Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
sorina_bz spune:
Buna dimineata, doamnelor....La cafelutza, va rog!
Nyny...
Mire...spor la 8 min abs! Sa se vada repede si bine rezultatele!
Alicredo...sa va fie de bine plimbarea la zoo! Pupam micul dansator!..si...wow! ce repede iti creste parul!
Alexutzzza...sorry de zi aiurea.
Lorex...cam tarziu vin si eu cu raspunsul...nici eu nu n-as fi facut ror-ul, daca aveam incotro...Dar, fiind obligatoriu...l-am facut, si mi-a tremurat popoul 21 de zile...Si cu tremuratul am ramas, ca, multumim lui DD, iris n-a avut nici o reactie nasoala. La fel va dorim si voua, tinem pumnii sa nu faca bobitza reactie la uratul de ror!
Loredana...am admirat poze de papusica cretzulina Lara.....e o scumpete si o veselie de fetita!
Am reusit ieri sa-i dau doar un bibe de lapte ziua, in loc de 3 completari cum faceam....vad ca a functionat, n-a cerut, si nici circ n-a mai facut(prea mult), cand i-am dat. Treaba care ma cam pune pe ganduri este ca nu a mancat solid mai mult ca in alte zile, si nici cu alte lichide nu se omoara...poate ii mai trebuie timp sa se ajusteze noului program...mai cercetam...
O zi frumoasa, tuturor!
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Miss you girls! Ce parere aveti? as zice pass la ROR..nush de ce dar nu-mi vine sa i-l fac....astept ouale _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
ror nu e obligatoriu?
miss you too!!
Beatrice1982 spune:
va salut si eu din an in pasti......
citesc dar de scris, nu prea...........
mai rar........
azi fac 3 luni, so sunt happy!!!!!!!!!!
doamne ajuta mai departe!!!!!!!!!!
va pup
aveti grija de pufi!
si de voi
felicitari pt slabit fetelor si multe kile in minus!
se poate doar tre sa vreti!
o zi frumoasa si va pup pe toti si pe toate!
p.s.fiu-meu vorbeste bebeluseste.........rad de ma pish pe mine!
si a invatat sa se dea singur pe tobogan......
il ajut sa urce treptele si vine jos singurel.....
ultimul canin sparge gingia so e horror iar........
azi noapte fara numar fara numar............
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
nyny spune:
Neatza...
Sorina sarumana de cafea...bag si eu una la servici. Din ciclul "eu zic"... eu zic sa mai ai putina rabdare ca acum e si cu gingia sensibila de la eruptii si poate din cauza asta papa mai putin, nu?
Loredana am admirat si eu nemtzoaica mica cu coditze... sa va traiasca
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 va salut si eu din an in pasti...... citesc dar de scris, nu prea........... mai rar........ azi fac 3 luni, so sunt happy!!!!!!!!!! doamne ajuta mai departe!!!!!!!!!! va pup aveti grija de pufi! si de voi felicitari pt slabit fetelor si multe kile in minus! se poate doar tre sa vreti! o zi frumoasa si va pup pe toti si pe toate! p.s.fiu-meu vorbeste bebeluseste.........rad de ma pish pe mine! si a invatat sa se dea singur pe tobogan...... il ajut sa urce treptele si vine jos singurel..... ultimul canin sparge gingia so e horror iar........ azi noapte fara numar fara numar............ Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 12+ cu fetita cu codite... Doamne ajuta! |
Doamne ajuta Bea... sa urmeze inca 6 luni usoare.
Deja iese ultimul canin...?!? Doamne... ce repede si totodata greu scapati de iesitul dintzilor. Hai ca mai aveti putin... Ivan
Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:
Multumesc frumos pt comment-uri si aprecieri
Bea 3 luni deja? wow sa urmeze inca 6 luni usoare, ultimul canin? super...e greu dar trece si scapati la amandoi
Sorina sper ca Iris sa accepte cu usurinta noua "grila" de papa si sa nu sufere cand ii ies maselutzele
Nyny la servici? sa savurezi linistita cafeaua ( multumim Sorina )
Alicredo nu stiu cum aratai cu parul scurt dar arati super cu parul lung....si eu pana am ajuns la facultate(toata viata pana atunci ) am avut parul scurt scurt dar cand am dat de freedom mi l-am lasat sa creasca, acum nu as putea sta cu el scurt.
Mami de fetita frumusica
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
citat din mesajul lui alicredo simply...ti-am lasat commenturi...superba familie! sa fiti la fel de fericiti impreuna ca si pana acum tocmai mi-i se downloadeaza 13 gb de tae bo....e de la un nene bily....si e super...le gasiti si pe yt. sunt o gramada de filmulete cu el...is pe parti...si au in jur de o ora. faci o tura de asta si cica se ard 753 de calorii... acum eu nu stiu cat e de verificata sursa...dar e cardio...si cardio da jos grasimile. am mai aflat si de zumba...acum sa vad...oricum va zic si voua. sper sa nu va plictisesc. si ca sa mai bag un mesaj de bb , sa nu ma suspende astia pe forum zic din categoria cra cra: ii place la david muzica...vine la mine ...ma striga : mama, ma bate pe corp sa fiu atenta la el sau vice versa...isi tuguieste buzele...si da din cap (pe ritm dar fara muzica) asta inseamna ca musai trebuie sa-i pun ceva...ori playlistul cu (cantecele romanesti, loca, bum bum,gummy toate, hipo etc)ori dam pus si simplu pe u sau kiss. se vede ca seamana cu masa si mai nou ma zapaceste cu ne place....pe mine ma dispre pieasa....mi-a pus-o tac'su de prea multe ori...dar el se uita vrajit la videoclip. am vazut aseara rio...nice but not interesting...tangled is the best so far din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Parca il si vad pe pitic bucuros si tu
Mami de fetita frumusica
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Neatza... Sorina sarumana de cafea...bag si eu una la servici. Din ciclul "eu zic"... eu zic sa mai ai putina rabdare ca acum e si cu gingia sensibila de la eruptii si poate din cauza asta papa mai putin, nu? |
Nyny..daaa, sarumana..asa e...clar face urat de la dinti.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui simplicity Sorina sper ca Iris sa accepte cu usurinta noua "grila" de papa si sa nu sufere cand ii ies maselutzele |
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 va salut si eu din an in pasti...... azi fac 3 luni, so sunt happy!!!!!!!!!! doamne ajuta mai departe!!!!!!!!!! p.s.fiu-meu vorbeste bebeluseste.........rad de ma pish pe mine! si a invatat sa se dea singur pe tobogan...... il ajut sa urce treptele si vine jos singurel..... ultimul canin sparge gingia so e horror iar........ azi noapte fara numar fara numar............ |
Bea...sorry de noapte nashpa...hai, ca daca iese si caninul asta....poate luati o pauza! Pupam Ivanelul vobaret, fetitza cu coditze, si pe mami a lor!