Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
alicredo spune:
alexutzzza ...da!! mi-a crescut la loc...pana mai jos de jumatatea spatelui...din 2008...am fost tunsa scurt scurt...gen bob...oricum si gravida tot cu parul scurt am fost.poate mai fac o nebunie cu bb 2. momentan trecem vara fara carliontii lui David.
ma schimb si revin....
P.S. am fost azi la zoo.v-am zis ieri...verific tot...aparat, baterii, etc...ca doar mergem cu copchilu' si facem poze....si cand ajungem scot arsenalul...si vad ca am uitat cadul de memorie ...tipic je luna viitoare deci.
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Miss you girls! Ce parere aveti? as zice pass la ROR..nush de ce dar nu-mi vine sa i-l fac....astept ouale _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Eu prima! Un carton
Orice vaccin poate introduce in corp balarii so ..la cate i-ai facut, tocmai pe asta sa nu-l faci?
Plus ca e obligatoriu pentru includerea in colectivitate, ma rog, s-a mai discutat aici cand a pus miremia problema surorii ei, acuma nu stiu...tu de ce vrei sa zici pass...?
ca sa nu zic....nu scrii nu scrii si cand vii lansezi bomba!
de Yannis
miremia spune:
citat din mesajul lui alicredo alexutzzza ...da!! mi-a crescut la loc...pana mai jos de jumatatea spatelui...din 2008...am fost tunsa scurt scurt...gen bob...oricum si gravida tot cu parul scurt am fost.poate mai fac o nebunie cu bb 2. momentan trecem vara fara carliontii lui David. ma schimb si revin.... P.S. am fost azi la zoo.v-am zis ieri...verific tot...aparat, baterii, etc...ca doar mergem cu copchilu' si facem poze....si cand ajungem scot arsenalul...si vad ca am uitat cadul de memorie ...tipic je luna viitoare deci. din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Adica acum 3 ani erai tunsa scurt scurt?
Sa va fie de bine plimbarea la zoo, pozele next time.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex Miss you girls! Ce parere aveti? as zice pass la ROR..nush de ce dar nu-mi vine sa i-l fac....astept ouale _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Si mie mi-a fost tare teama de el, din fericire n-am avut niciun fel de reactie.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Adica acum 3 ani erai tunsa scurt scurt? Sa va fie de bine plimbarea la zoo, pozele next time. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
scurt scurt....rasa in spate... multumim...
te iubim puiule....!!!
tomaca spune:
ROR obligatoriu in Romania. Altfel vei fi ca un fugar cautat de politie caruia i se strange cercul de optiuni unde sa traiasca.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
alicredo spune:
simply...ti-am lasat commenturi...superba familie! sa fiti la fel de fericiti impreuna ca si pana acum
tocmai mi-i se downloadeaza 13 gb de tae bo....e de la un nene bily....si e super...le gasiti si pe yt. sunt o gramada de filmulete cu el...is pe parti...si au in jur de o ora. faci o tura de asta si cica se ard 753 de calorii... acum eu nu stiu cat e de verificata sursa...dar e cardio...si cardio da jos grasimile. am mai aflat si de zumba...acum sa vad...oricum va zic si voua. sper sa nu va plictisesc.
si ca sa mai bag un mesaj de bb , sa nu ma suspende astia pe forum zic din categoria cra cra: ii place la david muzica...vine la mine ...ma striga : mama, ma bate pe corp sa fiu atenta la el sau vice versa...isi tuguieste buzele...si da din cap (pe ritm dar fara muzica) asta inseamna ca musai trebuie sa-i pun ceva...ori playlistul cu (cantecele romanesti, loca, bum bum,gummy toate, hipo etc)ori dam pus si simplu pe u sau kiss. se vede ca seamana cu masa si mai nou ma zapaceste cu ne place....pe mine ma dispre pieasa....mi-a pus-o tac'su de prea multe ori...dar el se uita vrajit la videoclip.
am vazut aseara rio...nice but not interesting...tangled is the best so far
te iubim puiule....!!!
nyny spune:
citat din mesajul lui alicredo si ca sa mai bag un mesaj de bb , sa nu ma suspende astia pe forum zic din categoria cra cra: ii place la david muzica...vine la mine ...ma striga : mama, ma bate pe corp sa fiu atenta la el sau vice versa...isi tuguieste buzele...si da din cap (pe ritm dar fara muzica) asta inseamna ca musai trebuie sa-i pun ceva...ori playlistul cu (cantecele romanesti, loca, bum bum,gummy toate, hipo etc)ori dam pus si simplu pe u sau kiss. se vede ca seamana cu masa si mai nou ma zapaceste cu ne place....pe mine ma dispre pieasa....mi-a pus-o tac'su de prea multe ori...dar el se uita vrajit la videoclip. |
Pai daca "ii place...ii place...ii place place place".... lasa baiatul in pace. micul dansator si mamica frumoasa.
Mamica fericita de Mara si de David
Loredana71 spune:
Seara buna,fetelor!
Din pacate nu am prea mult timp de scris acum,am bucataria un dezastru,dar voiam sa va zic ca am reusit sa urc si eu cateva fotografii...Ca sa ne cunoasteti si voi,cum bine zicea Miremia!
Va pup si noapte buna!