spune:
Ziua buna,fetelor!
Va multumesc mult pentru aprecieri si comentarii la fotografii
Mandra mea doarme de pranz,pot sa spun oficial de acum ca nu mai doarme 2 somnuri,ci doar unul...Acum doarme de pe la 2,sper sa doarma 2 ore,ca de obicei,seara la 8 o bag in pat,pe la 8 jumate,9 doarme si se trezeste la 8,8 jumate...Bun si asa...
Are un mic vulcan in gura,se pregateste a doua masea sa iasa,desi e umflat acolo tare de tot,inca nu face capricii,poate scapam...In rest,am vrut ieri la doctor,dar era inchis,are ceva pe piele,adica,nu se vede nimic,dar pielea e foarte rugoasa,ca si cum ar avea piele de gaina,oare ce o fi minunea asta?A fost asa pe brate,acum vad ca are mici portiuni si pe picioare...Ati intalnit asa ceva?O sa incercam maine sa mergem din nou la medic,sa vedem ce si cum....
In rest,veselie multa,activitate sustinuta,mai,nu sta o clipa,scoate tot,lucreaza toata ziulicaVorbeste in limba ei si eu stau si ma uit la ea fermecata
Cam atat,o astept sa se trezeasca,mergem apoi la plimbare cu tati,care ia pauza!
Va pup,ne auzim mai incolo!
nyny spune:
Cine se pricepe sa-mi explice si mie ce trebuie sa fac, pentru a putea scrie un mesaj cu diacritice. Am setat lb romana... imi apar caciulitele si virgulele la a,i,t,s... dar cand trimit mesajul apare in locul lor un fel de codificare ...
fac o proba... #351;,#259;,#355;,î , #259; , #351; , #355;
tot asa va apare si voua?
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui danasor Salutam fetele frumoasa si gazele Ce rezultate spectaculoase aveti Alicredo, Dece, Ale12, Nyny, felcitari si spor in continuare am inceput cu ce ma doare, si la mine a inceput sa-si faca efect dieta mea, o dieta ce nu prea e dieta dar merge, am redus cantitatile si painea, de dulciuri nu ma pot lipsi, dar mai putin , se vad vreo 3 kg in minus de la 1 mai, dar alea au fost cel mai usor de dat jos acum vine greul; Sorina si mie mi se pare ca ar manca cam putintel dar ma intreb de unde stim noi cam cat ar trebui sa manance? eu stiam ca ei ar avea stomacul cat pumnul lor inchis, si poate ca le e de ajuns cat vor ei, zic si eu...eu lapte ii dau doar inante de culcare; iti doresc succes si Iris sa pape sa fie mami multumita Voi de cate ori pe saptamana dati oua la copilasi? eu cam o zi da una nu, asa mi-s zis pediatrul, dar nu tot timpul il mananca; ati inceput sa-i dati moale sau fiert bine bine? eu ii mai dau si moale cateodata dar sunt outze de la gainile mele pe care scriu exact ziua in care sunt ouate; |
Super rezultate cu cura de slabire!go, go, go!
Cu stomacelul..da, asa e, asa citisem si eu, ca are dimensiunea pumnisorului lor....ce mititel imi pare, cand ma uit..
Oua...astept eu un carton...nu-i dau, am incercat, nu-i plac...
Pup fetele frumoase!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui micki_mica Salutare! Ne-am intors de la plimbarica. Vine iar ploaia. Si una scurta ne-a prins afara. Eu sunt in priza azi, ca ieri am spalat la greu si am de calcat. O zi usoara! |
Spor la treaba, sa ai!