Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata! si pt cafeluta Sorina!

Cu placere, fetelor, pentru capitol! Chiar m-am bucurat sa ma fac si eu utila.

Felicitari slabutelor! Imi place de voi ca sunteti ambitioase.
Eu inca nu sunt in club, dar o sa ajung si eu acolo. O singura schimbare, dupa 4 sedinte de aerobic, cu febra musculara de rigoare, a urmat a 5-a. Fara febra, ceea ce e ok. Dar ne rup fetele pe acolo. Dar ma simt bine. Dece a avut dreptate. Nu oi slabi, dar o sa stea carnea altfel pe mine.

Despre Kiti...8 dinti si 2 maini pana la cot in gura. Stiti voi: plansete in somn, figuri, suparari din senin... Parca e mai grasun, asa imi pare. Sper sa pun si eu ceva nou la galerie si sa mai admir si eu pufuletii.

Alaptat...vad ca ia cu mare placere, daca il servesc. Dar acum 2 zile, nu a vrut deloc. Si nici sanii nu erau f tensionati. Probabil ca in curand se termina si cu etapa asta. Il las natural. O sa imi lipseasca statul la san cu el. Eh! Macar adoarme asa frumos pe mana mea sau ca in pozitia de alaptat, dar fara tzitzi....
..."dar uite ce frumos atarna!"...

Bb2...ne-am potolit. 1 an, piua. Doar ceva accident sa apara. Cand sunt adulti, parca nu conteaza ca sunt 2 sau 3 ani diferenta. Dar cand sunt mici...e greu cu ei, daca nu ai ajutor si nu e unul la gradi, macar. Mamicile cu bb2 poate m-or contrazice. Dar asa vad eu lucrurile.

Gata distractia! Ma asediaza! Pupici si o zi minunata!

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/104-set-alice-albastru-marin.html" target="_blank">Seturile Alice albastru marin, www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/105-set-alice-roz.html" target="_blank">roz degrade, www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/106-set-alice-bleu.html" target="_blank">bleu degrade si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/107-set-ela.html" target="_blank">Set "Ela"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply mi-am bagat si eu nasul la poze. Sunteti o familie foarte frumoasa, Ariana ma da gata mereu cu zambetul ei plin de dinti.

Sorina pt cafea! Pupam mall-ista.

BF eu sportul il fac seara, dupa care fac un dus si ma bag in pat. Bine, eu fac 8 min abs-ul deci nu dureaza mult.

Loredana poate pui poze, sa va cunoastem si noi.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Girls,
Eu voi sta acasa joi si vineri (mama pleaca si soacra nu poate veni pana duminica) si ma gandeam ca e una din rarele ocazii cand va pot intalni.
Credeti ca putem sa facem o intalnire cu bebeii din dotare joi sau vineri dupa amiaza?

Al meu doarme de la 12.30 vreo 2-3 ore. Apoi mancare si pot veni oriunde cu el.
Probabil pe la 4-5 suntem dispusi de intalnire.

Ce ziceti? alexuzzza, miremia? cine mai e available?
pleeease, ca nu am avut niciodata noroc sa va vad.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Micki nu te contrazic. E foarte greu cu 2 copii mici. Eu sunt mai masochista de felul meu... daca n-ar fi sotul mai cerebral as face si maine inca un copil. Ador sa fiu gravida, sa alaptez, sa am casa plina de copii, sa ii vad fericiti cand se intalnesc, sa-i vad cat de mult se iubesc... pe mine ma ia valul rau de tot si nu ma mai gandesc la nimic alceva. Hai cu ouale (sau rosiile) alea de care tot vorbeste Sorina...

Asa e... ca sunt 2 sau 3 ani intre ei nu prea conteaza... nu apuci sa-ti iesi din mana prea tare...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Micki nu te contrazic. E foarte greu cu 2 copii mici. Eu sunt mai masochista de felul meu... daca n-ar fi sotul mai cerebral as face si maine inca un copil. Ador sa fiu gravida, sa alaptez, sa am casa plina de copii, sa ii vad fericiti cand se intalnesc, sa-i vad cat de mult se iubesc... pe mine ma ia valul rau de tot si nu ma mai gandesc la nimic alceva. Hai cu ouale (sau rosiile) alea de care tot vorbeste Sorina...

Asa e... ca sunt 2 sau 3 ani intre ei nu prea conteaza... nu apuci sa-ti iesi din mana prea tare...

M-ai facut sa rad!
Eu sper ca daca ma intorc la munca, om gasi o solutie sa ne luam si o casa mai mare(acum e o garsoniera), sau o varianta de "mai mare". Plus ca pe pisi inca nu va fi dat la cresa (vrem direct gradi la 3 ani), si o bona ne-ar costa, asa ca trebuie sa punem umarul amandoi.

Si mie mi-a placut starea cu burtca si imi place sa gandacesc pe langa gandacelul nostru. Si imi mai place ideea de 3 gandacei. Dar cred ca vor fi doar 2. Capra batrana...si la al 3 lea. Eh! Om vedea.

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/104-set-alice-albastru-marin.html" target="_blank">Seturile Alice albastru marin, www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/105-set-alice-roz.html" target="_blank">roz degrade, www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/106-set-alice-bleu.html" target="_blank">bleu degrade si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/107-set-ela.html" target="_blank">Set "Ela"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Girls,
Eu voi sta acasa joi si vineri (mama pleaca si soacra nu poate veni pana duminica) si ma gandeam ca e una din rarele ocazii cand va pot intalni.
Credeti ca putem sa facem o intalnire cu bebeii din dotare joi sau vineri dupa amiaza?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Pe mine ma tenteaza propunerea ta. Kiti are nani intre 14-15 si 17-18, si iaurtul il papa si in oras. Dar nu stiu cum e cu vremea asta. Ca eu nu am masina, si e mai delicat.

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Girls,

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

I'm in!
Dar daca se iese dupa-amiaza prefer vineri ca in genere pe la 4-5 ma apuc de gatit ptr al meu sotz, dar vineri pleaca in Gr...so...I'm free

Propun un parc care-mi place mie, mi se pare ok de parcat si f ok de jucat, va zic pe mess micky, BF

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

m-ai citat pe mine
Impartim ouale, da?

de Yannis

Mergi la inceput

Sorina multumim de raspunsul detaliat, mdea Yannis nu face chiar ca don'soara, dar oricum, suficient ptr a ma alarma un pic. Azi am avut si treaba si femeia la curatenie si inundatie in boxa si niste drumuri de facut asa ca a servit numa banana , biscuiti (finger food, nu lingurita) si lapte sau lapte cu cereale la bibe. Asta ca sa nu ma complic.

Simplicity wow! nu stiu pe cine sa admir mai tare din poze, arati suuuuupeeeer! Si Ariana mica, dulce si cu pufuletzul ala adorabil de par! Ce dinti mari si frumosi si MUUUUULTI aveti!

MP ce mare s-a facut Alex! Si s-a schimbat! Zambetul si ochii sunt la fel, adorabile! dar expresia s-a schimbat, e de baiat mare!

Alicredo si tu arati schimbata, ai parul mai lung , sau mi se pare mie? David e dragalash, dar io astept buclele la loc

Maia de Haircut are poze artistice f reusite! imi place si cea cu lalelele si cea cu mami in parc

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Miss you girls!

Ce parere aveti? as zice pass la ROR..nush de ce dar nu-mi vine sa i-l fac....astept ouale

Mergi la inceput